18 Ιουλίου 2011

Καμένα Βούρλα: Γεμάτες οι παραλίες, κόντρα για την πεζοδρόμηση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στα ύψη έχει ανέβει η θερμοκρασία και οι πολίτες αναζήτησαν ανάσες δροσιάς στις παραλίες. Τα Καμένα Βούρλα ήταν κατάμεστα από κόσμο που έσπευσε να δροσιστεί.
Στο μεταξύ, τους επιχειρηματίες της περιοχής. απασχολεί το θέμα της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αντιδρούν λέγοντας πως δεν υπάρχουν απαραίτητες υποδομές για να τεθεί σε εφαρμογή αυτό το μέτρο.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Το Video από το Star Λαμίας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιος μιλάει. Ποιοι μαγαζάτορες μιλάνε.
Ο καμίνος που το μαγαζί του απέχει από το όριο πεζοδρόμησης 3 ακριβώς μέτρα; μα ρε παιδιά έλεος !! προφανώς και δεν τον πειράζει το μέτρο της πεζοδρόμησης αντικειμενικά.
Προφανώς και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς η δήλωση του. Επίσης και ο Καράβης, το μαγαζί του απέχει από το όριο πεζοδρόμησης 10 μέτρα.

Ποια απόφαση στο πόδι ρε παιδιά; ποιο είναι πρόχειρο και αποσπασματικό; πάτε καλά; ολόκληρη μελέτη υπάρχει, το ξεχάσατε; o Αντωνίου την έκανε που σας βάζει τώρα να τα κάνετε όλα αυτά. μα καλά όλους χαζούς τους περνάτε; νομίζετε ότι όλοι είναι χαιβάνια και εσείς που έχετε μαγαζιά είστε έξυπνοι;
Όσο για τους άλλους τους πεζόδρομους που λένε, παρακαλάνε οι άλλοι να γίνει πεζόδρομος στον δρόμο πιο κάτω από το πρακτορείο αλλά που, που τέτοια τύχη.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μπράβο έχω να πώ μόνο σε αυτό το παιδί , τον Πανο Αθανασίου! Απο τα πιο δραστήρια άτομα της πόλης μας. Σκεφτείτε να τον είχαμε δήμαρχο! Θα λάμπαν τα Καμένα απο καθαριότητα. Μπράβο φίλε μου! Την ταυτότητα μου θα στην αποκαλύψω όταν σε βρώ απο κοντά! Καλή συνέχεια!

Ο φίλος σου ο Κ......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Παναγιώτη που φροντίζει για καθαρές παραλίες! αφού απ' το δήμο δεν είναι άξιοι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ααεεεεπππ τώρα το έπιασες σωστά το πράμα. να μπει στον δήμο. και έλεγα τώρα θα το πει τώρα θα το πει. χαχαχαχα πλάκα που έχετε

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΔΑΡΕΙ?? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά να σας πω ότι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ
ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ..

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΛΟΣ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ναι νοιάζομε για τα Καμένα Βούρλα...με τον δικό μ τρόπο...
Αθανασίου Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι βρε παιδιά 2 χλμ
Με το Google Earth μετρημένο βγαίνει καμμιά 800 αριά μέτρα.

Πάντως υπάρχει κάποιο δίκιο !
Για ορισμένες κατηγορίες ατόμων
κι αυτά τα 800 ειναι πολλά.

Κοιτάω στο χάρτη αλλά δεν βλέπω
που μπορεί να γίνει parking στην
δυτική περιοχή προς Λαμία
( πριν το νεκροταφείο ? ίσως )
και κυρίως δε βλέπω στη μέση
της διαδρομής αφού είναι όλα
χτισμένα.

Μόνο κανένα τρενάκι μπορω να σκεφτώ
σαν λύση. Θα έχει μεγάλο τζερτζελέ.
Άσε που θα είναι και κίνητρο να
βγάλει ο άλλος τα πιτσιρίκια του
βόλτα. Στα οποία ως γνωστόν δεν
χαλάμε χατήρι και σε κάτι ακόμη
που σίγουρα θα θελήσουν. Μας βλέπω δε και για 2 τρενάκια γιατί το
ένα αμφιβάλλω αν θα φτάνει με
τόσο κόσμο τα βράδυα ...

Ανώνυμος είπε...

ποια 800 μέτρα;;; 750 είναι μετρημένα … άσε τι λένε οι Κασσάνδρες

Ανώνυμος είπε...

Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο πρεπει να ισχυσει ο πεζοδρομος και μπροστα στο ακρωτηρι - Φαλαρας. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα .
Μπραβο Πανο αν και δεν σε ξερω