26 Απριλίου 2010

ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μείζων θέμα για τη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων αναδεικνύεται αυτό της έδρας του νέου Δήμου που θα προκύψει από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης.
Τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου εξουσιοδότησαν ομόφωνα το Δήμαρχο Μάκη Αντωνίου να διαχειριστεί το θέμα αυτό αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα, όπως αναφέρουν, που συγκεντρώνει η πόλη τους έναντι του Μωλου και του Αγ. Κωνσταντίνου.
Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κεφάλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 επισημαίνει οτι κακώς έχει αναδειχτεί μια αδικαιολόγητη αντιπαλότητα με το Μωλο αφού τα Κ. Βούρλα συγκεντρώνουν τα περισσότερα από τα κριτήρια του νομοσχεδίου για να αποτελέσουν έδρα του νέου Δήμου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου στο ίδιο δελτίο του FM-1 , επισήμανε οτι έχει συγκεντρώσει από καιρό όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα αίτημα να οριστεί έδρα η λουτρόπολη και τα έχει καταθέσει στο αρμόδιο Υπουργείο.
"Σε αντίθετη περίπτωση και επειδή ακούγονται φήμες για πολιτικές παρεμβάσεις να μην οριστούν τα Κ. Βούρλα έδρα ,τότε ο καθένας από αυτούς θα αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες..." τόνισε ο κ. Αντωνίου.
"Οι παρεμβάσεις αυτές προέρχονται από πρόσωπα του κοινοβουλίου για προφανείς προσωπικούς πολιτικούς λόγους..." επισημαίνουν αυτοδιοικητικοι κύκλοι της περιοχής.

lamiafm1.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσώνης στηρίζει έδρα Μώλο γιατί ο Τετριμίδας τον στήριξε στις εκλογές.
Ξαναπαίρνα από τα Καμένα Νικολάκι.

Ανώνυμος είπε...

O Makis Koptetai gia tin edra,tora pou gnorizei oti idi ehei parahorithei ston Dimo K.Vourlon!Bravo Dimarhe! I edra dothike se mas oxi gia tis prospatheies tou Maki, alla xarin stis pieseis ton poiliton tis polis pou edeiksan prosopiko endiaferon!Ego prosopika ematha gia tin edra apo egkiri pigi pou sinantisa sta iamatika loutra stou koniaviti!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να δώσω συγχαρητηρια στους ανθρώπους των συλλόγων της πόλης που έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια από όσο έμαθα ότι ειπώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για να σταλθεί ένα έγγραφο στο Υπουργείο με τα επιχειρήματα υπέρ της πόλης μας.
Ο δήμαρχος τότε σύμφωνα με τους ανθρώπους αυτούς (Ξενοδόχοι, Ενεργοί Πολίτες,Εμποροι Πολιτιστικός κ.α.) τους απέτρεψε να στείλουν το έγγραφο γιατί είχε δέσει τη γαιδούρα όπως έλεγε.
Προχτές όμως τους είπε μαζί με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Κεφάλα, να είναι με το όπλο παρά πόδα για κινητοποιήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην χαιρομαστε..Τα καμενα βουρλα μπορει να πηραν την εδρα,αλλα ο Δημαρχος που ερχεται ειναι απο αλλου....

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται καβαλα στο Αρμα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να προσέξει γιατί έχει μπάζα ρίξει πολλά ο Δήμαρχος Μάκης στο γήπεδο, και μπορεί να σκοντάψει!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο δημαρχειο θα στεγαστει ο διευρημενος καλλικρατικος δημος??Στα ενοικιαζομενα δωματια των Καμενων?Α ρε ΜΙΤΣΙΣ HOTEL το εκανες το θαυμα σου...