25 Ιουλίου 2011

Και η καταπάτηση αιγιαλού καλά κρατεί …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Kαταπάτηση αιγιαλού


Εφημερίδα 'σέντρα'

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που κρίνεις την καταπάτηση του αιγιαλού, εσυ είσαι αυτός που κάθεται και πίνει την μπυρίτσα του από το πρωί μέχρι το βράδυ σε αυτά τα μαγαζία! Αφήστε τους μαγαζάτορες να δουλέψουν!!! Ένας μήνας για να βγάλουν τα σπασμένα ενός έτους!
Έλεος πια...

Χ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

πώς εννοείς να βγάλει τα σπασμένα; μη πληρώνοντας στο δήμο και μη κόβοντας αποδείξεις ώστε το μη εισπραχθέν 2% να γίνει +12% για το μαγαζάτορα;;;εεεεε;;

Ανώνυμος είπε...

Αλλα ελεγε ο Τετρι ενωπιον του δημοτικου συμβουλιου για την απελευθερωση της παραλιας και των πεζοδρομιων και τωρα εγινε προστατης καποιων μαγαζιων οποιος αμφιβαλει ας κανει μια βολτα στην παραλια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

τσ τσ τσ φαρμακόγλωσσες

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΑΣΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ:ΜΑΚΗΣ-ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ 1-0.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η καφετέρια ΦΛΟΙΣΒΟΣ έχει ακόμα καρέκλες και τραπέζια στην αμμουδιά.Μάλλον γιά αυτόν δεν ισχύει ο νόμος,η δεν υπολογίζει τον νόμο.Ο Δήμαρχος τα είδε?Τι θα κάνει?Όχι ο ένας καλό παιδί και ο άλλος γ... την μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ 1-Ο ΒΡΕ ΓΕΛΑΔΙ ΟΡΘΙΟ?Ο ΜΑΚΗς ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ....ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑΝ.!!!ΖΩΑ!ΛΕΣΑ!ΜΑΚΗΣ ΣΑς ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!