09 Απριλίου 2010

Το ακούσαμε και αυτό … εγκαίνια στο κλειστό 15 χρόνια μετά την κατασκευή του

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Άλλος φτιάχνει … άλλος εγκαινιάζει !!!

Καλό και αυτό.

Απουσία έργων υποδομής (δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό ο Μάκης δηλαδή αυτά τα 3,5 έτη) σφετερίζεται την δουλειά άλλων και πετάει λίγα ακόμα πυροτεχνήματα μπας και ακουστεί λίγο εν όψη προεκλογικής περιόδου.

Σου λέει Καλλικράτη έχουμε, νέοι ψηφοφόροι θα υπάρξουν ας πετάξω ένα πυροτέχνημα και όποιος τσιμπήσει (από τους άλλους δήμους βέβαια, γιατί εδώ τα ξέρουμε τα πράγματα πως έχουν.... εεεε ???)

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο της Ημέρα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALIO ARGA PARA POTE....EDW PERASANE DHMARXOI KAI DHMARXOI(TSITINIS - KEFALAS -KKKK ) KAI DEN TOLMISE KANENAS NA KANEI EGENIA SE ENA TOSO SHMANTIKO ERGO POY TO EXOYME AFYSEI NA RIMAZEI KAI GIA MHN KSEXNIOMASTE AYTO TO ERGO EGINE OPOS OLA TA MEGALA ERGA EPI EPOXHS DHMARXIAS G. EKSARXOY KAI FYSIKA PRIN GINEI TO KLEISTO KAI AFOY ANAKOINOTHIKE MESA STO TOTE DHMOTIKO SHMBOYLIO POLLOI SYMBOYLOI TO PERIGELOYSAN OTI DEN THA GINEI POTE..KAI IDIKA APO THN TOTE SYMPOLITEVSEI....MIPOS TA KSEXNAME...... THA EINAI KAI AYTOI STA EGGENIA???? HMARTON.........
ANTE NA DOYME PIOS DHMARXOS ME 2-3 SYMBOYLOYS OPOS GINOTAN TOTE THA KANEI TETOIA MEGALA ERGA.....EIDOMEN......

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΕΜΙΡΙΔΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ 14/4/2010 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑ- ΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟς ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟς ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ, Ο ΡΕΤΖΙΑΣ, Ο ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ ,Ο ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, Ο ΣΙΓΑΛΑΣ, Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ, Ο ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΡΕΕΕΕΕ!

kamena voyrla blogger είπε...

Βλέπω ότι θίχτηκες προσωπικά από αυτήν την ανάρτηση, γιατί προφανώς είναι αντίθετη με την ιδεολογική σου ταυτότητα και άποψη, αγαπητέ αναγνώστη που γράφεις με κεφαλαία.

Θα μας επιτρέψεις όμως να έχουμε και εμείς, όπως και εσύ άλλωστε, την δικιά μας άποψη για τα πράγματα που γίνονται στην πόλη μας, για το ποιος δηλαδή, και γιατί διοργανώνει αυτές τις ‘τελετές’ και που τελικά αυτές οι εκδηλώσεις αποσκοπούν.

Τώρα για το ποιοι είναι οι υγιείς σκεπτόμενοι και πόσοι είναι αυτοί, και αν αυτοί είστε εσείς οι άλλοι η εμείς, νομίζω ότι θα το κρίνει η ιστορία.

Φιλικά ο Blogger