21 Απριλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΠΕΡ. ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Λαμία 20 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε χθες 19-4-2010 με την υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη.
Η κ. Λ.Κατσέλη αφού ενημερώθηκε από την κ. Κ.Διαμαντοπούλου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επενδύσεων από 2-4 Ιουνίου στο La Baulle της Γαλλίας, συνεχάρη τη Γενική Γραμματέα για την πρωτοβουλία της και για την επιλογή της Περιφέρειας να εκπροσωπήσει τη χώρα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο που περνά η Ελλάδα.
Η υπουργός κ. Λ.Κατσέλη δεσμεύτηκε να προσφέρει κάθε αρωγή και τεχνογνωσία ώστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεγάλη ευκαιρία προσέλκυσης επενδύσεων.
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να δρομολογηθεί η προετοιμασία για την συμμετοχή στο κορυφαίο αυτό συνέδριο συναντήθηκε σήμερα (20-4-2010) με την κα Παρασκευή Μπουφούνου, πρόεδρο της Invest In Greece A.Ε, εταιρεία που αποτελεί τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των άμεσων επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: