25 Δεκεμβρίου 2010

Δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου?? Τώρα τα θυμηθήκανε όλα??

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τι έγινε ρε παιδιά ? Τώρα στα στερνά αποφασίσατε να τα κάνετε όλα?

Πάτε καλά ?? ή έχετε ξεφύγει εντελώς ??

Τώρα ξαφνικά αποφασίσατε να κάνετε οριστική παραλαβή του έργου ’Αποχέτευση Καμένων Βούρλων’? (κάτι δεν μου αρέσει εδώ) και την ’Συντήρηση των δευτερευόντων αγωγών και φρεατίων λυμάτων’ (άλλες αμαρτωλές ιστορίες αυτές).

Τελευταίες ημέρες του χρόνου, μόνο για ευχές και χρόνια πολλά μπορεί να γίνει δημοτικό συμβούλιο και όχι να αποφασιστούν οριστικές παραλαβές έργων που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα το ποιος τα έκανε ποιος θα πληρωθεί και ποιος είναι από πίσω (και αν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στην τελική).
ΚΑΜΙΑ κανονιστική απόφαση δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρξει από το δημοτικό συμβούλιο, την δεδομένη στιγμή, αφού εσείς αποχωρείτε (όπως αποφάσισαν οι δημότες).
Εγκαλώ τους δημοτικούς συμβούλους να πάνε στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίσουν κατά συνείδηση, έχοντας στο μυαλό τους ότι ο κόσμος ξέρει πολύ καλά και το τι πάει να γίνει αλλά και ποιος το προκαλεί.
Αν εσείς κατασκευάσετε ’προδεδικασμένο’ με τις αποφάσεις σας στο τελευταίο αυτό δημοτικό συμβούλιο θα πάρετε και την ευθύνη στο ακέραιο.
Με δεδομένο ότι αυτό το δημοτικό συμβούλιο γίνετε μετά την μη ύπαρξης απαρτίας (όπως λέει και η σχετική πρόσκληση) της 20-12, ξέρετε πόσοι ψήφοι είναι αρκετοί για να υπάρξει απόφαση δημοτικού συμβουλίου ?? Αν δεν ξέρετε να κάτσετε να διαβάσετε. Ο κόσμος σας ψήφισε για να δουλέψετε για τα Καμένα Βούρλα, το θυμόσαστε αυτό ελπίζω.

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος έχει πρεμούρα να περάσει κάποια θέματα και να αποσπάσει αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Μήπως θα πρέπει να κάτσετε στα αυγά σας, να αφήσετε τις βαρύγδουπες αποφάσεις πέντε μόνο ημέρες από την ολοκλήρωση των ’καθηκόντων’ σας και να σταματήσετε να υπονομεύεται το έργο του επόμενου και των Καμένων Βούρλων, που αρκετά ταλαιπωρήσατε τέσσερα χρόνια τώρα!

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά

Ο Blogger`

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο Μάκης αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνος είναι. Ήταν, είναι, και προσέξτε, θα είναι επικίνδυνος για τον Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Μετα από 2 αναβολές θα γίνει αυτό το συμβούλιο!!!!

Εδώ και 3 βδομάδες παλεύουν να μαζευτουν οι τυποι.... Αλλά όλοι άφαντοι

Γ.Γ. είπε...

★Καλά★ 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★Χριστούγεννα★ 。* 。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門|˚Ευτυχισμένο το 2011

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πάω σήμερα σε αυτό το συμβούλιο. Θέλω να δω ποιος θα τα ψηφίσει ρε παιδάκι μου.
Θέλω να ξέρω ποιος τα παίρνει και ποιος κάνει άλλου τύπου συμφωνίες.

Ανώνυμος είπε...

Στερέψατε την "αγελάδα", φάγατε και το μαστό, και το μόνο που σας έμεινε είναι να σφάξετε και την ίδια. Καλή χώνεψη, αν και δεν το βλέπω, γιατί αυτή τη φορά θα σας πέσει βαριά! Πολύ βαριά. Μην νομίζετε ότι επειδή παραδίδετε τη γλιτώσατε. Δανεικά είναι όλα.
ΥΓ. Εθεάθει και ο "εξαφανισμένος" ο Παπαλάμπρου στην περιοχή. Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

μέχρι το τέλος ρε αλήτες ?? πόσο κακό θα κάνετε επιτέλους??

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ; ;; ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ποιας κυριας??
Ακομα καταθλιψη εχεις και λες μ*****ες..Τους αντιδημαρχους τους εχει αποφασισει ο Τετρι εδω και καιρο,απλα η θεση του αναπληρωτη παιζει ακομα...μεταξυ δυο συμβουλων!Αυριο θα ξερετε...

Ανώνυμος είπε...

προς 1:03 η ήττα σε έκανε να χάσεις πολλή φαιά ουσία!!! αντικαταθλιπτικά επειγόντως και άσε τη κυρία (που μόνο γλάστρα είναι) να ...θωπεύεται!!