07 Μαΐου 2011

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων καλωσορίζει το 10ο Ιστορικό Rally Acropolis

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων καλωσορίζει το 10ο Ιστορικό Rally Acropolis! Θέλοντας λοιπόν, να ευχαριστήσει έμπρακτα τους επισκέπτες της λουτρόπολης, προσφέρει για το τριήμερο της διοργάνωσης ΕΚΠΤΩΣΗ -10% στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των καταστημάτων που φέρουν στην είσοδο τους την αφίσα με την συγκεκριμένη ένδειξη.

Ο Σύλλογος χαιρετίζει τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες του 10ου Ιστορικού Rally Acropolis και ευελπιστεί στην καθιέρωση της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων ως μόνιμης έδρας της διοργάνωσης.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν το σύνολο των επαγγελματιών των Καμένων Βούρλων για την θετική τους ανταπόκριση και το θερμό τους καλωσόρισμα στην συγκεκριμένη κίνηση .

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: Μια ανάσα, τόσο κοντα…

Μετά τιμής,Το Δ.Σ. του Συλλόγου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

signomi poy tha diafoniso..alla mia erotisi tha kano.ti ekptosi tha kanoyn gia aytoys poy erxonte kathe sabatokiriako sta kamena?mipos i skepsi itan ligo astoxi?den diafono gia tin kali prothesi!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να κανουν καθε σαββατοκυριακο εκπτωσεις και να μην κανουν καθε μερα????

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι έκπτωση κάθε ώρα, κάθε λεπτό σε κάθε καφέ, νερό, παγωτό γεύμα, διαμονή. Και νέα ονομασία, Καμένα βούρλα DISCOUNT VACATIONS. Καμένα Βούρλα...δίνουν στην δραχμή* αξία όπως πολύ εύστοχα λέει η γνωστή αλυσίδα SM.

* Όχι δεν ήθελα να γράψω ευρώ. Προβλέπω το καλοκαίρι παραλία 1300 δραχμές για freedaki και τα μυαλά στα κάγκελα. Άντε να συμμαζευόμαστε...