09 Απριλίου 2010

Μεγάλη επιτυχία του Φθιωτικού ποδοσφαίρου. Οι Νέοι στον τελικό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο ενεργητικό της. Νίκησε στον ημιτελικό που έγινε την Πέμπτη (8/4) στην Κατερίνη, την ομάδα Νέων της Ένωσης Σερρών με 2-1 και απομένει μια ακόμη νίκη να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Ενωσιακό πρωτάθλημα.
Τα γκολ της μεγάλης νίκης πέτυχαν οι Αλεξίου (11' πεν.) και Τσούκαλος (71'). Για τις Σέρρες είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Μπουφίδης (64') [...]

Στον τελικό οι Νέοι μας θα τεθούν αντιμέτωποι της ομάδας της Μικτής της ΕΠΣ Αθηνών.
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου στη 1:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο του Χαλανδρίου, που θα πρέπει να βρεθούν πολλοί Λαμιώτες που βρίσκονται στην Αθήνα για να ενισχύσουν την ομάδα μας που είναι το μέλλον του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.[.....]
Η ομάδα της Αθήνας, πέρασε στον τελικό αφού νίκησε στα Δωδεκάνησα το Ηράκλειο με 2-1. Στο 11’ ο Καϊκαμακούδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23’ ο Μπιλίτσης διπλασίασε τα τέρματα. Η ομάδα του Ηρακλείου μείωσε σε 2-1 με το αυτογκόλ του Μπάλα στο 38’.

Η Μικτή της Φθιώτιδας με προπονητές τους Πέτρο Καραΐσκο και Άγγελο Κυριάκο, παρατάχθηκε με τους: Τικταπανίδης, Ζαροδήμος, Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Κουφιώτης, Αντωνόπουλος, Καραματσούκης (68’ Βαρυπάτης), Δέδες (75’ Κυριλής), Αλεξίου, Τσούκαλος (72’Μαλισσόβας), Κουτσοβέλης.
Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Σκεμπές, Μπλέντζας, Λέντας, Δερνίκας, Κωστόπουλος, Ζογλοπίτης, Ντεμίρης.............

lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: