10 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Καμένα Βούρλα 10 – 05 - 2011

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Φθιώτιδας
(βλ. Πίνακα παραληπτών)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου κ. Βαγγ. Τετριμίδας και το Δημοτικό Συμβούλιο, καλούν όλους τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων και Μώλου, κατά τη διαδικασία Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών, που θα γίνει από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, από 10 – 24 Μαΐου 2011, να απογραφούν εδώ που έχουν την κατοικία τους και (προφανώς) τα συμφέροντά τους.
Είναι χρέος των κατοίκων που απολαμβάνουν την παροχή διάφορων Υπηρεσιών του Δήμου, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό και να συνεργασθούν πρόθυμα με τους αρμόδιους απογραφείς που θα τους επισκεφθούν (στην κατοικία τους).
Στο σχετικό ερωτηματολόγιο απαντάμε με ειλικρίνεια, δεδομένου ότι οι πληροφορίες που θα ζητηθούν είναι ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ και χρησιμεύουν ΜΟΝΟ για την άντληση χρήσιμων στοιχείων και συμπερασμάτων από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τις διάφορες Εθνικές, Κοινοτικές, αλλά και άλλες Υπηρεσίες και προφανώς θα επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων, που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής, χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις, διοικητικές κατανομές κ.λ.π.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: