14 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Τετριμίδα – Αντωνίου στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από http://www.thronio.gr
Συνάντηση θα έχει σήμερα (Τρίτη 14 Δεκ. 2010), ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος του Καλλικράτειου Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου και νυν δήμαρχος Μώλου κ. Βαγγ. Τετριμίδας, με τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Μάκη Αντωνίου στο δημαρχείο των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Βαγγ. Τετριμίδα και εντάσσεται στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με τους δημάρχους Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων, προκειμένου να ενημερωθεί σε θέματα που αφορούν τις αντίστοιχες Δημοτικές Κοινότητες.

Ο κ. Τετριμίδας, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα[.....]

συνοδεύεται από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημ. Φαφούτη, ο οποίος θεωρείται κατά τεκμήριο ειδικός σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού.

Εν τω μεταξύ αγώνας δρόμου γίνεται για να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα που αφορούν την ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Φαίνεται ότι η λειτουργία του νέου Δ.Σ. δεν ξεκινάει με τις καλύτερες συνθήκες, γιατί ενώ έχει καθοριστεί η ημέρα και ώρα της ορκομωσίας του νέου Δ.Σ. (29-12-2010, ώρα 18.00΄), γίνεται αγώνας δρόμου για να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα που αφορούν τον χώρο της ορκομωσίας, δεδομένου ότι ο χώρος στον οποίο συνεδρίαζε μέχρι τώρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου κ. Βούρλων, δεν επαρκεί για το αρκετά πολυπληθέστερο συμβούλιο του Καλλικράτειου Δήμου, με αποτέλεσμα να αναζητούνται άλλοι χώροι, όπως Κλειστό Γυμναστήριο, Κ.Α.Π.Η., κ.λ.π.

Η χρήση όμως και των χώρων αυτών δεν είναι άμεσα εφικτή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το Κλειστό Γυμναστήριο έχει πολλές ελλείψεις σε εξοπλισμό, η αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. δεν διατίθεται λόγω οικονομικής εκκρεμότητας με τον ιδιοκτήτη της αίθουσας κ.λ.π.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται σύντομα η εξεύρεση λύσης τουλάχιστον για την ορκομωσία και την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα γίνουν και η Δημαιρεσίες (εκλογή Προέδρου, Δημαρχιακής Επιτροπής κ.λ.π)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ το πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει στο δημαρχείο της πόλης μας ή κάπου αλλού; Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες σου;
Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Ηθελαν εδρα στα Καμενα και δεν εχουν ουτε Δημαρχειο ουτε Αιθουσα Συμβουλιου..Μια τρυπα δημαρχειο...Θα σας καμαρωσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Τα επτακόσια χιλιάρικα ευρώ που είχε βγάλει ο Κεφάλας όταν ήταν Δήμαρχος γιά κατασκευή νέου Δημαρχείου άκουσα ότι ο Αντωνίου πήρε απόφαση γιά αλλαγή χρήσης αυτού του ποσού,κάνοντας ψευτοανακαίνηση στο Δημαρχείο αλλάζοντας τα πορτοπαράθυρα[τα παντζούρια μας τα χρωστάνε δεν τα βλέπω] εντός και εκτός με απευθείας ανάθεση και με τα υπόλοιπα έβαλε φωτισμό σε δρόμους πάλι με απευθείας ανάθεση.
Αληθεύουν αυτά η όχι? Ο κ. Τετριμίδας έχει υποχρέωση να μας ενημερώσει γιά να μάθουμε και εμείς υπεύθυνα.
Αν έβλεπε μπροστά ο Αντωνίου θα είχαν τα Κ.Βούρλα καλλικρατικό Δημαρχείο.

kamena voyrla blogger είπε...

Αναγνώστη 10:10

Η ορκωμοσία που θα γίνει στις 29/12 αλλά και το πρώτο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει, λογικά, μέχρι 4/1 θα γίνουν στο Δημαρχείο, εκεί που γινόταν πάντα.
Ωστόσο σε αυτό το πρώτο (μάθαμε) δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί ως θέμα και θα ψηφιστεί το που θα γίνονται τα δημοτικά συμβούλια.
Οι πληροφορίες μας λένε για την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Για ότι νεότερο θα σας κρατώ ενήμερους

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να δείτε τι σόου έχετε επιλέξει για τα επόμενα τριάμισι χρόνια. Ο καρνάβαλος ξεκίνησε ήδη και τα καραγκιοζάκια του σταϊκουροτετριμιδικού θίασου σφάζονται για μία καρέκλα. Άντε τώρα καταστροφέα της παράταξης να κάνεις το διαιτητή σε ξένα χωράφια. Μόνο η Τόνια μπορεί να κουμαντάρει τόσες γλώσσες που ξερογλύφονται γύρω από το μέλι.

Ανώνυμος είπε...

Στον 10.56...
Εισαι απ'αυτους που αδυνατωντας να χωνεψουν την Νικη του Τεριμιδα,αναλωνονται σε σεναρια κουτσομπολιστικης φυσης..Λοιπον,σταματηστε τις ανοησιες και ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

προς 10:56 μιας και σου είναι τόσο δύσπεπτη η ήττα γιατί δε προτείνεις εσύ (ανατρεπτικό ε;) ποιους θέλεις για αντιδημάρχους και πρόεδρο;

Ανώνυμος είπε...

εσύ υποστήριζες το καρνάβαλο από τον άγιο( όχι κωνσταντίνο ούτε χαράλαμπο ξέρεις εσύ...) και ζορίζεσαι τώρα... υπάρχουν αναχωρήσεις από το ...διεθνές αεροδρόμιο για χριστουγεννιάτικους εξωτικούς προορισμούς!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να συζητησαν αραγε .....
γιατι αυτη ειναι η τεταρτη συναντηση τους....
μηπως ξερει ο μακης καλυτερα απο ορισμενους δηθεν τι θα κανει ο στρατηγος .ο ποιο βλακας παντως θα παρει τη θεση που του αξιζει γιατι το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται

Ανώνυμος είπε...

δε βγαίνει κανένα νόημα από τα λεγόμενα σου 12:23...