14 Μαΐου 2011

Δεν πάει άλλο με τα κουνούπια, κάντε κάτι !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Εφημερίδα Ημέρα

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν διάβασα χθες την ανάρτηση σας βρήκα λίγο υπερβολικούς (είχα και καμια 20αρια μέρες να έρθω) Σήμερα όμως που κοιτάω τα πολύ πρησμένα τσιμ΄πήματα των κουνουπιών στα πόδια μου σας προειδοποιώ... ψεκάστε γιατί δε θα δείτε όχι παραθεριστές αλλά και οι κάτοικοι θα φύγουν. Θα σας σιχτιρίσει πολύς κόσμος

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

κάνω έκκληση σε όποιον ακούει να κάνει κάτι με τα κουνούπια. μας φάγανε κυριολεκτικά. το μωρό δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει πάθει μόλυνση και τα δικά μου πόδια έχουν γίνει τούμπανο ντροπή σας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να ασχοληθεί φίλε μου. Αφου τον Δήμαρχο τον νοιάζει μονο πως θα βολέψει πρωην υποψηφίους τους στον Δήμο! Διαβάστε diavgeia.gov για τον διορισμό πρωην υποψήφιας του Τέτρι στον δήμο σαν επιστημονικό συνεργάτη με μισθό 26.000 ευρώ ετησίως την ώρα που υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι απο πέρυσι. Φίλε μπλόγκερ αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε μας!Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τά κουνούπια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ??ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ?ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΥΣΤΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ...ΖΟΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΒΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

λασπολογείς χωρίς λόγο..1) σε 10 μέρες περίπου ξεκινάνε πληρωμές στους περσινούς. 2) τα 26000 που λές πληρωθήκαν ήδη; ;όχι βέβαια!! 3)τα κουνούπια δυστυχώς είναι στη φθιωτική αναπτυξιακή..

Ανώνυμος είπε...

αν το ειχε κανει ο μάκης ομως θα τον βριζατε παπαρα 8.23

Ανώνυμος είπε...

άλλο τα 26000 και άλλο η ..παπαλάμπρενα που κλεισε στα 500000!!

kamena voyrla blogger είπε...

Προς τον φίλο 8:09, την είχαμε διαβάσει την σχετική ανάρτηση στο διαύγεια από τον Δήμο μας, η οποία ως ενέργεια είναι νόμιμη και για αυτό δεν το σχολιάσαμε, click εδώ για το σχετικό έγγραφο

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μπλόγκερ το ξέρω οτι είναι νόμιμες οι προσλήψεις επιστημονικών συνεργατών απο τους δήμους βάσει του Καλλικράτη. Αυτο που κάνει όμως εντύπωση είναι η οικονομική συγκυρία του χρονου της πρόσληψης. Αυτο μονο.
Ανώνυμος 8.09