07 Ιουλίου 2011

Σχετικά με το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ένα όντως σοβαρό θέμα, που τέθηκε για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, είναι κι εκείνο με τις οφειλές των μαγαζατόρων του πρώην δήμου Καμένων προς τα δημοτικά ταμεία.

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του πρώην δημάρχου Μ.Αντωνίου, ο οποίος φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα ανείσπρακτα έσοδα.

Εξήγησε λοιπόν πως έκανε ρυθμίσεις διευκόλυνσης εξόφλησης, αλλά μετά την πληρωμή κάποιων αρχικών δόσεων σταματούσαν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

Τι έκανε λοιπόν ο συνεπής φύλακας των συμφερόντων του δήμου Μ.Αντωνίου.;

Στράφηκε δικαστικά κατά των μπαταχτσήδων, ούτως ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου;

Θα κατανοείτε πως αστειευόμαστε, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλοί εθελοντές πολιτικής αυτοκτονίας. Οπότε όλα συνεχίζονται όπως ακριβώς τα ξέρουμε.

Από την εφημερίδα Ημέρα, από την στήλη ‘Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η Ημέρα & γελάει!‘

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καντε τη δουλεια σας εσεις καλα τωρα για να καταλαβουμε και εμεις οι συνεπεις οτι υπαρχει δημος

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό και δίκαιο θα ήταν ο κ.Τετριμίδας σαν Δήμαρχος να ανακοινώσει επίσημα με έγγραφα ποιός η ποιοί καταστηματάρχες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις των έναντι του Δήμου,γιά να γνωρίζουν οι πάντες το παρασκήνιο που υπήρχε η ακόμα αν υπάρχει σήμερα.Γιατί πιστεύω ότι κάποιοι από αυτούς που χρωστάνε κάνουν και πολιτική σε βάρος του Δήμαρχου.Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να μάθουν ποιός πληρώνει και είναι σωστός και ποιός όχι γιά να ξέρουμε και εμείς απ έξω πως να τους μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΕΤΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ

Ανώνυμος είπε...

Να πληρώσουν ρε τα λαμόγια, οι μπαταχτσίδες οι μαγαζάτορες. Τέτρι και εσείς αντιδήμαρχοι σας προειδοποιώ αν δεν εισπράξετε τα χρωστούμενα ή δεν τους τα βεβαιώσετε στην εφορία ή το λιγότερο αν δεν τους πάτε δικαστικώς θα σας κάνω μήνυση για παράβαση καθήκοντος γιατί δεν προασπίζετε τα συμφέροντα του δήμου