16 Δεκεμβρίου 2010

«Τσεπώνουν» διόδια αλλά…Ούτε ένα εκχιονιστικό στον ΠΑΘΕ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεκάδες διαμαρτυριών διατυπώθηκαν σήμερα το πρωί από οδηγούς αυτοκινήτων που κινούνταν στον ΠΑΘΕ αφού με την πρώτη χιονόπτωση το οδόστρωμα τόσο στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων όσο και στην Αγια Τριάδα Μώλου ήταν καλυμμένο με χιόνι γεγονός που το καθιστούσε απροσπέλαστο ακόμη και για μεγάλα οχήματα.

Όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του FM-1 ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Γ. Ευμορφόπουλος η αρμοδιότητα καθαρισμού του οδοστρώματος από Καμένα Βούρλα μέχρι Λαμία είναι αρμοδιότητα της εταιρίας Νέα Οδός και στο τμήμα προς Λάρισα της εταιρίας Αιγαίον.

Σε επικοινωνία μας με τις εκπρόσωπους των δυο εταιριών λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι όλα λειτούργησαν …άψογα και μηχανήματα ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και παρενέβησαν από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η χιονόπτωση.

Πάντως ένα είναι βέβαιο , όπως επισήμαναν οι ακροατές μας ότι στο ύψος της Αγίας Τριάδος ο δρόμος το πρωί ήταν κλειστός γιαυτο και δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλα και στους Αγίους Θεοδώρους κινδύνεψαν οδηγοί αυτοκίνητων να ανατραπούν επειδή το οδόστρωμα ήταν χιονισμένο και γλιστρούσε επικίνδυνα!

lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια κεφαλαιοκράτες κλέφτες το εχετε καταλάβει κάθε φορα που περνάμε το μόνο που εισπράτετε είναι τα @@!!!