30 Δεκεμβρίου 2010

Ο κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου

Μιάς και η Λαϊκή εντολή δεν του εμπιστεύθηκε τά ηνία του νέου Δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου,ο κος Αντωνίου Σ. ,καί μη έχοντας εμπεδώσει τον καινούριο του ρόλο στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης,βρήκε τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή των παρευρισκομένων στην Ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου Μώλου-Αγ.Κων/νου, Κου Τετριμίδα Ε.

Αρκετά Καθυστερημένος και αφού η Ορκωμοσία είχε τελειώσει,εμφανίσθηκε ο επικεφαλής της μειοψηφίας κος ΑΝΤΩΝΙΟΥ Σ καθώς καί οί Δημοτικοί Σύμβουλοί του.Δεν γνωρίζουμε τι προέβλεπε το Πρωτόκολλο , Αλλά Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ( Δεν χρειάζεστε γυαλιά ,καλά διαβάσατε, ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ).Μεγαλόκαρδος ,όπως πάντα, ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ, όρκισε για 2η φορά τον κ. Τετριμίδα ,προκειμένου να διαβάσει τον κ.Αντωνίου και τους Συμβούλους του.Ο λόγος αργοπορίας όπως είπε ο κος Αντωνίου ήταν το κυκλοφοριακό.

Κ. Αντωνίου δεν ήσασταν στην Αθήνα,αλλά στα Καμένα Βούρλα.Αλλά και κίνηση να υπήρχε , ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ,ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ? ? ?

Γιά τό
studio-1.gr

Ζαγγανάς Νίκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aϊ Μάκη κρίμα τον ψήφο που σου δώσαμε. Ο χαρακτήρας τους ανδρός όταν χάνει φαίνεται , λυπάμε πολύ..έχασες έναν απο τους λίγους τελευταίους πιστους που σου είχαν μείνει...καληνυχτα! Το να μην σεβεσε τον Τετριμίδα είναι δικαίωμα σου το να μην σεβεσε τις ακολουθιές της εκκλησίας όμως είναι απράδεκτο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ!!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΟΣ...