09 Ιουλίου 2011

Πέτυχε η πεζοδρόμηση στα Καμένα Βούρλα??

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έλα μου ντε! Για αρκετούς ναι .. για άλλους όχι.

Για να τα πάρουμε λίγο από την αρχή τα πράγματα, για να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε, και για να καταλάβουν όλοι ποιο είναι το θέμα, πάμε να ξεδιπλώσουμε το κουβάρι.

Προ αρκετών ετών, ο τότε Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου, εφαρμόζοντας μια από τις εξαγγελίες του(και μπράβο του), παράγγειλε και τελικά παρέλαβε (με εύλογο τίμημα) κυκλοφορική μελέτη που περιελάμβανε πεζοδρόμηση της Γερασίμου Βασιλειάδη (παραλιακή οδός των Καμένων Βούρλων).

Ωστόσο ποτέ δεν προχώρησε στην εφαρμογή της μελέτης (άγνωστο γιατί), και η πεζοδρόμηση (όπως και πολλά άλλα) δεν έγινε.

Η τωρινή δημοτική αρχή, αναγνωρίζοντας, την χρησιμότητα –ανάγκη αυτής της κατά τα άλλα τολμηρής ιδέας, της πεζοδρόμησης δηλαδή, έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο (και καλά έκανε) και ψηφίστηκε από όλους ανεξαιρέτως, για την εφαρμογή της πεζοδρόμησης.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να έχεις το 100% του δημοτικού συμβουλίου, του ανώτατου τοπικού οργάνου, σε επίπεδο Δήμου σε μια απόφαση.

Όλα ωραία και όλα καλά, και μετά την σχετική προετοιμασία, (σήμανση, ενημερωτικά φέιγ βολάν, πανό στους δρόμους, βοήθεια από την αστυνομία κλπ κλπ ) προχώρησε ο δήμος δοκιμαστικά καταρχήν μια καθημερινή (Πέμπτη 7/7),και έκανε την πεζοδρόμηση.
Αφού πήγε καλά, προχώρησε και την Παρασκευή (8/7) ποιο οργανωμένα αυτή την φορά (όλοι οι τοπικοί άρχοντες στους δρόμους)με μεγαλύτερη βοήθεια κλπ κλπ.

Σε πολλούς λοιπόν άρεσε το μέτρο, σε άλλους πάλι όχι (λογικό αυτό) αλλά δυστυχώς κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) ξεπέρασαν τα εσκαμμένα, δημιουργώντας απίστευτες και τριτοκοσμικές καταστάσεις, κατά την στιγμή της εφαρμογής του μέτρου της πεζοδρόμησης στο όριο του ‘Πέτρινο’ όχι μόνο δηλώνοντας άρνηση στο να υπακούσουν στα σήματα της τροχαίας και του Δήμου (μαρσάροντας μάλιστα επιδεικτικά), αλλά δημιούργησαν και απίστευτη φασαρία και ένταση επιτιθέμενοι στους εκπροσώπους του Δήμου, βρίζοντας και φωνάζοντας προς πάντες.

Αξίζει να σημειώσουμε την ψυχραιμία που έδειξε το αστυνομικό όργανο και οι αρμόδιοι του Δήμου που δέχθηκαν και την επίθεση την σοβαρότατη εξύβριση αλλά και τις απειλές από δυο τρείς που δεν του άρεσε η πεζοδρόμηση.
Επίσης δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την επιχειρηματολογία του προέδρου του τοπικού συμβουλίου προς την πρόεδρο του συλλόγου καταστηματαρχών, όταν η κυρία πρόεδρος απαιτούσε να ανοίξει ο δρόμος εκφράζοντας (όπως έλεγε) όλους τους επαγγελματίες, ενώ σε ερώτηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου του δήμου αν υπάρχει απόφαση του συλλόγου και με ποια εξουσιοδότηση τοποθετείται στο θέμα εκ μέρους όλων των καταστηματαρχών η απάντηση ήταν …. (τίποτα)

Τι να πω, να πάει και να μην ξανάρθει ως επεισόδιο…

Το θέμα είναι, για το πιάσουμε από την σωστή του διάσταση το πρόβλημα, ότι οι μαγαζάτορες των Καμένων Βούρλων (με τον σύλλογο τους) αλλά και αυτοί που ενοικιάζουν διαμερίσματα (με τον σύλλογο τους και αυτοί), έχουν την εντύπωση ότι τους ανήκουν τα Καμένα Βούρλα, τους ανήκει η παραλία, τους ανήκει και η Γερασίμου Βασιλειάδη και γενικότερα τους ανήκει κάθε τι στα όρια του Δήμου.

Αμ δε, φιλαράκια, σας γελάσανε, υπάρχουμε και εμείς εδώ, οι απλοί πολίτες καταναλωτές που χωρίς εμάς δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Το ξεχάσατε?
Σε εμάς λοιπόν (τους απλούς καταναλωτές) και στα παιδιά μας ανήκουν (με την καλή έννοια) λοιπόν αυτά που προανέφερα κύριοι, και απαιτώ (πάλι με την καλή έννοια) όσα γίνονται να γίνονται με άξονα (και) εμένα, και όχι με άξονα το συμφέρον (μόνο) κάποιων καταστηματαρχών.

Εγώ θέλω το παιδί μου να το αμολάω να παίζει και να μην σκέφτομαι αν μου το πατήσουν, να παίρνω το ποδήλατο μου και να μην έχω το νου μου διαρκώς μην με φάει κανένα αυτοκίνητο, να κάθομαι να πίνω τον καφέ μου και να μην είμαι αναγκασμένος να παρακολουθώ την παρέλαση των οχημάτων και τα κορναρίσματα, και τελικά ρε αδερφέ να μπορώ να κάνω την βόλτα μου άνετα χωρίς να βρίσκομαι διαρκώς δίπλα στην Πατησίων (το καλοκαίρι την Γερασίμου Βασιλειάδη, εύκολα την λες Πατησίων).

Έχω πάει σε αρκετά νησιά, στα περισσότερα εφαρμόζετε ως μέτρο η πεζοδρόμηση, κάποιοι στον τόπο μας αρνούνται να δεχτούν ριζοσπαστικές κινήσεις (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) στο όνομα της ανάπτυξης του τουρισμού και στο όνομα μιας ποιο ανθρώπινης πόλης.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που άκουσα για το τι (έκτροπα) έχουν να γίνουν σήμερα, που θα ξαναγίνει η πεζοδρόμηση, και ελπίζω η ένταση να ήταν πρόσκαιρη, από νεύρα της στιγμής, και να χαλαρώσουμε όλοι μας.

Ιδού to video για του λόγου το αληθές …


Υλικό επίσης μπορείτε να βρείτε και εδώ στο letspic web tv radio

Νομίζω (αν και δεν το εύχομαι) ότι θα έχουμε και συνέχεια …

Φιλικά ο Blogger

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας κρατας σε αναμένα κάρβουνα!!!!

Ανώνυμος είπε...

σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε οπτιακουστικό υλικό όσον αφορά την πεζοδρόμιση ( μέχρι να βάλει ο blogger ) υπάρχει και στο τοπικό ραδιοσταθμό letspic

http://letspicradio.weebly.com/rhoepsilonpiomicronrhotaualphazeta.html

Ανώνυμος είπε...

με τη πρώτη ένσταση στη περιφέρεια η απόφαση Δ.Σ. θα ακυρωθεί!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΔΑ....ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΩΡΙΕΤΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΟΥΝΤΕς,ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ Γ*****ΕΙ...ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΡΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...ΦΑΞΡΤΗΥ ΓΡΥΗΕΥ...ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...
Υ.Γ. ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΑΓΕ????ΧΜΜΜΜΜΜΤΥΧΑΙΟ?...ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ...ΩΡΥΕΤΑΙ-ΜΕ Υ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
Υ.Γ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ....????

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε..
το θέμα αυτό έχει πολύ βάθος γιατί..

Δεν δημιουργήθηκε από την αρχή ένα πλάνο εδώ και μήνες ( μη πω χρόνια )
με προυποθέσεις και ενέργειες ώστε αυτό το μέτρο να λειτουργήσει σωστά και να μείνουν όλοι τους ευχαριστημένοι. Και το ποιο βασικό από όλα; Πρώτα έχεις την σύμφωνη συγκατάθεση όλων των δημοτών και μετά προχωράς.
ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ οχι έτσι κουτουρού

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s

Ανώνυμος είπε...

οι γνωστοί μοντεκαρλίτες!! κάτοικοι του ομφάλιου λώρου της γης!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@... ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

εχτές ο δρόμος ήταν ωραίος γεμάτος κόσμο παιδάκια και ποδήλατα

Ανώνυμος είπε...

re dike moy esy poy fonazis pes mas ti pinis kai den mas dinis giati exo pesi psixologika ayth thn epoxh

Ανώνυμος είπε...

Σκέτη αποτυχΙα η πεζοδρόμηση. Η παραλιακή ήταν άτονη, χωρίς ζωντάνια και θύμιζε χειμώνα! Το πανηγυράκι γινόταν στους πίσω δρόμους. Απουσία θέσεων πάρκινγκ, εκνευρισμός,βρισιές. ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις πάρκινγκ και είναι μεγάλο το κομμάτι που κλείνει. Στα Καμένα Βούρλα έχουμε πολλούς περαστικούς που θέλουν να σταματήσουν για λίγο να φάνε, να πιούν καφέ και να φύγουν,άν έχει δε μωρά ή ηλικιωμένους μαζί του, αυτόν τον έχασες. Είναι πολλά τα προβλήματα.Ο καινούργιος δρόμος έχει ήδη διώξει κόσμο, η πεζοδρόμηση τώρα πάει να διώξει και τους υπόλοιπους, τι λέτε είναι επιτυχία αυτό?

Ανώνυμος είπε...

αν συμφωνήσουν οι καταστηματάρχες με τη πεζοδρόμηση να γίνεται και έκπτωση 10% σε όλες τις τιμές θεωρείς ότι κάποιος θα τσαντιστεί να περπατήσει και λίγο;εεεεε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.ΕΞΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

Πως φαίνεται το πόσο ... σας πονάει χχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΛΟΚΕΡ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΟΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 4890 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΜΕΝΩΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΓΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΜΕΝΟΝΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ 10-20 ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Περπάτησα εχτές περίπου στις 11 στον πεζόδρομο και είχε κόσμο να κάνει βόλτα και πιτσιρίκια να παίζουν αλλά και ποδήλατα. ο κόσμος διστακτικός στην αρχή αλλά ξεθάρρεψε μετά και το χάρηκε. η πόλη σας όντως έγινε ποιο ανθρώπινη. Μην το εγκαταλείψετε το μέτρο γιατί σε 5 ανεγκέφαλους δεν γουστάρει. κάθε μέρα πρέπει να γίνετε πεζοδρόμηση τώρα το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΥΣΗΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΝΕΣ.ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΟΝΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΠΟΔΗΛΑΤΑ.ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.ΑΒΟΝΑ,ΚΑΜΙΝΟ,ΑΣΤΕΡΙΑ,ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ.ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΠΟΥ 600 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ!!!ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ (ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ)ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑΤΖΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ!!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ?????????

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟ ΛΕΤΕ ΕΔΩ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ε ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η παραλιακή ζωντάνεψε! θύμιζε πάλι καλοκαίρι! δεν προσφέρεται ο δρόμος αυτός για πεζόδρομος,αν θέλει ο δήμος δρόμάκια για βόλτες και ποδήλατα ιδανικό είναι το εγκατελειμένο πάρκο των Καμένων Βούρλων. Μπορούν εκεί να καθαρίσουν το πάρκο να ανοίξουν διαδρόμους για περίπατο να το φωτίσουν και θα είναι ιδανικά να κάνεις τη βόλτα σου χωρίς αυτοκίνητα. Ετσι θα χαρούμε μια μεγάλη έκταση,σκέτος παράδεισος που έχει καταντήσει ζούγκλα. Αυτό είναι μια πραγματική πρόκληση για τη νεα αρχή και μαγάλη 'μαγκιά' άν το πετύχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩς...ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..



Το θέμα είναι, για το πιάσουμε από την σωστή του διάσταση το πρόβλημα, ότι οι μαγαζάτορες των Καμένων Βούρλων (με τον σύλλογο τους) αλλά και αυτοί που ενοικιάζουν διαμερίσματα (με τον σύλλογο τους και αυτοί), έχουν την εντύπωση ότι τους ανήκουν τα Καμένα Βούρλα, τους ανήκει η παραλία, τους ανήκει και η Γερασίμου Βασιλειάδη και γενικότερα τους ανήκει κάθε τι στα όρια του Δήμου.

Αμ δε, φιλαράκια, σας γελάσανε, υπάρχουμε και εμείς εδώ, οι απλοί πολίτες καταναλωτές που χωρίς εμάς δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Το ξεχάσατε?
Σε εμάς λοιπόν (τους απλούς καταναλωτές) και στα παιδιά μας ανήκουν (με την καλή έννοια) λοιπόν αυτά που προανέφερα κύριοι, και απαιτώ (πάλι με την καλή έννοια) όσα γίνονται να γίνονται με άξονα (και) εμένα, και όχι με άξονα το συμφέρον (μόνο) κάποιων καταστηματαρχών.

Ανώνυμος είπε...

Προτεραιοτητα της δημοτικής αρχής πρέπει να η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και όχι η κονόμα λίγων. Η πεζοδρόμηση αναβαιμόζει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα έρθουν αργότερα και για τους καταστηματάρχες και θα είναι καλά.
Σήμερα μάθαμε όχι μόνο να έχουμε το αυτοκίνητο δίπλα από το τραπέζι που πίνουμε καφέ αλλά και το σκάφος δίπλα από την ομπρέλα μας(δέστε τι γίνεται στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ). Αυτό όχι μόνο καλό δεν είναι, αλλά είναι και επικύνδυνο.
Γ ΑΛΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα γεια σου ρε Blogger με τα φανταστικά video σου, με έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger
Είμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάτοικος Καμένων Βούρλων. Κατά καιρούς έχω καυτηριάσει πολλές ενέργειες του νυν και του πρώην δημάρχου, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν και τα καλά και τα κακά και δε λειτουργώ ποτέ μονόπλευρα. Αυτή τη φορά οφείλω να ομολογήσω ότι ένας δήμαρχος που δεν είναι από τα Καμένα Βούρλα είχε το σθένος να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό γι΄αυτό τον τόπο και σκόνταψε και αυτός με τη σειρά του στο γνωστό πρόβλημα. Τους επαγγελματίες της παραλίας. Είναι λοιπόν καιρός να συνειδητοποιήσουν οι καμενοβουρλιώτες ότι δεν μπορεί μια παραλία να κάνει κουμάντο σε όλη την πόλη. Φτάνει πια! Μπλοκάρουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαμαρτύρονται για τα πάντα με μόνο σκοπό το κέρδος στα μαγαζιά τους. Τόσο οι ίδιοι, όσο και κάποιοι μεγαλοιδιοκτήτες της παραλίας που θεωρούν ότι επειδή έχτισαν ή βρήκαν κάτι χτισμένο από τους προγόνους τους θα πρέπει την υπόλοιπη ζωή τους να κάθονται και να ζουν από τα έτοιμα (τα υπέρογκα ποσά που εισπράτουν ως ενοίκια). Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχει άλλη επιλογή για τον κόσμο από το να καθίσει σε κάποιο από τα μαγαζιά της παραλίας και να πληρώσει υπέρογκα ποσά για ένα καφέ, ένα αναψυκτικό ή ένα ποτό. Δεν υπάρχει πλατεία για να πάνε τα παιδιά μας να παίξουν, δεν υπάρχει σωστά οργανωμένη παιδική χαρά, ούτε καν μια βρύση για να πιούμε νερό ή να πλυθούμε αν χρειαστεί. Μόνο εμφιαλωμένο από τα μαγαζιά. Ντροπή πια. Ντροπή για όλους μας που δε διαμαρτυρόμαστε. Ντροπή που οι μαγαζάτορες έχουν κάνει κατάληψη στον τόπο και τους αφήνουμε. Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι δεν είναι κράτος εν κράτει. Ας διεκδικήσουμε το χώρο που μας ανήκει. Ας κάνουμε όλοι βόλτα στην παραλία και να μην καθόμαστε πουθενά. Μόνο έτσι θα τους κάνουμε να καταλάβουν ότι ο πεζόδρομος είναι υπέρ και όχι κατά τους. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξανακαθίσω σε μαγαζί της παραλίας αν δεν επανέλθει το μέτρο της πεζοδρόμησης. Ας το κάνουμε όλοι και ας στηρίξουμε μία κίνηση που μόνο κακή δεν είναι. Πέρα από παρατάξεις και συνδιασμούς.

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΡΕΓΚΙΝΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΣΚΝΗΠΕΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ Τ ΡΕΜΜΑ.....ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΗΣΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε ποτε το καθαρισαν και εγω δεν το ξερω μηπως θελει να σου στειλω και φωτογραφια που ειναι ακομα βρωμικο [[[εκτος και εαν σε ενοχλει που διαμαρτυρωμαι συνεχεια]]]
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...

φιλε εγω εφαγα την καζουρα και το δουλεμα που συνεχιζεται απο τους φιλους και γνωστους μου που ηλθαν στο ραλλυ ακροπολις που τους ελεγα οτι το ρεγκινι ειναι το χωριο μου και εχει ωραια μαγαζια και φιλοξενους ανθρωπους και ειναι ωραιο για βολτα το βραδακι ενταξει εκτος και σε ενδιαφερουνε μονο τα καμμενα
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΗΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ***** ***** (ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
(ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ).

8:55 μμ, Ιούλιος 10, 2011

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ Ο ***** **** ΞΕΡΙΖΟΝΕ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ο **** ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ'ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ'ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΘΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

12:02 μμ, Ιούλιος 12, 2011

kamena voyrla blogger είπε...

Σας εγκαλώ στην τάξη.

Μην εξαπολύετε κατηγορίες αν δεν μπορείτε να τις αποδείξετε.
Οι προσωπικές μαρτυρίες ενός ανώνυμου δεν συνθέτουν βάσιμη κατηγορία.

Αν ωστόσο μπορείτε να κατηγορήστε κάποιον με αποδείξεις, τότε κάντε το, πχ με μια φωτογραφία έστω κα ανώνυμα.

Εγώ είμαι αναγκασμένος, μιας και έχει πάρει διαστάσεις το θέμα, και με δεδομένο ότι καταφέρεστε σε κάποιον με ονοματεπώνυμο, να αποσύρω τα σχόλια που έχουν όνομα, μέχρι να αποδειχτεί η κατηγορία ή έστω να αποδειχτεί το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Οι φανφάρες και οι κορόνες στην μέση του δρόμου κατά την εφαρμογή της πεζοδρόμησης, από την πρόεδρο και από αυτόν που παραληρεί δείχνουν όχι μόνο έλλειψη παιδείας και καλλιέργειας αλλά και κατευθυνόμενους και επικίνδυνους ανθρώπους. Και καλά αυτός είναι ένα άσχετος και γνωστός για την συμπεριφορά του, αλλά τέτοια συμπεριφορά και τέτοια αντιμετώπιση του θέματος από την πρόεδρο των επαγγελματιών. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

REGINIWTH MHN PARAPONIESAI STO REGINI EISAI... TO REMA DEN KANEI DIAFORA ELEOS!

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω να υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα με την πεζοδρόμηση. Την είδα να λειτουργεί τόσα χρόνια σε πολλές περιοχές π.χ. Ναύπακτο, Αιδηψό, Ναύπλιο, σε πολλά νησιά κ.λ.π. Παντού τη θεωρούν σαν κάτι αυτονόητο για λίγες ώρες Ιούλιο και Αύγουστο. Οι λίγοι κάτοικοι που εγκλωβίζονται στις τρεις όλες κι όλες καθέτους μεταξύ Ερμού & Βαιλειάδη, πιθανόν θα μπορούσαν εύκολα να φύγουν προς τα πάνω προς την Ερμού. Ίσως και με μια κάρτα μονίμων κατοίκων στο παρμπρίζ για να φαίνεται και ότι κυκλοφορούν νόμιμα. Ή ας συμφωνηθεί μια οποιαδήποτε άλλη λύση γι' αυτούς γιατί πράγματι έχουν δίκιο όταν δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ τους και στο σπίτι τους.

