16 Ιουλίου 2011

Γιατί δεν έγινε πεζοδρόμηση την Παρασκευή 15 Ιουλίου ???

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κύριε Δήμαρχε.

Γιατί δεν πεζοδρομήσατε τον δρόμο την Παρασκευή 15/7;; αφού έχετε την παμψηφεί εντολή από το δημοτικό συμβούλιο για να το κάνετε αυτό.

Επίσης στις νέες (πάρα πολλές) ταμπέλες που διέκρινα στον δρόμο, το λέει καθαρά. Πεζοδρόμηση Παρασκευή και Σάββατο. Τι έγινε ?? ποιος κιότεψε ??

Αν υποψιαστώ ότι έχετε μπει στην διαδικασία να το διαπραγματεύεστε με τους επαγγελματίες θα με στενοχωρήσετε πολύ.

Ο κόσμος σας ψήφισε για να διοικήστε τον τόπο εσείς και τα στελέχη σας, Αν ήξεραν ότι θα συνδιοικήσετε με τους επαγγελματίες σίγουρα οι δημότες πριν σας ψηφίσουν θα το σκεπτόντουσαν καλύτερα.

Δεν μπορεί 10 επαγγελματίες της παραλίας να κάνουν ότι θέλουν.(το φελέκι μου μέσα)

Δεν μπορεί στο όνομα του προσωπικού τους κέρδους, μερικοί, να κρατάνε πίσω τα Καμένα Βούρλα.
Οι επαγγελματίες κάνουν την δουλειά τους, με σκοπό το κέρδος, και εσείς πρέπει να κάνετε την δικιά σας δουλειά με σκοπό την ανάπτυξη, μια πιο ανθρώπινη πόλη και το καλό των δημοτών.

Κλείνω το άρθρο εδώ, γιατί θα πω βαριές κουβέντες αλλιώς, και θα περιμένω να σας δω, πως θα το πάτε παρακάτω το θέμα.

Άκουσα ότι η πρόταση είναι, να γίνετε πεζοδρόμηση κάθε Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή, καθώς και κάθε μέρα για 1 Αυγούστου μέχρι 15 Αυγούστου. Συμφωνώ και εγώ με αυτή την πρόταση.

Σε αναμονή ενεργειών σας
Φιλικά ο Blogger

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρεεεε κάντε πεζοδρόμηση μην φοβάστε τίποτα ρεεεε ο κόσμος θα σας σφίγγει το χέρι

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΓΥΤΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ μάθε πόσες άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν βγει και τότε θα καταλάβουν οι φωστήρες επαγγελματίες ότι και 20000 τουρίστες να χαν τα καμένα βούρλα πάλι πληρότητα στα μαγαζιά τους (ανεξαρτήτως κρίσης) δε θα υπήρχε!! ας μάθουν και καμιά άλλη δουλειά ρε γαμώτο!! μέτρα μόνο πόσες πινακίδες καταστημάτων υπάρχουν στα 2-3 χλμ της γερασίμου βασιλειάδη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορει η προεδρος των επαγγελματιων η γνωστη ως κολοτουμπα ως προς την πεζοδρομηση να μας απαντηση αν βλεπει τις ταμπελες στην μεση του πεζοδρομιου να εμποδιζουν τους περαστικους, αν βλεπει τα τραπεζοκαθισματα στο χωρο του πεζοδρομιου αλλα και της αμμουδιας, αν ξερει οι καταστηματαρχες εχουν εκπληρωσει τις υποχρεωσεις τους στον Δημο. Περιμενω απαντηση απο την λαλιστατη κατα τα αλλα κυρια προεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε κανα κονο ρε στον δρομο που ανεβαινει διπλα απο το πετρινο! πανε κατι ζωα και παρκαρουν!! ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

μετά την χτεσινή επιτυχία στην πεζοδρόμηση θα ήθελα να μάθω αν κάποιος επαγγελματίας συνεχίζει να λέει όχι στην πεζοδρόμηση. αν υπάρχει τέτοιος εγώ δεν θα ξαναπάω στο κατάστημα του και λέω να μην ξαναπάει κανένας μας

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ BLOGGER ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ... ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ Σ'ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ Μ'ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ"

kamena voyrla blogger είπε...

φίλε μου, και βέβαια θα βρεθείς σε τέτοια συμβάντα, όχι σε ένα αλλά πολλά, όχι μόνο από ιδιώτες αλλά και από καταστηματάρχες.

Δεν μπορεί όλοι να έχουν την ίδια άποψη.

Το θέμα είναι ότι στους περισσότερους αρέσει το μέτρο της πεζοδρόμησης.
Και όχι μόνο στους περισσότερους αλλά στο 100% του δημοτικού συμβουλίου.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει καταρχήν ότι αρέσει σε όλους τους εκπροσώπους όλων των δημοτών και κατά δεύτερον βάλε στο μυαλό σου, ότι αν δεν κάνουν πεζοδρόμηση μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για παράβαση καθήκοντος εάν δεν εφαρμόσουν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Το δημοτικό συμβούλιο (100% ψήφοι υπέρ επαναλαμβάνω) ψήφισε σύσσωμο την εφαρμογή του μέτρου της πεζοδρόμησης δοκιμαστικά για φέτος.

Γιατί φωνάζουν κάποιοι δεν μπορώ να καταλάβω …

Ανώνυμος είπε...

Περπάτα στον παραλιακό δρόμο και δες πόσα μαγαζιά έχουν κλείσει. Ρώτα και μάθε πόσα είναι έτοιμα να κλείσουν μετά το καλοκαίρι. Για μάντεψε τώρα γιατί κάποιοι φωνάζουν. Πρόσεχε δεν κατηγορώ την πεζοδρόμιση. Όμως όλα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη στιγμή -πρίν μερικά χρόνια δηλαδή κατά την άποψη μου- και όχι τώρα εν μέσω κρίσης οικονομικής. Εκτός αν φαντάζεσαι τον παραλιακό δρόμο χωρίς μαγαζιά και καφετέριες- τότε πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια είναι ότι τα μαγαζιά της παραλίας είναι πολλά κ κάποια πρέπει να κλείσουν, να μείνουν τα καλύτερα φτηνότερα κ ποιοτικότερα

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2 ημέρες ήμουν στην Ασπροβάλτα (παραλιακή κωμόπολή κοντά στη Θεσσαλονίκη). οι τιμές ήταν οι ίδιες μην πω κ λίγο πιο ακριβά από των καμένων Βούρλων. Γι' αυτό βγάλτε τον σκασμό με τις τιμές! Όποιος θέλει να πιεί το καφεδάκι του με 2 ευρώ να πάει στον μώλο. Όποιος θέλι το ποτό με 4 κ 5 ευρώ κ πάλι στο Μώλο να πάει ή και στον Άγιο. Μπριζόλα με 4 ευρώ έχει και στο Ρεγγίνι υπάρχει και στην Κόμνηνα.
Λοιπόν, κοπρόσκυλα και τσαμπατζήδες στα μαγαζιά των Καμένων Βούρλων θα πληρώνετε όσο σας χρεώνουν οι επαγγελματίες γιατί εδώ πληρώνετε το σέρβις και την θέα. Εδώ οι καταστηματάρχες έχουν να πληρώσουν ενοίκια 2 και 3 χιλίαρικα. Και βάλε ΙΚΑ ΤΕΒΕ λειτουργικά έξοδα κλπ κλπ. Δεν θα μπουν μέσα για εσας.
Σε όποιον αρέσει. Αλλίως τα παράπονα σας στους ιδιοκτήτες που τα οικονομανε βρέξει χιονίσει και στηβν κυβέρνηση σας. Λαμογια τσαμπατζηδες!

