19 Ιουλίου 2009

Ανοιχτή Επιστολή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες των Καμένων Βούρλων,

Κάνοντας μία ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων και αποφάσεων στον Δήμο Καμένων Βούρλων, θέλω να παρατηρήσω τα εξής:

1)Είναι απαράδεκτο ένας Δήμος να μην επιχορηγεί τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ιδιαίτερα ο Δήμος μας που εισπράττει πολιτιστικό τέλος από τους δημότες εδώ και 3 χρόνια , αλλά η χορηγία να επαφύεται σε σπόνσορες-ιδιώτες και η όποια χρηματοδότηση από τον Δήμο να είναι προσωπική επιλογή του Δημάρχου. Θα συμφωνούσα βέβαια ότι έγινε μία μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια και εικαστική παρέμβαση μπροστά στην εκκλησία (η ελιά και οι φοίνικες!!!).

2)Αλλά και για το τεράστιο θέμα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ να μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά των Καμένων Βούρλων κάνουν ακόμη μάθημα σε προκατ αίθουσες.

3)Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και στο 20ο θέμα, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση σε ένα λεπτό, να παραχωρούνται έργα του Δήμου για τα επόμενα χρόνια (πιθανότατα για πολλά χρόνια) σε ιδιώτες, τα οποία όμως θα πληρώσουμε εμείς οι δημότες. Τα κέρδη δηλαδή, θα τα καρπώνεται ο ιδιώτης ενώ τα έξοδα, το νοίκι και τη συντήρηση του έργου θα τα πληρώνουν οι δημότες. Με βάση την παραπάνω πρακτική λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αναμενόμενη η απαγόρευση μαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων του Δημοτικου Συμβουλίου.
Αυτά μας θυμίζουν άλλες εποχές που παλέψαμε να μην ξανάρθουν.

Ο Δήμος μας χρειάζεται ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ.
Δεν είμαστε προσωπικά κατά του Δημάρχου, είμαστε όμως ενάντια στη δημοτική του πολιτική.

Φιλικά, Γιάννης Φραγκούλης Καμένα Βούρλα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: