19 Ιουλίου 2009

Εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Δήμου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ακούσαμε ότι την προσεχή Τετάρτη 22/7 και ώρα 19:00 θα γίνουν τα εγκαίνια του νεόδμητου κέντρου υγείας αστικού τύπου του Δήμου μας, το οποίο βρίσκεται στον δρόμο προς Καινούργιο.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται ως εξής
Στην έξοδο των Καμένων Βούρλων προς Λαμία, στην κυκλική πλατεία, βγένουμε στην έξοδο προ ΕΟΤ.
Στην συνέχεια συνεχίζουμε προς Άγιο Σεραφείμ / Σκάρφεια και μετά από 4,8 χιλιόμετρα στρίβουμε προς Καινούργιο, και το βρίσκουμε στα 100 μέτρα αριστερά μας.

Σίγουρο είναι ότι θα παρευρεθεί και ο πρωτεργάτης κύριος Γιαννόπουλος ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και ο υπουργός υγείας κύριος Αβραμόπουλος.

Αποτελεί έργο υποδομής για τον τόπο, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά γράφτηκε προς Άγιο Σεραφείμ/Σκάρφεια, διότι κανείς δε σκέφτηκε από το Δ.Σ. να τοποθετήσεις κατευθυντήριες πινακίδες (σε όλες τις διασταυρώσεις) για όλα τα Δ.Δ. του Δήμου μας.
Τουλάχιστον για το κέντρο υγείας που γίνονται και τα εγκαίνιά του σύντομα. Αυτό δείχνει αδιαφορία του Δ.Σ. προς τους δημότες του και τους επισκέπτες του Δήμου.
Επίσης παρατήρησα πως η πινακίδα του κέντρου υγείας δεν είναι σε εμφανή σημείο, οπότε κάποιος που θα πρέπει να πάει επειγώντος -εφόσον λειτουργήσει - υπάρχει κίνδυνος να το προσπεράσει.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!!!σας κ.Αντωνίου που δεν καλέσατε τους πρωτεργάτες του Κέντρου Υγείας.Τον π.Δήμαρχο Σταμάτη Τσιτίνη και τους τότε δημοτικούς συμβούλους.Ας πούμε ότι έγινε κατά λάθος και όχι εσκεμένα!!