Χ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Θα κατέβουν οι τιμές, υπομονή, δεν είναι μακριά ο χειμώνας. Βάζω στοίχημα ότι το επόμενο καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι καλύτερα ως προς τις τιμές, σε όσα μαγαζιά παραμείνουν ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χ.Ρ. 1ον:Δεν είναι τζαμπατζής όποιος θέλει να πίνει ένα καφέ ή να τρώει ένα γλυκό σε μια αξιοπρεπή τιμή. ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Τζαμπατζής είναι όποιος δεν πληρώνει καθόλου. 2ον: Το σέρβις οφείλει να είναι αυτό που είναι, διαφορετικά ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να σηκωθεί και να φύγει και να ζητήσει μέχρι και αποζημίωση αν θεωρήσει ότι δεν έχει εξυπηρετηθεί όπως έπρεπε ή είχε άσχημη αντιμετώπιση. 3ον: Τη θέα δεν υποχρεούται κανείς να την πληρώσει, ούτε και δικαιούται κανείς να τη χρεώσει. Είναι εκεί επειδή αποτελεί δημιούργημα της φύσης και δεν ανήκει σε κανέναν. 4ον: Συμφωνώ ότι τα ενοίκια είναι υψηλά κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι δε χρειάζεται να δουλέψουν και πρέπει να ζουν μια ζωή πλουσιοπάροχη από τα έτοιμα και να δηλώνουν επιχειρηματίες χωρίς στην ουσία να έχουν ποτέ διευθύνει μια επιχείρηση. Απλά πηγαίνουν κάθε πρώτη του μήνα να εισπράξουν το νοίκι. Ας τους κοπεί λοιπόν για λίγο το νοίκι να δουν κι αυτοί πώς κερδίζονται τα λεφτά. 5ον: Πρέπει επιτέλους σ' αυτή τη χώρα να μάθουμε να σεβόμαστε και να ακούμε τον καταναλωτή και να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του και όχι να θέλουμε να τον προσαρμόσουμε με το ζόρι στις δικές μας ανάγκες. Γιατί ο μέσος καταναλωτής δεν είναι ούτε λαμόγιο, ούτε τζαμπατζής. Είναι άνθρωπος με προσωπικότητα και απόψεις και λαμόγια είναι όλοι αυτοί που τον βρίζουν και προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν σα σκουπίδι. Κοινώς εσύ και όλοι οι όμοιοί σου.

Ανώνυμος είπε...

όμοιος ομοίω αεί πελάζει...

Δεν έχει σχέση με αυτό που θέλω να σου απαντήσω αλλά θέλω να σου αποδείξω οτι εγω δεν είμαι μέσος καταναλωτης σαν κ εσενα είμαι υψηλότερου επιπέδου. αν θεωρείς τον εαυό σου κάτι το μέσο τοτε είσαι αυτο που αξίζεις. λυπάμαι πολυ!!!!

Χ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

δεν αφήνεις ρε φίλε το τουπέ το μοντεκαρλίτικο;;;;
μας ζαλίσατε το .....

Ανώνυμος είπε...

κάντε ρε την πεζοδρόμηση όπως ακριβώς κάνουν στην Αλεξανδρούπολη εδώ και χρόνια. Το πρωί μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα ο δρόμος είναι ανοιχτός για οχήματα. Από το απόγευμα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί είναι πεζόδρομος. Αλλά κοιτάξτε η τήρηση του πεζόδρομου να ελέγχεται από την αστυνομία ΣΩΣΤΑ κι όχι όπως γινεται στον Επιτάφιο που τα ζώα πάνε και παίρνουν τα αμάξια τους και περνάνε ανάμεσα στον κόσμο πριν γυρίσει η πομπή στην εκκλησία χωρίς να τους λέει κανείς κάτι, ή τα πρωϊνα που όλοι διπλοπαρκάρουν για να παρουν καφέ και Χαλβά Φαρσάλων μπλοκάροντας όλο το δρόμο. Οι Έλληνες είμαστε κάφροι και χωρίς βούρδουλα δε μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας. Αν μπορούσαμε, θα παίρναμε το αμάξι και στον καμπινέ!!!

Jorge

Jorge είπε...

Φίλε Χ.Ρ.
δεν ξέρω πόσων ετών είσαι και μιλάς με τέτοιο πάθος βρίζοντας τους πελατες από τους οποίους εξαρτώνται οι μαγαζάτορες, αλλά επειδή εγώ είμαι από εκεί και ξέρω καταστάσεις, θα σου πω κάτι.....
Κάποτε ένας από τους παραλιακούς μαγαζατορες όταν του ζητούσαν να αλλάξει λάδι στους λουκουμάδες επειδή το είχε πολύ καιρό, ξέρεις τι έλεγε για όσους έτρωγαν εκεί; "Έλα μωρέ....Άμα προκάνουν να φτάσουν μέχρι τον Αγιο Κωνσταντίνο, δεν έχουμε πρόβλημα"
Οιεποχές αυτές πέρασαν και καλό είναι πριν μιλήσεις για σέρβις να σκεφτείς καλά. Σέρβις άξιο των χρημάτων που ζητούνται δεν είναι ούτε ο σερβιτόρος που πριν από λίγο καιρό είδα σε εστιατόριο να βάζει τα πηρούνια στα τραπέζια πιάνοντάς τα από το μέρος που καρφώνεις το φαγητό, αλλά ουτε και ποτήρια που από τη χρήση και το πλύσιμο έχουν θαμπώσει και δε βλέπονται. Να μάθουν λοιπόν να παρέχουν σερβις σωστό πριν μας πουν για τις τιμές και μην το παίζεις υπεράνω. Το ξέρεις ότι ο άλλος έχει βάλει 3 λαπτοπ παρέχοντας ιντερνετ και μην έχοντας αναρτήσει τιμοκατάλογο χρήσης ιντερνετ ζητάει 4 ευρώ για 15 λεπτά χρήσης; Αν εσύ νομίζεις ότι το σέρβις που παρέχουν τα καμενα βούρλα είναι καλό, τότε δεν έχεις περάσει στη ζωή σου προφανώς την ταμπέλα εξόδου από τα καμένα για να συγκρίνεις κι άλλα μέρη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεστε ποιοι καταστηματαρχες ειναι αντιθετοι στην πεζοδρομηση??Οι φιλοι του πρωην δημαρχου!! Ακουστηκαν πολλες ανοησιες και αυτο το σαββατοκυριακο!!
Μεχρι και ιδιοκτητης ταβερνας,3 ολοκληρα τετραγωνα απο την παραλια,παραπονεθηκε!Δεν ειχε κοσμο λεει επειδη οι πελατες δεν βρηκαν το μαγαζι του(!!?) ενω αλλοι κουραστηκαν να οδηγουν στα στενα και εφυγαν για το Καινουριο και τον Αγιο Κων/νο!!
ΕΛΕΟΣ!!Δεν ευθυνεται η πεζοδρομηση για την ελλειψη πελατων!!Ας φροντιζατε εσεις οπως και οι υπολοιποι καταστηματαρχες των Κ.Β.τοσα χρονια να διατηρησετε υψηλη ποιοτητα ,καλες τιμες και ανθρωπινη συμπεριφορα!Δεν απευθυνεστε σε ζωα!!

Γ. Κ. είπε...

Συνγνώμη αλλά όποιος έχει άποψη για το συγκεκριμενο θέμα ας μιλήσει ελεύθερα...Πιστεύω να γνωρίζετε οτι στα Καμένα Βούρλα υπάρχουν πεζόδρομοι οι οποίοι εδώ και 25 χρόνια δεν έχουν κλείσει ουτε μια φορά για οικονομικά συμφέροντα της συγκεκριμένης περιοχής...Σε αυτό το σημείο θέλω να προσθέσω οτι δεν μπορεί κάθε δήμαρχος που έρχεται στα Καμένα Βουρλα να διοικεί λες και τα γνωρίζει καιρό....Επίσης αντί να επικροτεί το οτι οι ελ. επαγγελματίες κατεβαζουν τραπεζια στην παραλία, χρησιμοποιουν σάλες και αλλες κινητοποιήσεις για να φερουν κόσμο στα καμένα βούρλα τους διόκετε λεγοντας να κατεβασουν τις τιμές και ναι σας θέτω ενα ερώτημα εχει παει ποτε ο κ.Δήμαρχος σε ενα κατάστημα να φαει να πιει ενα καφέ...οχι!!!!!! πως μετα οι ελ. επαγγελματιες να εχουν ικανό αυτόν τον ανθρωπο να βαλει τα καμένα βουρλα σε πορεία ανάπτηξης...ειναι και αλλα πολλα που θελω να πω ομως δεν το κάνω για να ψαχτούν μερικά άτομα που κατηγορουν τους ελ. επαγγελματιες...ολοι σας νομίζετε πως ενα παιδι 15χρονον δεν μπορει να εχει αποψη για τα Καμένα Βούρλα ομως πλαναστε πλανην ικτρα γνωρίζω περισσότερα απο τον καθέναν για τα Καμένα Βούρλα πραγμα που κανένας δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν εχει καν ενδιαφερθεί να μαθει.....

Ανώνυμος είπε...

εγώ τον δήμαρχο τον έχω δει στα μαγαζιά των καμένων Βούρλων να πίνει και καφέδες και μπύρες και τσίπουρα