30 Απριλίου 2010

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος, για τον Δήμο Μαλιακού

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Τίθεται σοβαρή υποψηφιότητα με άρωμα Γυναίκας για το διευρυμένο Δήμου του Μαλιακού με έδρα τα Καμένα Βούρλα !!!

Υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι σύντομα θα εκδηλωθεί και επισήμως υποψηφιότητα γυναίκας για το διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού.

Είναι έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου και την παροτρύνουν με όποιους συζητάει να τεθεί επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στο διευρυμένο Δήμο.

Επαγγελματικά είναι ελεύθερη μαχόμενη επαγγελματίας , εργάζεται στο διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού, διατηρεί δε καλές σχέσεις και με τα τρία δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου λόγου του επαγγέλματος της.

Διαθέτει γνώσεις και τσαγανό για να εφαρμόσει όπως ελπίζει με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου που διαθέτουν και τα τρία δημοτικά διαμερίσματα το πρόγραμμα που θα συν διαμορφώσουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ώστε να προχωρήσει ο τόπος προς τα εμπρός με άλματα που τα έχει ανάγκη.

Η καταγωγή της είναι από τα Καμένα Βούρλα . Έχει δε έλθει σε συζητήσεις με αρκετούς δημότες των Καμένων Βούρλων του Αγίου Κωνσταντίνου και του Μώλου που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Είναι νέα και άφθαρτη πολιτικά διότι δεν έχει ξανά ασχοληθεί μετά της Τοπικής αυτοδιοίκησης και ευελπιστεί να φέρει ένα φρέσκο αέρα με τις καινούργιες ιδέες της μακριά από κομματικές ταμπέλες στο διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού.

Της ευχόμαστε να παρουσιάσει σύντομα την υποψηφιότητα της και να έχει επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει αν οι δημότες της κάνουν την τιμή να την εκλέξουν με την ψήφο τους πρώτη Γυναίκα Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Μαλιακού.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.
Στην περιοχή εδώ και καιρό υπάρχουν αετοί και σταυραετοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, την χαριτωμένη θα σκεφτούμε?

Ανώνυμος είπε...

Poy htan krymenh ayth poy grafeiw kai exei amesos amesos kai grafeio typoy?

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν μας λέτε ποιά είναι να χαρούμε.Πολλές φορές στο παρελθόν στο δήμο Καμμένων Βούρλων έχει προσπαθήσει να κατέβει γυναίκα
αλλά δεν τα κατάφερε να κάνει συνδιασμό .Ελπίζω να μην είναι η ίδια πάλι γιατί θα είναι κρίμα.Άλλωστε αυτοί που την πρότειναν δεν κατέβαιναν απλά την πρότειναν.

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται νέος ως 50 ετών, κατά προτίμηση δημότης Καμένων Βούρλων, με τα παρακάτω προσόντα:

Αποδεδειγμένα άφθαρτος,
Με ανάλογη εμπειρία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου,
Με όραμα για τον νέο δήμο, αλλά και ικανός να φέρει εις πέρας δύσκολο έργο
Έξυπνος και χαρισματικός κατά το δυνατό
Με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

Για να αναλάβει τον νέο διευρυμένο Δήμο Μαλιακού η όπως καταλήξουν να τον λένε

Προσφέρεται
Η θέση του πρώτου δημότη με μέτριο πακέτο αποδοχών αλλά μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε εμβέλεια νομού. Μοναδικό πρόβλημα η ύφεση και το ΔΝΤ

Βιογραφικά, για την θέση, δεκτά στην συνείδηση των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον Μάκη να μιλάει σε τοπικό κανάλι ότι έχει κάνει νοικοκύρεμα του Δήμου Κ.Βουρλων. Για ποιο νοικοκύρεμα μιλάει όταν έχει απλήρωτους προμηθευτές, απλήρωτους υπαλλήλους, αντιδημάρχους και ακόμα και τον πρόεδρο; Αν θέλει να μας πείσει για το νοικοκύρεμα του ας βγάλει στην φόρα τα οικονομικά του Δήμου. και ας κοιτάξει να μάθει τι σημαίνει νοικοκύρεμα στους Δήμους Αγίου Κωνσταντίνου και Μώλου.

Ένας Μωλιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ "Ζητείται νέος ως 50 κλπ" ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
ΑΜΑ ΛΕΜΕ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΦΘΑΡΤΟΣ.
KAI ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω! ΜΆΥΡΟ στα κόμματα που μας φτάσανε μέχρι εδώ, και τα κομματόσκυλα όλα! ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω..μαυρο σε ολους οσους κατασπαραξαν τα χρηματα του ελληνικου λαου.Μαυρο επισης,και σε αυτους που σε τοπικο επιπεδο εκαναν το ιδιο..Καποιοι '' πρωην ΄'' σε ΜΩΛΟ και ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ονειρευονται παλι εξουσια...Θρασσος διχως ορια..

Ανώνυμος είπε...

Το αμα θα επικρατήσει το θράσος και τα κομματόσκυλα, θα το δείξουν οι πολίτες. Ελπίζω να τους "κόψουν" τα πόδια σε όλους τους πρώην και κομματικούς παρατρεχάμενους που μας φέρανε μέχρι εδώ και σε τοπικό επίπεδο. Νέο αίμα θέλουμε και ΚΑΘΑΡΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ ΡΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ
ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 1960
ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Κ.Λ.Π.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ????
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΣΜΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΙΓΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ,ΟΥΤΕ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ-ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΔΗΛΑΔΗ:
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΓΟ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΡΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΑ ΓΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.54 ξεχασες την καθαρα και την χαρμα
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:54 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΑΡΜΑ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ(ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΜΑΥΔΕΣ,ΧΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ)ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ,ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ; ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε μεχρι το 1965 υπηρχε η καθαρα και η χαρμα απλως εφυγαν και ηλθανε στο ρεγκινι για να μποτουνε να ειναι σε μια καλητερη και μεγαλη κοινωνια τι μου λες τωρα σε επιασε το κουμουνιστικο σου
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8:39 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑΝΤΟΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Χ (ΧΙΤΕΣ) ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΜ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΝ ΔΙΓΕΝΗΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ.
ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ''ΑΓΑΠΗ''ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ''ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΞΕΝΟΙ''ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ(ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ)ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΝΡΑ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ''ΑΓΑΠΕΣ''ΚΑΙ ΤΑ''ΔΩΡΑ''ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣ!


ΤΟ 1965 ΥΠΗΡΧΑΝ 3-4 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΣΕ ΧΑΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ (ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ)) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ,ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ!