16 Δεκεμβρίου 2010

Θα χιονίσει και στα πεδινά...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός...

Αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν, ο χιονιάς θα επισκεφθεί και τη Φθιώτιδα και μάλιστα, όπως λέει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ακόμα και στα πεδινά.
Καλό θα είναι από το βράδυ και μετά για τις μετακινήσεις σας να έχετε μαζί σας αλυσίδες. Να ενημερώνεστε επίσης, αν χρειστεί να ταξιδέψετε, από την τροχαία για τις συνθήκες του οδικού δικτύου. Φυσικά και το Lamiareport θα έχει συνεχή ενημέρωση για το τι συμβαίνει όχι μόνο στη Φθιώτιδα, αλλά σε όλη τη Στερεά.

Όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή και ήδη στο νομαρχιακό κατάστημα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.
"Οι Υπηρεσίες της Νομαρχίας έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα" δηλώνει στο LamiaReport o υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας στο νομό κ. Χαράλαμπος Φαρόπουλος

'Μετά την έκδοση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ όπου ρητά αναφέρεται ότι ο Νομός Φθιώτιδας θα[.....]

επηρεαστεί από έντονες χιονοπτώσεις την νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, οι Υπηρεσίες της Νομαρχίας έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα.
Όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (λεπίδες,αλατιέρες) και έχει γίνει και προμήθεια της απαραίτητης ποσότητας αλατιού.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε και μια σύσκεψη με την αρμόδια για θέματα παιδείας, κα Μακρή-Θεοδώρου έτσι ώστε από σήμερα το βράδυ και κυρίως αύριο νωρίς το πρωί να έχουμε μια πλήρη εικόνα για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων από τους Δημάρχους όλου του Νομού προκειμένου να εκδοθεί από τον Νομάρχη, αν αυτό κριθεί αναγκαίο, απόφαση για την διακοπή λειτουργίας των σχολείων σε ορισμένες περιοχές του Νομού'.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: