07 Ιουλίου 2011

Δόθηκε μερική λύση για τα σκουπίδια στον Δήμο μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμαρχος Μώλου – Αγίου Κων/νου

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων στα Καμένα Βούρλα και Σάββατο, κατόπιν συνεννοήσεως με τον ΧΥΤΑ Λαμίας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και επαγγελματίες να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους μετά της 8ης πρωϊνής του Σαββάτου , για την αποφυγή προβλημάτων δυσοσμίας και μολύνσεως.

Καμένα Βούρλα, 7-7-2011


------------------------------------------
Με την παραπάνω ανακοίνωση από τον Δήμο μας(για όσους δεν κατάλαβαν), γνωστοποιείται ότι θα γίνεται συγκομιδή σκουπιδιών και το Σάββατο το πρωί.

Για όσους δεν γνωρίζουν, υπήρξε ένα πρόβλημα τώρα το καλοκαίρι, διότι ο ΧΥΤΑ στην Λαμία, (εκεί τα πάμε από 1/1 τα σκουπίδια) έκλεινε την Παρασκευή το μεσημέρι (εντολή Κοτρωνιά), οπότε το τελευταίο δρομολόγιο σκουπιδιών από Καμένα γινόταν Παρασκευή μεσημέρι, και το επόμενο δρομολόγιο σκουπιδιών γινόταν πάλι την Δευτέρα.
Αποτέλεσμα από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι και Δευτέρα που ξανά μάζευαν τα σκουπίδια πάλι, βρόμαγε ο τόπος.
Τώρα τουλάχιστον, αμβλύνεται η κατάσταση.

Μα καλά θα μου πείτε, πρώτη φορά γίνετε αυτό? Πέρσι δεν υπήρχε πρόβλημα? Όχι δεν υπήρχε γιατί μέχρι και το 2010 τα σκουπίδια τα πετάγαμε στην ‘τοπική χωματερή’ (με τις γνωστές συνέπειες στο περιβάλλον αλλά και σε εμάς τους ίδιους). Από 31/12 και με ευθύνη του νέου Δήμου τα σκουπίδια μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ της Λαμίας (ως προβλέπεται άλλωστε).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια δεν είναι μόνο του Δήμου, αν δεν πειθαρχήσουμε όλοι μας και δεν διαχειριστούμε τα οικιακά απορρίμματα όπως και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι, με κομποστοποίηση και ανακύκλωση μην περιμένετε να υπάρξει μαγικό ραβδάκι. Τα σκουπίδια είναι θέμα όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ο αντιδήμαρχος με την απόχη εκανε το θαύμα του αρπαξε τον Τέτρι απο το λαιμό.
Την Κυριακή δε ο εν λογω ζήτησε να ειναι ακριβως δεξια του δημάρχου στον απολογισμό σε καρέκλα με διπλο μαξιλαρι.