06 Ιουλίου 2009

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η πραγματικότητα, που την δημοσίευσε το LamiaNews και η σέντρα έχει ως εξής:

Ο μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος Λαμίας κ. Κώστας Σταυρογιάννης αλλά και συγγενής του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Σταυρογιάννη είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ηλικιωμένο στις Ράχες όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Σέντρα.
Στην αρχή έγινε παρεξήγηση μεταξύ των παιδιών του Κώστα Σταυρογιάννη και του εγγονού το θύματος που λέγεται Ταλάντζης.Όταν Σταυρογιάννης πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τη σύζυγο του Ταλάντζη ανέβηκαν προς στιγμή οι τόνοι. Μάλιστα γείτονες επιμένουν πως υπήρξε και κάποιο σπρώξιμο.
Τότε φέρεται ο γέροντας να πήγε να ζητήσει το λόγο από τον μηχανικό. Το τι είπαν ο ένας στον άλλον κανείς δεν άκουσε. Εκείνο όμως που επιβεβαιώνουν όλες οι πλευρές είναι ότι ο Κώστας Σταυρογιάννης πάνω στα νεύρα του πήρε ένα μαχαίρι που βρίσκονταν εκεί μπροστά του και επιτέθηκε στο γέροντα. Τραύματα υπήρχαν και διαπιστώθηκαν από τους γιατρούς στα χέρια και στο στήθος.
Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και από εκεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ο μηχανικός αμέσως μετά την πράξη του όταν κατάλαβε τι είχε γίνει απομακρύνθηκε από την περιοχή με ολόκληρη την οικογένειά του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το περιπολικό της αστυνομίας που βρίσκονταν στην παραλία πολύ κοντά στο σπίτι όπου εξελίχθηκαν τα γεγονότα απέφυγε να πάει για να διαπιστώσει τι γίνεται αν και η αστυνομία ειδοποιήθηκε. Η αστυνομία πήγε πολύ αργότερα όταν δηλαδή είχε εξαφανιστεί ο δράστης και πάντως πήγε λίγο μετά το ασθενοφόρο το οποίο είχε αρκετή καθυστέρηση για να φτάσει στη συγκεκριμένη περιοχή.Η αστυνομία προσπαθούσε από χθες το βράδυ να βρει και να συλλάβει το δράστη αφού είναι κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όπως γράφει η εφημερίδα «σέντρα» σε σημερινό της ρεπορτάζ « αν το μαχαίρι ήταν μεγαλύτερο ενδεχόμενο να θρηνήσαμε και θύματα».

Ενώ το Troktiko και το ΕύβοιαNews , την δημοσίευσαν ... έτσι την είδηση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λαμίας από την είδηση. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, πατέρας μαχαίρωσε τον γείτονα του, επειδή του μάλωσε το παιδί.

Άναψαν τα αίματα όταν τα 10χρονα παιδιά τους, μάλωσαν μεταξύ τους....

Το θύμα παρενέβει για να τα χωρίσει.

Το γεγονός αυτό τον έκανε έξω φρενών και ξημερώματα εισέβαλλε μαζί με την γυναίκα του, στο σπίτι του γείτονα και τον μαχαίρωσε.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ (06/07/2009)

Μηπως εννοειται αυτο?????