02 Ιουλίου 2011

Καμένα Βούρλα:Σωστικές παρεμβάσεις

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από το lamiafm1.gr

Η οικονομική συγκυρία αγγίζει και τη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.

Σχεδον στα μεσα του καλοκαιριού και η κινηση ειναι περιορισμενη.
Δημοτικό Συμβούλιο,επαγγελματικοί σύλλογοι και επιχειρηματίες αγωνιούν με την κατάσταση και αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης.

Αναμεσα στις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί οπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο προεδρος της Επιτροπής τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου,δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Δημήτρης Παπαναγιώτου είναι το επόμενο Σαββατο θα εφαρμοστεί πιλοτικά η πεζοδρόμηση ενός τμήματος της παραλιακής λεωφόρου Γερασίμου Βασιλειάδη.

"Ο χώρος αυτός αφενός θα αποδοθεί στους περιπατητές επισκέπτες και αφετέρου θα αποτέλεσει σημείο πραγματοποίησης διάφορων εκδηλώσεων. Μουσικών,χαπενινγς,εκθέσεων κ.α.ενω οι επιχειρηματίες θα διαμορφώσουν αναλογα, εορταστικά τα καταστήματά τους ώστε να δοθεί μια άλλη εικόνα για το κέντρο της λουτρόπολης".

Παράλληλα η δημοτική αρχή προσπαθεί να λύσει το σοβαρό πρόβλημα αποκομοιδής των σκουπιδιών το Σαββατοκύριακο που δεν λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Λαμίας."Πολύ πιθανο ν να προμηθευτούμε ένα ακομη απορριματοφορο ωστε να φορτώνον ται εκει τα σκουπίδια και τη Δευτέρα να τα αποθέτουμε στο ΧΥΤΑ της Λαμίας" ανέφερε ο κ.Παπαναγιώτου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, έχετε σκεφτεί όμως πού θα παρκάρουν τόσα αυτοκίνητα? σήμερα το βράδυ απο την τράπεζα μεχρι τα Πλαταναίεικα ήταν και στις δύο πλευρές της παραλιακής, παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η Ερμού γεμάτη, πού θα πάνε τόσα αυτοκίνητα? πόσα να χωρέσουν στο δημοτικό πάρκιγκ? Χρειάζονται υποδομές για τέτοιες αλλαγές,δεν μπορούμε να μεταθέτουμε το πρόβλημα στους γύρω δρόμους, που παρκάρουν και στις δυο πλευρές, δεν χωράνε τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί μαλώνουν ποιός θα κάνει πίσω. Μία φορά αν έλθει κάποιος και δεν βρεί να παρκάρει,ταλαιπωρηθεί και εκνευριστεί δεν νομίζω να ξανάλθει.Γιαυτό χρειάζεται συζήτηση και με ανθρώπους που μένουν στην περιοχή και ξέρουν καλά το πρόβλημα. Μην κάνετε κάτι γρήγορα και χωρίς μελέτη γιατί θα αποτύχει. Τότε θα έχουμε μια παραλία χωρίς αυτοκίνητα αλλά φοβάμαι και χωρίς κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΓΔΕΡΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ?????