Υπάρχει όμως μεγάλο θέμα με πολλά κυκλοφοριακά ζητήματα που θα έπρεπε να τα έχουν έστω προσπαθήσει για βελτίωση ΠΡΙΝ από την πεζοδρόμηση. Δηλαδή :

1. Διαβάσεις - φωτισμός - διαγραμμίσεις - ασφαλτόστρωση της Γ. Βασιλειάδη.
2. Τρόπος μείωσης ταχύτητας στις εισόδους στην παραλιακή, μάλλον με σαμαράκια. Το ξέρετε όλοι ότι
μπαίνουν στα Καμένα από Ασπρονέρι ή από Λαμία με 80 και πάνω
3. Μάζεμα με κάθε τρόπο όσων από εμάς κλείνουμε την παραλιακή μπροστά στους Γαλαξίες ή στις εφημερίδες
παρκάροντας σαν καουμπόυδες ακριβώς εκεί που μας βολεύει και φρακάροντας " για λίγο" τους πάντες.
4. Πρόγραμμα συστάσεων για ένα καλοκαίρι και το επόμενο καμπάνες σε όσους από εμάς ξεχάσαμε τις
συστάσεις και συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε χωρίς κράνη, χωρίς κανονικές εξατμίσεις, χωρίς ασφάλεια,
χωρίς ζώνες, με το κάμπριο, το κινητό στο ένα χέρι και το παιδί μας να χοροπηδάει λυμένο στο ταμπλό. Να
θυμάστε ότι αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι τότε ότι η ασφάλεια η δική μας και του παιδιού μας δεν είναι μόνο
δικό μας θέμα αλλά θα γίνει θέμα και του άλλου που θα εμπλακεί και θα ταλαιπωρείται μαζί με τη δική μας
χαζαμάρα για 6-7 χρόνια στα δικαστήρια..

Όλοι μπορούμε από παντού - όπως από αυτό το blog - να κάνουμε έκκληση κυρίως στην ανθρωπιά αυτών που συμμετέχουν στα δημοτικά όργανα και αυτών που με δύσκολες συνθήκες αστυνομεύουν την περιοχή ώστε να προσπαθήσουν περισσότερο για να λυθούν αυτά τα ζητήματα

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΑΛΑ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΩ [[[ΔΗΜΑΣΡΕ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ????
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τον Δημοτικό υπάλληλο που δούλευε παράνομα 4 μήνες. Γιατί σκατοκαριώτες δεν μιλάγατε ποιό νωρίς? όταν σας ξεχιόνιζε τα κολλοχώρια σας ήταν κάλος?? γιατί ο προηγούμενος χειριστείς που είχατε στον Δήμο ενώ είχε σύμβαση δεν πήγε να σας ξεχιονίσει????????? Γιατί παρατήθηκε ενώ πέρασε ως χειριστής γρέιντερ ????????
Ο χειριστής που είχατε τόσα χρόνια παραδέχτηκε ότι ενώ έχει άδεια χειριστή για ισοπεδοτή γαιών δεν ξέρει να το χειρίζεται και περίμενε ότι θα κάνει τα ίδια που έκανε τόσα χρόνια (τον ρουφίανο δηλαδή) και με τον τωρινό Δήμαρχο. Τώρα για το πετρέλαιο που λέτε ότι μεταφέρει με το δικό του αυτοκίνητο και το δικό του τρέιλερ το κάνει γιατί ο κύριος Φακίρης δεν στέλνει αυτοκίνητο της υπηρεσίας για να γεμίσει το γρέιντερ με καύσιμα και αναγκάζει το συγκεκριμένο χειριστή να πηγαίνει με το δικό του αυτοκίνητο και με δικά του έξοδα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΕΡΕΙΕΣ. ΕΔΩ ΨΟΦΑΕΙ Η ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

την πεζοδρόμηση εννοείς ή για το θεμά του Δημοτικού υπαλλήλου????????????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα ο πεζοδρομος ειναι ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ!!!!!!(ιδιαιτερα για τα παιδια). Μακαρι να συνεχιστει........ κ' να μην περνουσαν και καθολου αυτοκινητα ακομα καλυτερο..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεγελαστείτε και δεν κάνετε πεζοδρόμηση μέχρι τέλος Αυγούστου επειδή οι μαγαζάτορες αντιδρούν γιατί θα σας πάρουμε με τις λεμονόκουπες.

Οι μαγαζάτορες την δουλειά τους για να βγάζουν λεφτά εσείς την δικιά σας δουλειά για να κάνετε καλύτερη την πόλη

Ανώνυμος είπε...

Η αποφαση για την μη πεζοδρομηση της παρασκευης ποιων συμβουλων της πλειοψηφιας ηταν φαινετε οτι η πλειοψηφια διαθετει συμβουλους ανδρες και συμβουλους κοτες.