16 Απριλίου 2010

Καμένα Βούρλα: «Εγκαίνια» Σαπουνόφουσκα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κι όμως, ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων τόλμησε να προχωρήσει στο πολιτικά αδιανόητο। Να εγκαινιάσει το κλειστό γυμναστήριο που είχε παραδοθεί το 1996, όταν Γ।Γ।Α. ήταν ο Βασιλακόπουλος. Αφού η τότε δημοτική αρχή δε νοιάστηκε (και ορθά) να στήσει ένα επικοινωνιακό πανηγυράκι γύρω από το έργο αυτό.

Ωστόσο ο Μάκης Αντωνίου διακρίνεται (αν μη τι άλλο) για την έφεση στα «ταρατατζούμ» και τα ψηφοσυλλεκτικά «χάπενιγκς». Με καθυστέρηση σχεδόν 15 χρόνων διέγνωσε το τυπικό κενό και φρόντισε να το καλύψει. Βρήκε άκρη με τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες κι έστησε μια φιέστα, παρουσία κόσμου.

Φυσικά ο Λ. Παπαδήμας δεν παρέστη σε αυτήν την φαρσοκωμωδία, γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα. Εντύπωση προκάλεσε, όμως, η παρουσία στο κλειστό, του προέδρου της FIBA. Δεν έχει, άλλωστε, το άλλοθι της άγνοιας. Αφού η ολοκλήρωση και παράδοση του έργου έγινε όταν ήταν επικεφαλής της Γ.Γ.Α., η οποία ήταν χρηματοδότρια και φορέας υλοποίησής του. Ίσως να ισχύει το «όπου γάμος και χαρά ο Βασιλακόπουλος πρώτος».

Στο τέλος-τέλος, ακόμα και η συνάντηση του Μ. Αντωνίου με τον έκπτωτο Ντεγκρέτσια (που έγινε πριν δυο βδομάδες περίπου) δεν στάθηκε ικανή να ενεργοποιήσει τις πολιτικές του αναστολές. Αφού με τον «τέως» συνεργάσθηκε αρμονικά ως μέλος της επιτροπής διεκδίκησης της Ολυμπιάδας του 2004.

Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη που λένε। Ας πρόσεχε 'Ημέρα'

Δεν υπάρχουν σχόλια: