11 Νοεμβρίου 2010

Το τυράκι το βλέπω … την φάκα ψάχνω …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Βλέπω ‘τυράκια’ πολλά και κυκλοφορούν στον δρόμο. Νομίζω καταλαβαινόμαστε εεε?
Λέω για τα τυράκια σε μορφή χαρτονομισμάτων, ρουσφετιών, μικροεξυπηρετήσεων και ενίοτε απειλών, πιέσεων και πρακτικών τύπου ‘θα σου πω εγώ μετά τις εκλογές’.

Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι με αφήνουν ασυγκίνητο αυτές οι τακτικές αλλά ξεπερνώντας το πρώτο σοκ και αναλύοντας αυτό καθεαυτό το θέμα αναρωτιέμαι γιατί! και τι στο καλό συμβαίνει!

Τι είναι αυτό που προσδοκά τελικά κάποιος να αποκομίσει, ηθικό ή υλικό, και έχει βαλθεί ντε και καλά, με το στανιό, με οποιοδήποτε ‘εργαλείο’ και με οποιοδήποτε κόστος (χρηματικό ή ηθικό) να γίνει δήμαρχος ρε παιδιά?

Μήπως τον έχει πάρει ο πόνος για το χωριό? Μπα? Από πότε?
Πως ξαφνικά ρε παιδάκι μου ξεχειλίζει τόσος εθελοντισμός ?

Για σκεφτείτε το και εσείς λίγο.
(δεν θα γράψω άλλα…, μέρες που είναι κιόλας)

Ένα έχω να πω.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ έχω μια απορία: επιτρέπονται ομιλίες αυτή τη βδομάδα;

kamena voyrla blogger είπε...

Ναι, από Δευτέρα 8.11.2010 επιτρέπονται και πάλι οι εμφανίσεις των ανωτέρω υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών και των υποψηφίων συμβούλων που μετέχουν στους συνδυασμούς αυτών, υπό τους όρους και περιορισμούς της παρ. 2β του άρθρου 6 του Ν. 3870/2010, δηλαδή δυο εμφανίσεις σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και μια σε κάθε σταθμό τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας. Στις παραπάνω εμφανίσεις δεν προσμετρώνται οι εμφανίσεις τους σε οργανωμένες συζητήσεις, στις οποίες έχουν προσκληθεί και οι δυο υποψήφιοι. Τυχόν εμφανίσεις των ανωτέρω, που έγιναν το βράδυ της Κυριακής 7.11.2010, δεν λαμβάνονται υπόψη. Σχετική με το θέμα αυτό είναι και η οδηγία 11269/9.11.2010 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ανώνυμος είπε...

αμεσότατος και σαφής!! thank u!

Ανώνυμος είπε...

gia ton tetri les einai alithia me plisiase kolitostoy