06 Ιουλίου 2011

Άπιαστο όνειρο οι διακοπές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Απαγορευμένες είναι πλέον οι διακοπές για τους περισσότερους Έλληνες. Έκκληση προς τους ακτοπλόους από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος. Πόσο κοστίζει σε μια 4μελή οικογένεια η μετακίνηση σε κάποιο νησί

Η δυσάρεστη αίσθηση αρκετών πολιτών ότι οι φετινές διακοπές θα είναι οι τελευταίες, είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η οικονομική κρίση θα αναγκάσει τους περισσότερους να μείνουν στις πόλεις το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ, έξι στους δέκα Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές φέτος.

Το ψαλίδι στις αποδοχές, η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια και τα συνεχή πακέτα μέτρων λιτότητας, αναγκάζει ακόμα και τους πολίτες που προς το παρόν αντέχουν, να αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και να σχεδιάζουν το πώς[.....]

θα αντιμετωπίσουν τον Χειμώνα που προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολος

Η πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννη Καραντινάκη, δήλωσε ότι μια 4μελής οικογένεια χρειάζεται 600 ευρώ για να πάει στην Κρήτη ή στις Κυκλάδες, χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε τα έξοδά της κατά την διάρκεια των διακοπών.

Η κα Καραντινάκη απηύθυνε έκκληση στους Έλληνες ακτοπλόους να πάρουν μέτρα και να προχωρήσουν σε προσφορές για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Τέλος, ανέφερε ότι ήδη ο αριθμός των εκδρομέων εμφανίζεται μειωμένος κατά 40%, ενώ οι τάσεις είναι αρνητικές ειδικά μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και ενόψει των νέων σκληρών μέτρων

news247.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι εντελώς βλάκας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποκλείεται. Άρα πρόκειται για ειλικρινή μαρτυρία που αδειάζει άγρια τον Καρχιμάκη σχετικά με τα ονόματα που κατέδωσε χθες για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησαν τα επεισόδια.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να πει ονόματα. Και απέφυγε να επιβεβαιώσει τα όσα είπε ο Μ. Καρχιμάκης ο οποίος έδωσε ονοματεπώνυμα.
Είναι προφανές ότι δεν έχει κανένα στοιχείο ο Τσώνης που να μπορεί να αποδείξει ότι συμμετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις αποδοκιμασίες και τις βιαιοπραγίες εναντίον του.
Έπαθαν πλάκα στο Mega που προφανώς περίμεναν άλλα να πει ο βουλευτής!
http://fimotro.blogspot.com/2011/07/blog-post_3369.html

Ανώνυμος είπε...

Μην σκέπτεσαι τόσο απλοϊκά. Ο Καρχιμάκης μπορεί να λέει τα πράγματα με το όνομα τους από την Αθήνα. Για σκέψου όμως ο Τσώνης, να καταδώσει αυτούς που βλέπει κάθε μέρα στο χωριό του? Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και μην βγάζετε τόσο γρήγορα πορίσματα. Για τον Καρχιμάκη πάντως το βάζω το χέρι μου στην φωτιά αν είναι έξυπνος για τον Τσώνη δεν ορκίζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός,ακου εκεί εντελώς βλάκας,να ελεγε απλώς βλακας θα κατανοούσα, αλλα εντελώς πάει πολύ ρε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Άβυσσος η ψυχή των βουλευτών

Ανώνυμος είπε...

...ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...ΤΟ,ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ;
DUCK ROGERS