30 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου δεν είναι υπεύθυνη για την συλλογή μπαζών, οικιακών αντικειμένων, κλαδιών & στο εξής δεν θα τα μαζεύει.
Κατ’ εξαίρεση θα συλλέγει μικρά δέματα κλαδιών αφού πρώτα οι ιδιοκτήτες έρθουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας (22350 / 80200 - 22300).

Ο Χώρος που έχει επιλέξει ο Δήμος για απόθεση των διάφορων υλικών από τους ιδιώτες είναι δίπλα στον ‘Βιολογικό Καθαρισμό’ μετά τις πηγές Κονιαβίτη . Η απόθεση πρέπει να γίνεται όσο πιο κοντά σε ήδη αφημένα υλικά.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για πρώτη φορά ψηφίστε κανονισμός καθαριότητας που ρυθμίζει τη διαχείριση των υλικών που προβλέπει σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω τα ανάλογα πρόστιμα.
Σχετικά άρθρα 13-5, 18-3, 23-1, 10-1

Ελπίζουμε στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ Δήμου και δημοτών ώστε να διατηρούμε την πόλη όσο το δυνατόν καθαρότερη

Για την υπηρεσία καθαριότητας
Μακρινίτσας Δημήτρης
Αντιδήμαρχος

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πειτε μας κυριε αντιδημαρχε με πιο δικαιωμα σπασατε τις αλυσιδες απο τις βαρκες μας στην παραλια διπλα στο camino και τις πεταξατε διπλα στην prova??μας ειπατε πως ειναι θεμα πολιτισμου!!θεμα πολιτισμου ειναι τα τραπεζια των μαγαζιων στο πεζοδρομιο, τα μεγαλα φορτηγα- νταλικες μεσα στην πολη,ολοι οι πλανοδιοι μικροπωλητες που σε ζαλιζουν οταν πας για εναν καφε(ουτε στην ομονοια δεν ειναι τοσοι), θεμα πολιτισμου ειναι τα αυτοκινητα που κλεινουν τις ραμπες στα πεζοδρομια για τα καροτσια και τα ατομα με ειδικες αναγκες....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ!Σας ενοχλησαν 5 βαρκες που καθονταν οι λουομενοι στην συγκεκριμενη παραλία μονο??γιατι σε ολη την παραλια των καμενων βουρλων υπαρχουν παρατημενες βαρκες αλλα μονο αυτες πειραξατε..δειξτε λοιπον τον πολιτισμο σας!!!ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήτανε απλώς δημότης ο κ. Μακρυνίτσας έβαζε τη δικιά του τη βάρκα στο λιμάνι και έλεγε στις υπηρεσίες του Δήμου εγώ δεν πληρώνω κάντε μου μήνυση.

Τώρα που έγινε Αντιδήμαρχος πηγαίνει και κόβει τις αλυσίδες από τις βάρκες των Δημοτών (εμφανίστηκε καινούριος Αντωνίου με αλυσίδες αντί για σχοινιά ).

Δεν θα ξανάρθουν οι εκλογές ;

και αν βρει ο κ. Μακρυνίτσας το δικό του μέσα θα καθίσω να με φτύνουν όλοι οι ψαράδες στο Λιμάνι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΠΡΕΠΕΙ να μαζευτουμε ολοι και να του κανουμε μια μηνυση για φθορα ξενης περιουσιας και να τρεχουν και να μη φτανουν!Γιατι οταν υπαρχουν λουκετα παει να πει οτι δεν ειναι παρατημενες!ουτε μια ανακοινωση δε βγαλανε!απλα ξυπνησε ενα πρωι και αποφασισε να τις παρει!μαζεψτε και τα τραπεζια απο τις καφετεριες φλοισβο, royal(τυχαιο!!!) τα τραπεζια απο την αμμουδια και αφηστε τις βαρκες στο φυσικο τους χωρο στην θαλασσα και στην αμμουδια!

Ανώνυμος είπε...

...ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

...και ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να με υποχρεωνετε να κανω μπανιο μεσα σε λαδια και καυσιμα που προερχονται απο τις βαρκες σας; πριν φτιαχτει το λιμανι παραπονιοσασταν δηθεν οτι δεν μπορουσατε να πατε αλλου τις βαρκες σας, τωρα; σε ποια αλλη πολιτισμενη χωρα πολιτες κανουν μπανιο και οι βαρκες ειναι αραγμενες στα 20-30 μετρα απο τον αιγιαλο ή ειναι κατα μηκος του αιγιαλού; στο κατω κατω αμα δεν σας αρεσει στο καλο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος νομίζει ότι είναι ο κ. Μακρυνίτσας και παραβιάζει την περιουσία μου χωρίς να με ρωτήσει καν.

Είναι βέβαια τυχερός που δεν ήμουν παρών όταν έκοβε τις αλυσίδες διαφορετικά θα τον τάφιαζα επί τόπου .

Περισσότερο δε για τα ψέματα που μας αράδιαζε με την εφημερίδα του τόσα χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Ποιος νομίζει ότι είναι ο κ. Μακρυνίτσας και παραβιάζει την περιουσία μου χωρίς να με ρωτήσει καν.

Είναι βέβαια τυχερός που δεν ήμουν παρών όταν έκοβε τις αλυσίδες διαφορετικά θα τον τάφιαζα επί τόπου .

Περισσότερο δε για τα ψέματα που μας αράδιαζε με την εφημερίδα του τόσα χρόνια

Ανώνυμος είπε...

...κανε του μηνυση, αλλα πρωτα παραμερισε την βαρκα σου απο κει

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ,ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΣΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΥΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΜΙΝΟ-ΠΡΟΒΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΑΠΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ..... ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι καλώς ή κακώς υπάρχουν νόμοι. Και το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν τηρούνται. Και μόλις πάει κάποιος να τους εφαρμόσει τον βγάζουμε άχρηστο. Αν εφαρμοζόντουσαν οι νόμοι δεν θα ήμασταν μπανανία. Ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

...καταλαβετε το ολοι εσεις οι "βαρκαρηδες" δεν ειστε υπερανω του νομου, ενοχλειτε δεν το καταλαβαινετε; αμα δεν σας αρεσει παρτε τις βαρκουλες σας και να πατε αλλου

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα??Για να δουμε θα τολμησει να παρει και τις αλλες βαρκες απο την παραλια,εχουν τα κοτσια??απο το καραβι εως και τη ρεμβη ειναι τοσες παλιοβαρκες παρατημενες.Αυτες γιατι δεν τις πειραξε???διπλα στον μυθο...αλλα βεβαια μπορει να ειναι πελατες του δημοτικου συμβουλου και κανουμε τα στραβα ματια εκει....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΚΑ ΕΧΩ, ΩΡΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΚΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ??ΑΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ...ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΙ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΜΟΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

...δηλαδη ολοι θελετε να εφαρμοζεται ο νομος αλλα η αρχη να γινει σε αλλους και οχι σε σας, ρε δεν την παλευετε με τιποτα...για απαντηστε μου ρε βαρκαρηδες σε ποια ευρωπαϊκη χωρα θα ειχατε τις βαρκες σας ετσι; ή μηπως εκει θα σας ρωτουσαν πρωτα; οχι μονο θα σας εκοβαν τις αλυσιδες αλλα θα σας τις φορτωναν κιολας στελνοντας σας το λογαριασμο, κανω λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα??αυτο σε πειραξε εσενα??απο το καραβι ως την ρεμβη δεν εχουν πειραξει καμια βαρκα!!τυχαιο???δε νομιζω!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο CHUCK NORIS

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ FM 1 ΧΘΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΕΞΗΣ..
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ,ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ''ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ''....ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ...ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ...
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ,Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ'''ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ''?ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ???ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ???ΕΙΡΩΝΙΑ?????
Υ.Γ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

μα καλά είναι πράγματα αυτά να μην ξέρει ο δημοσιογράφος το μακρυνίτσα?μεγάλο λάθος. Συγνώμη φίλε δημοσιογράφε αλλά να μην ξέρεις το μακρυνίτσα ντρόπη σου δεν εχω τίποτα άλλο να σου πω