30 Ιουλίου 2009

Κινητή διαφήμιση για τα Καμένα Βούρλα από τον κύριο Γιάννη Φραγκούλη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πολλές φορές έχουμε σταθεί στα καμώματα της εξουσίας με θετικά και αρνητικά σχόλια.

Πολλές φορές έχουμε υπερτονίσει την προσφορά της και έχουμε στηλιτεύσει τη διαπλοκή
της. Όταν χθες το είδα μέσα από ένα διαφημιστικό μιας εταιρείας στην αρχή θεώρησα ό,τι τέλος πάντων αποφάσισαν η Νομαρχία ή ο δήμος των Καμένων Βούρλων να κάνουν μια διαφήμιση στην Αθήνα σε ταξί.

Πριν προλάβω όμως να σκεφτώ κάτι διαφορετικό, νοιώθω ότι είναι γνωστό το αυτοκίνητο.

Το διαπίστωσα βεβαίως όταν μίλησα με τον Γιάννη Φραγγούλη.
Πρόκειται λοιπόν για το ταξί και το Ι.Χ. του Γιάννη Φραγγούλη τα οποία διέθεσε για να διαφημίσουν τα Καμένα Βούρλα.

Δεν πλήρωσε κανείς τίποτα, αλλά κάποια έξοδα έβαλαν επιχειρηματίες της περιοχής. Βλέπετε τα λεφτά της νομαρχίας και του δήμου των Καμένων Βούρλων είναι προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Εκεί δεν κάνουν κουμάντο οι πολίτες αλλά κάνουν νομάρχες και δήμαρχοι.

Ο Γιάννης λοιπόν δεν χρειάστηκε παραπάνω από 180 ευρώ για να κάνει δύο αυτοκίνητα …Καμένα Βούρλα.

Μπράβο του…


'σεντρα'

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΑΤΥΠΗ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΟ ΑΤΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΟΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Συμφωνώ και εγώ. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε μόνο στα blog και την τοπική εφημερίδα αλλά να κάνουμε μήνυση και στον ΣΚΑΙ, στο MEGA , στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, στην ΝΕΤ και σε όλα τα ΜΜΕ γιατί όλοι κατέγραψαν , μετέφεραν , αναπαρήγαγαν και καταπιάνονται ακόμα με το πρόβλημα και την ρύπανση του Μαλιακού που όλοι ζήσαμε και θυμόμαστε πρόσφατα, όπως και ακούμε σχεδόν κάθε μέρα το τι γίνεται με ρέματα , πχ ΒΙΠΕ Λαμίας.

Μετά, μόλις τελειώσουμε τις μηνύσεις, να βάλουμε πάλι το κεφάλι μας στο χώμα σαν καλοί στρουθοκάμηλοι που είμαστε.

Τώρα που το καλοσκέφτομαι βέβαια, λέω να αυξήσω λίγο τις τιμές για να ρεφάρο από την πεσμένη κίνηση. Εμ τι νόμισες, είμαι καλός επιχειρηματίας εγώ.
Να μη σου πω ότι καλύτερα να ρίξω την ποιότητα των πραγμάτων που πουλάω για να μου κοστίζουν φτηνότερα…. Διπλό το κέρδος δηλαδή.

Αυτό θα κάνω …

Ανώνυμος είπε...

Και στον Νομάρχη πρέπει να κάνουμε μήνυση
Και αυτός παραδέχθηκε ότι υπάρχει ρύπανση στον Μαλιακό.
χαχαχαχα

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη και μαγαζάτορα
(το μαγαζάτορας το λέω κρίνοντας εκ των συμφραζομένων από τα γραφόμενα σου)

Δεν μας (η έστω δεν σας) φταίνε ούτε τα Blogs ούτε τα ΜΜΕ για την κατάσταση και την αναδουλειά.
Αλλού πρέπει να αναζητηθεί, από εσάς και από εμάς, η αιτία της κακής χρονιάς και κατ επέκταση ‘το θέμα του Μαλιακού’ που και εσύ γράφεις.
Αναζήτησε λοιπόν ευθύνες σε αυτούς που δημιουργούν μια κατάσταση και όχι σε αυτούς που καταγράφουν τα γεγονότα και τα σχολιάζουν.

Πέρα βέβαια από αυτά που γράφεις, το Blog αυτό, έχει γράψει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μαλιακό αρκετές φορές, εδώ πχ αλλά και εδώ (κάνε click)

Στρέψτε λοιπόν τα βέλη σας προς τους πραγματικά υπευθύνους, έστω και αν πρόκειτε για εσάς τους ίδιους.

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μαγαζάτορα ψαξτε αλλού τις αιτίες που δεν έχουν κόσμο τα Καμένα... Είχατε μάθει όλοι να τα αρπάζετε συστηματικα τα ΠαρΣαβΚυριακα από τους Λαμιώτες και τους Λειβαδίτες και τωρα που τρώτε φόλα πάτε να ρίξετε το φταίξιμο αλλού!!!

Αν θες τράβα μια βόλτα στον Άγιο, στην Αρκίτσα αλλα και στην παραλία Καινουρίου και ρίξε μια ματια στις ταβέρνες!!! Γεμάτες...

Εσείς κοιτάτε να πάρετε το κεφάλι των παραθεριστών (τουλάχιστον 20 ευρώ στο άτομο) και στις περιοχές που προανέφερα δεν περνάει τα 10 ευρώ!!! Μπριζόλα χοιρινή δεν πρόκειται να βρεις κάτω από 8 ευρώ, παιδάκια αρνι 25 και τον ανήφορο, λαδερά κ μαγειρευτα με μηδενικό κόστος 5 και πάνω...

τι προσφερετε εσείς οι επαγγελματίες στον τουριστα - περαστικό - μονιμο κάτοικο??? Τίποτα, απλά το εχετε δεί ιστορία...

Αν δεν αλλάξετε άμεσα τιμολογιακή πολιτική, αν δεν αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη (ένα γλυκάκι για επιδόρπιο δνε κοστίζει), αν δεν αλλάξετε νοοτροπία κόσμο στα μαγαζά σας δεν θα βλέπετε παρα μόνο παρασκευοσάββατα!!! και μετα θα σας φταίνε τα μπλογκ, τα ΜΜΕ και η κουτσή μαρία που περπατάει με τις πατερίτσες και δεν πάει με το αναπηρικό καροτσάκι!

Βρε αντε βάλτε μυαλό, ο κόσμος δεν είναι Μακάκας!!! Έχει πάει και αλλού εκτος από τα Καμένα Βουρλα...

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να μας ενημερωσει κάποιος ποιος κάνει αυτή την ατυπη μάζωξη? Ο Συλλογος Επαγγελματιών ή ασχετο???

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ρε συ 5:20 μμ, Ιούλιος 30, πως πήγε η ΑΤΥΠΗ ΜΑΖΩΞΗ στο ΑΤΡΙΟ ;Το αποφασίσατε, θα τις στήσετε τελικά τις κρεμάλες για τα blog και τις εφημερίδες; Ελπίζω να μη λογοκρίνει ο blogger το κείμενο με τις αποφάσεις(τις καταδικαστικές) που θα φτιάξατε.
Σοβαρά τώρα: 15 μήνες ακόμα μείνανε και θα απαλλαγούμε μια για πάντα από τη φάρα σας.