29 Απριλίου 2010

Ο Καλλικράτης σε όλη την Ελλάδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Click στην φωτογραφία … και καλή ανάγνωση

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το νέο υγιές ΠΑΣΟΚ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαλιακός κόλπος είναι ένας κόλπος του Αιγαίου Πελάγους στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, που εισχωρεί στο Νομό Φθιώτιδας από ανατολικά προς δυτικά κατά 8 ως 12 μίλια (15 ως 22 km), ανάλογα με τον καθορισμό των εξωτερικών του ορίων. Η ακριβέστερη οριοθέτηση τοποθετεί τα όριά του στα ακρωτήρια Χιλιομίλι (νοτιοανατολικά) και Καραβοφάναρα (βορειοανατολικά). Στην περίπτωση αυτή έχει άνοιγμα 2,8 km και είσδυση 15. Το μέγιστο βάθος του είναι 27 μέτρα.Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΙΛΙ(ΦΑΡΟΣ ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΡΑΧΕΣ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ:ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΙΑΚΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε πόσο πρέπει να χαίρεται ο Δήμαρχος Μάκης που πήρε την έδρα...Δηληδή πήρε η πόλη κάτι το αυτονόητο, μονο και μόνο από γεωγραφικής θέσης (στη μέση) αλλά το σημαντικό μας πλεονέκτημα που ήταν κάποτε το όνομα, το έχασε (ενώτο κέρδισε π.χ. η Στυλίδα, η Αταλάντη και φυσικά η Λαμία.
Εκεί μας καταντήσανε οι Μάκης-Μίμάκης και τα φερέφωνα τους που κυκλοφορούν ακόμα στην πιάτσα...

Ανώνυμος είπε...

Ντρόπη ένιωσα σαν νεος που κατοικώ στο Μώλο ακούγοντας το δήμαρχο κύριο Τετριμηδα να λέει στο καναλι ΕΝΑ οτι είχε κερδίσει την εδρα ο Μώλος και την έχασε απο μεγάλη παρέμβαση τις δέκα τελευτές μέρες.
Επίσης εκανε μεγάλο λαθος που μας ελεγε οτι είχε κλειδώσει την εδρα και τελικα διαψευτηκε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε από το Μώλο είμαι και εγώ ένας νέος από τα Καμμένα Βούρλα.Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και θα ήθελα να σου πω χώρις πάθη και ορμές ότι ειναι πολλοί και ευνόιτοι οι λόγοι που δώθηκε η έδρα στην πόλη μου.Δυστηχώς τις επόμενες μέρες θα ακουστούν πολλές γηπεδικές απόψεις που μόνο κακό θα κάνουν στις όποιες συζητήσεις γίνουν.Όλοι ειμαιστε πρώτοι μεταξύ ίσων.Η ουσία είναι να ξεκινήσουν δημιουργηκοί διάλογοι με αναπτυξιακό υπόβαθρο και για τις τρείς πόλεις.Να εκμεταλλεύτούμε όλοι τα πλεονεκτήματα τις κάθε πόλης για το καλό όλων των υπόλοιπον.Τα Καμένα Βούρλα δεν εχουν το δικαίωμα να να αναπτύσονται μόνα τους εις βάρος των υπολοίπον και το αντίθετο.Ας κοιτάξουμε το μέλλον μας σοβαρά και με ουσία και ας αφήσουμε πάθη και μίση παλεότερων ετών.θέλω να αγωνιώ για το μέλλον και έχω δικαίωμα να το βλέπω με αισιοδοξία και 'οχι να ανατρέχω στο παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΣΗΛΑΙΟΣ Ε ΜΠΑΜΠΗΣ