21 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών για την υποστήριξη της υλοποιήσης του έργου Atalanti Hills στον Έξαρχο Λοκρίδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αταλάντη, 20 Δεκεμβρίου 2010

Σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης, όπου η οικονομία της Ελλάδας δεν μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, είναι αναγκαίο να ενισχυθούν επενδύσεις που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα για την περιοχή μας. Εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε καθυστέρηση η επένδυση κατασκευής μιας ολοκληρωμένης τουριστικής μονάδας στον Έξαρχο Φθιώτιδας, που αφορά το Atalanti Hills.
Με ενέργειες του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Αταλάντης, την υποστήριξη των Δημοτικών Συμβουλίων των όμορων Δήμων, τη θετική στάση των Νομαρχιών Φθιώτιδας και Βοιωτίας και τη θετική απόφαση του ΣΧΟΠ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το οποίο ενέκρινε το ΓΠΣ (Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο) Αταλάντης, αναγνωρίζεται η προτεινόμενη περιοχή υλοποιήσης της τουριστικής επένδυσης ως ΠΕΡΠΟ (Περιοχή Ειδικά Ρυθμιζόμενης Πολεοδόμησης).
Συγχαίρουμε για τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις τους όλους τους Τοπικούς και Περιφερειακούς φορείς. Με τη σοβαρότητα και την ωριμότητα που επέδειξαν στην προώθηση των ενεργειών στήριξης της επένδυσης θεωρούμε ότι έβαλαν ένα σημαντικό θεμέλιο στην περαιτέρω εξέλιξη του έργου, το οποίο θα συντελέσει στην ανάπτυξη της Λοκρίδας σε μια εποχή επενδυτικής άπνοιας και οικονομικής ύφεσης.
Εκ μέρους της Κίνησης Πολιτών για την υποστήριξη της υλοποιήσης του έργου Atalanti Hills στον Έξαρχο Λοκρίδας.

Μιχάλης Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: