03 Ιουλίου 2011

Ο εγκλωβισμένος βουλευτής και οι “τζάμπα μάγκες” - Δείτε το βίντεο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Επίθεση στον Νίκο Τσώνη by funked00

Το “ναι” στο Μεσοπρόθεσμο στοίχισε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη δύο ώρες “ομηρίας” και έντονους προπηλακισμούς από “Αγανακτισμένους” στο κτίριο που συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.Επεισοδιακή ήταν και η έξοδος του από το κτίριο, όπου έπεσαν αβγά και γιαούρτια, μπουκάλια και καφέδες, ενώ στόχος έγιναν και αστυνομικοί και δημοσιογράφοι.

Ο κ. Τσώνης είχε προαναγγείλει ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο από το βήμα της Βουλής, περιγράφοντας μίας αντίδραση φίλου του.

Είχε πει ο βουλευτής: “Ερχεται λοιπόν ο φίλος μου ο Δημήτρης και μου είπε –δεν πιστεύω να ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο! Του λέω λοιπόν –μην ανησυχείς, έχουμε συνεννοηθεί 7 του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουμε. –Σίγουρα; Ρωτάει. –Σίγουρα, του λέω. Δεν αντέχω άλλο να με βρίζει η πλατεία”.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Τσώνης από το βήμα της Βουλής, η αντίδραση του φίλου του ήταν αστραπιαία. “Κοίτα μην κάνεις καμιά μ..α και μας χρεοκοπήσεις!” του είπε, όπως λέει ο βουλευτής.

“Τζάμπα μάγκας λοιπόν ο Δημητράκης. Τζάμπα μάγκες και πολλοί εδώ μέσα”, ανέφερε, αιτιολογώντας γιατί έκρινε αναγκαία την ψήφο

newsit.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ.... BLOGER ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ-ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ- ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΧΟΣ? ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ *****.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι οι κύριοι πολιτικοί να προσέχουν στο εξής πως θα κυκλοφορούν! Μην περπατας ανηποψίαστος μεγάλε! Μ.Π.Α.Μ.!