14 Ιουλίου 2009

ΧΥΤΑ Λοκρίδας: Αλλά λένε, αλλά κάνουν και άλλα προωθούν με την μυστική διπλωματία τους…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πιστός στις συμφωνίες με τον Περιφερειάρχη και τους συναδέλφους του δημάρχους ο κ. Μάκης Αντωνίου στα Καμένα Βούρλα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού του συμβουλίου.

Η συνεδρίαση ήταν έκτακτη και είχε ως αντικείμενο να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσουν χρήματα για τον ΧΥΤΥ στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. δήμαρχος απ' όπου θα ξεκινήσει αυτή η μελέτη απάντησε χωρίς περιστροφές ότι «αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι δεδομένα.
Η μελέτη θα συνεχίσει από εδώ και μετά».
Όμως όταν στη συνέχεια τέθηκε το θέμα να γραφτεί η συγκεκριμένη θέση στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Δήμαρχος αρνήθηκε να διατυπωθεί μ' αυτό τον τρόπο με αποτέλεσμα να χάσει και ψήφους από το συνδυασμό του.

Αυτό το στοιχείο, από μόνο του, δείχνει ότι η συμφωνία η οποία έχει γίνει, προβλέπει αλλά να λένε με το στόμα και αλλά βεβαίως να διατυπώνονται στα χαρτιά.
Τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν προσωπικά χαρακτηριστικά και είναι αυτονόητο ότι αργά ή γρήγορα θα σπάσουν, θα αποκαλυφθούν οι εμπνευστές και θα δημιουργήσουν περισσότερες συγκρούσεις απ' όσες μπορούν να γυρίσουν με τη μυστική διπλωματία τους.

LamiaNews

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: