13 Ιουλίου 2011

Πεζοδρόμηση Βασιλειάδη στα Καμένα, οι επαγγελματίες ναι μεν αλλά....

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ουσιαστικα δεν διαφωνούν,δεν ειναι αντίθετοι στην πλειοψηφία τους,οι επαγγελματίες των Καμένων Βούλρων οσον αφορά στην υλοποίηση αποφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την πεζοδρόμηση της βραδυνές ωρες του Σαββατου ενός τμήματος της παραλιακής λεωφόρου Γερασίμου Βασιλειάδη.

Στην προχτεσινη συνεδρίαση του Δ.Σ. κατα πλειοψηφία τα μελη της Διοικησης του συλλόγου των επαγγελματιών αποφάσισαν να δεχτουν το μετρο υπο την προυπόθεση οτι η δημοτική αρχή θα λαβει και αλλα μετρα δειυκόλυνσης των διερχομενων οδηγών και παράλληλα αξιοποίησης του πεζοδρομημένου τμήματος, με την πραγματοποιηση πολιτιστικών δραστηριοτητων και την οργάνωση διαφόρων happenig ώστε να προσελκύεται το ενδιαφερον των επισκεπτών.

Η προεδρος του Συλλόγου των επαγγελαματιών Βάλια Παρίση-Αντωνίου καυτηρίασε την αιφνιδιαστική υλοποίηση της αποφαση χωρις προηγούμενη ευρεία ενημέρωση των δημοτών,επαγγελματιών και επισκεπτών.

"Αν δημιουργηθούν υποδομές,αν βρεθεί τρόπος η κυκλοφορια των οχημάτων στους παράλληλους δρομους της Βασιλειάδη να γίνεται απρόσκοπτα,αν φωτισθεί κατάλληλα το δημοτικο παρκιν και εξυπηρετουνται οι οδηγοι απο υπάλληλο του Δημου τοτε δεν εχουμε αντίρρηση εφαρμογης του μέτρου" δήλωσε στο κεντρικο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2


Απο την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Δημήτρης Παπαναγιώτου ανεφερε στο δελτίο του FM-1 ότι "το μετρο εχει καθιερωθει αφού τυγχανει της αποδοχής της πλειοψηφίας των επαγγελματιών αλλα κυρίως των δημοτών και φυσικα των επισκεπτων που χρονια ζητουσαν να πεζοδρομηθεί η Γερασίμου Βασιλειάδη γιαυτο αλλωστε και ο πρωην δήμαρχος Μακης Αντωνίου προχώρησε στην σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης για το συγκεκριμμενο θέμα και αυτην ουσιαστικα υλοποιούμε" προσθεσε.


lamiafm1.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του λεουφουρείου σαπούθε θα πάει μαρή

Ανώνυμος είπε...

καλό!!!!μεγάλο πρόβλημα πράγματι με το λεοφωρείο του ΚΤΕΛ, μικροί δρόμοι, γεμάτοι αυτοκίνητα, φρακάρισμα στις στροφές.Ποιός θέλει την πεζοδρόμηση δεν έχω καταλάβει και γιατί. Οι επαγγελματίες λένε ότι χάνουν πελάτες, οι κάτοικοι στους πάνω δρόμους βιώνουν όλο το αλλαλούμ με τους οδηγούς να μην ξέρουν που να πάνε και πού να παρκάρουν, η δεζοδρόμηση δεν είναι απόλυτη γιατί τα αυτοκίνητα που ήδη υπάρχουν κινούνται όταν θέλουν να φύγουν καθώς και τα μηχανάκια των delivery τρέχουν πάνω κάτω! Πεζοδρόμηση 'μαϊμού' λοιπόν με πολλά προβλήματα!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, επίσης να απαιτήσουμε οι φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες, να επαναφέρουμε τα κάρα στα Καμένα Βούρλα και να ζητήσουμε να γίνει η Γερασίμου Βασιλειάδη πάλι χωματόδρομος όπως παλιά. Επίσης τώρα που το σκέπτομαι νομίζω ότι και η παλιότερη εντολή του δημοτικού συμβουλίου που απαγορεύει τα κοπάδια προβάτων να παίρναμε από τα καμένα πρέπει να ανακληθεί.

Ανώνυμος είπε...

τα λεωφορεία του κτελ δεν έχουν δουλειά μέσα στα Καμένα Βούρλα. αν πρόσεξα καλά υπάρχει πρόβλεψη για το που πρέπει να είναι ο σταθμός και είναι πάνω από το δημοτικό παρκινγ. κατά τα άλλα όποιος κάνει την βλακεία και ακυρώσει την πεζοδρόμηση θα το θυμηθεί σε 3 χρόνια στις εκλογές. ξεκολλάτε 5 αντιδρούν.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν επαγγελματίες αυτοί που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες στα Καμένα Βούρλα έπρεπε πριν λειτουργήσει η ΠΑΘΕ και οι διερχόμενοι μειωθούν 90% να έχουν κάνει γκάλοπ όπου θα τους έδειχνε την τόσο μεγάλη πτώση του ποσοστού των διερχομένων και την επόμενη σεζόν [αν όχι μέρα] να παρακαλούν αυτοί τον Δήμο Κ.Β. να γίνει πεζοδρομοποίηση της Γ.Βασιλειάδη.
Μού άρεσε το δοκιμαστικό μέτρο της πεζοδρομοποίησης που πέταξε έξω τον κάθε βλάκα που πήγαινε πάνω-κάτω γιά μάτι η γιά επίδειξη με την διαπασών μουσική στο αυτοκίνητό του η με την ενοχλητική εξάτμηση της μηχανής του.
Θα βοηθούσε την ανάπτυξη της πόλης πιστεύω αυτό το μέτρο και θα μπορούσε να γίνουν γιά πολλούς τόπος διακοπών τα Κ.Β. και όχι λίγων διερχομένων αν μεταφερόταν από την παραλία τα τραπεζοκαθίσματα και οι τέντες των καταστημάτων στην πάνω πλευρά επεκτεινόμενα μέχρι το υπάρχον πεζοδρόμιο και κάτι παραπάνω τα καταστήματα[να φανεί η θάλασσα] να γίνει ποδηλατόδρομος και πλακόστρωτος δρόμος ήπιας κυκλοφορίας η Γ.Βασιλειάδη και να τοποθετήσουν τα καταστήματα ομπρέλες και ξαπλώστρες ΔΩΡΕΑΝ γιά τους πελάτες των.
Ας πάνε να δουν πως λειτουργούν σε άλλα τουριστικά μέρη οι παραλιακοί δρόμοι και να παραδειγματισθούν.
Δεν κάνω τον έξυπνο,αλλά έχω πάει σε πολλά τουριστικά μέρη εντός και εκτός Ελλάδας τα έχω δει και γι αυτό τα γράφω.
Ποιός διαφωνεί και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: τελικά θα επανέρθει το μέτρο της πεζοδρόμησης και αν ναι, πότε θα γίνει αυτο; Για να ξέρουμε να πάρουμε τα παιδιά μας και να βγούμε βόλτα γιατί έως τότε εγώ το έχω δηλώσει δεν πρόκειται να ξανακαθίσω σε μαγαζί της παραλίας και να ψάχνω όλη την ώρα πού είναι τα παιδιά μου και αν κινδυνεύουν να χτυπηθούν από κάποιο ανεγγέφαλο που πηγαίνει με χίλια για να κάνει την επίδειξή του. θα προτιμήσω κοντινούς προορισμούς με περισσότερη ησυχία και ασφάλεια.

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν ξανα καθομαι σε επαγγελματια που δεν συμφωνει με την πεζοδρομηση ουτε ξανα ψωνιζω απο το μαγαζι του

Ανώνυμος είπε...

1.55 κάνεις λάθος άν νομίζεις ότι δεν κινδυνεύουν τα παιδιά στην πεζοδρόμηση, τα μηχανάκια πάνε κι έρχονται και κάποια αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται.

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει σωστά η πεζοδρόμηση, και όλοι είναι ενημερωμένοι και αποσύρουν τα οχήματα τους πριν την ώρα πεζοδρόμησης, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βγουν μετά γιατί θα υπάρχουν σταθερές μπάρες, και τα μοτοποδήλατα τροφοδοσίας χρησιμοποιούν μόνο τις καθέτους τότε δεν θα κινδυνεύει κανένας. Ίσως δεν έχετε διαβάσει καλά την μελέτη που χρυσοπληρώσατε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στην επόμενη πεζοδρόμηση τον ρόλο του τροχονόμου προτείνω να κάνει το παιδί με το ποδήλατο! χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ γέλιο όταν τον βλέπω! Γεια σου αντιδημαρχάρα!

Ανώνυμος είπε...

Πεζοδρομήσατε κυριοι του δημοτικού συμβουλίου και την παραλιακή στα Φαλαρέϊκα;Γιατι δεν πορεί να περάσει αυτοκίνητο,γεμισε ο δρομος τραπεζια,πληρώνουν δημοτικά τέλη αυτοί κυριε Δήμαρχε; Κια εν πασει περιπτώσει πότε πηρατε απόφαση να πεζοδρομηθεί το κομματι αυτο στα Φαλαρέίκα ή ειναι με προφορική εντολή αντιδημάρχου,προσωπικα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά για παραβαση καθήκοντος και χαριστική ανοχή υπέρ συγκεκριμμενου επιχειρηματία συγγενικού προσώπου δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου. Οχι διώξαμε τα ήμερα να ρθούν τα άγρια.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΤΟ CAMINO,ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ(ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ),ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΛΑΡΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ;...ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝΤΙΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΜΕ ΦΑΛΤΣΟ ΥΠΟΒΟΛΕΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΦΙΛΕ 10,20.
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το μόντε κάρλο έχει επαγγελματίες όχι φουστάκηδες με φέσι 70000 ευρώ στο δήμο!!