31 Αυγούστου 2009

Και τροχονόμος ο Μάκης Αντωνίου ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από μαρτυρία αναγνώστη μας , ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε μικρής έκτασης τροχαίου ατυχήματος (με μόνο υλικές ζημιές) σήμερα 31/8/09 στα Καμένα Βούρλα, καταγράφουμε το τραγελαφικό σκηνικό.

Απρόσεκτος ήταν, ενώ οδηγούσε στην Γερασίμου Βασιλειάδη ο πρώην (και από ότι φαίνεται και νυν) υποψήφιος του Μάκη Αντωνίου κύριος Μπαλτάς Ηλίας του Π, πέφτοντας επάνω σε σταματημένο αυτοκίνητο που ήταν με τα alarm ανάμενα και είχε οδηγό γυναίκα.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του δημάρχου μας (έπινε τον καφέ του στην γνωστή καφετέρια) όπου και παρενέβη (ως τροχονόμος).
Θέλοντας λοιπόν να πάρει το μέρος του υποψηφίου του κόντεψε να βγάλει τρελό την προπορευόμενη οδηγό, προσπαθώντας να την πείσει ότι δεν έπεσε ο Μπαλτάς επάνω της, αλλά η οδηγός έκανε πίσω και έπεσε πάνω στον κύριο Μπαλτά. (???)

Ακολούθησε φασαρία και λεκτική λογομαχία με εύλογες απορίες της οδηγού προς τον δήμαρχο, για το ‘ποιός είσαι κύριε και τι θέλεις ακριβώς και φωνάζεις εφόσον δεν εμπλέκεσαι στο ατύχημα’.
Ο Μάκης βγήκε εκτός εαυτού και την διαπραγμάτευση για το ότι «ο γάιδαρος πετάει» την ανέλαβε η κυρία του δημάρχου, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η ιστορία κατέληξε στο τμήμα με διαθέσιμο μάρτυρα τον δήμαρχο, υπέρ του κυρίου Μπαλτά.
Όλοι όμως εξεπλάγησαν όταν έμαθαν ότι συνταξιούχος τροχονόμος, που ήταν παρόν στον συμβάν, διατίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ της οδηγού, μιας και είδε ότι ήταν σταματημένη με alarm και ο Μπαλτάς έπεσε επάνω της.

Ο δήμαρχος απέσυρε την διαθεσιμότητα του να καταθέσει (θα έμπλεκε κιόλας) και ο Μπαλτάς - κατά πως φαίνεται - θα αναγκαστεί στο να κάνει δήλωση στην ασφαλιστική πράγμα που προσπαθούσε να αποφύγει (με αρωγό τον πρώτο πολίτη της πόλης παρακαλώ).

Τι σου είναι αυτές οι συμμαχίες εεεεε ??? μέχρι και γάιδαρο να πετάει κάνουν …

Τι γνώμη τώρα να σχηματίσει η παραθερίστρια οδηγός που πήγαν να την βγάλουν τρελή και να την μπλέξουν με τις ασφαλιστικές αφού δεν έφταιγε??

Με τις υγείες μας

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας φροντίσει ο Δήμος να τοποθετήσει τις πινακίδες σήμανσης των δρόμων (μονοδρόμησης) που απουσιάζουν ή έχουν αφαιρεθεί ώστε να γνωρίζουν οι παραθεριστές πότε κατευθύνονται αντίθετα σε μονόδρομο και να μην επικρατεί αυτή η αναρχία στην οδήγηση. Έχω συναντήση αρκετές φορές οδηγούς να κατευθύνονται αντίθετα σε μονόδρομο άθελά τους, επειδή δεν υπάρχει η σύμανση.

Ανώνυμος είπε...

Αισχος και παλι αισχος!!!!!!!!!!!!
Πρεπει να απομακρυνθει αμεσα ο συγκεκριμενος Κυριος και θα πρεπει επισης να μας γινει μαθημα. Το εχω τονισει και αλλες φορες οτι δεν αντεχει ο τοπος μας αλλη υποβαθμιση. Το καλοκαιρι περασε η ζημιες προσωπικα στην επιχειρηση μου ειναι δυσβασταχτες και οι δοσεις τρεχουν .
Ποιος θα λογοδοτησει για αυτη την ζημια που υποστηκαμε. Μηπως ο Κυριος που εβγαινε στα καναλια ως εκπροσωπος των επαγγελματιων και ελεγε οτι ολα βαινουν καλως?
Ο δημαρχος που φετος ασχοληθηκε ιδιαιτερα με τον πολιτισμο και την προαγωγη του τοπου μας?
Υπαρχει Αστυνομια στα Καμενα Βουρλα? Εχουν γινει του κοσμου οι κλοπες , τα μηχανακια πανε και ερχονται μεσα στα Καμενα (χωρις κρανος βεβαιως) και πρωτος απο ολους ο αδερφος του Δημαρχου. Ο καθενας μπορει να μετακινηθει οπου θελει χωρις να λαμβανεται η συμανσυ υποψιν αλλα μπορει να παρκαρει και οπου θελει . ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλλού χρειάζεται να κάνει τον τροχονόμο ο δήμαρχος. Στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως και Βύρωνος, εκεί στις βάρκες του Μάκη, που κατέλαβε όλο τον παράδρομο και σε λίγο και την παλιά εθνική.

Ανώνυμος είπε...

Στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο αναφέρεται ο φίλος,(βάρκες) υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα.Οι βάρκες καταλαμβάνουν όλο τον παράδρομο με κίνδυνο, όποιος θέλει να εισέλθει στην παλιά εθνική οδό να μην έχει ορατότητα αλλά και αυτός που θέλει να κινηθεί παράλληλα της εθνικής να αναγκάζεται να ρυψοκινδυνεύσει τη ζωή του μπαίνοντας σε ταχίας κυκλοφορίας δρόμο. Απ' οτι γνωρίζω έχει φάει του κόσμου τις μηνύσεις, αλλά μυαλό δε βάζει. Κάτι όμως πρέπει να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

EIMOYNA KAI GO PARON STO SIMVAN
EGINE ETSI AKRIVOS
ALLA EXEI KAI SYNEXEIA
O megalos DHMARXOS
APILISE SERVITORO OTI THA TON DIOKSI APO TA KAMENA VOYRLA KAI DEN KSEREI ME PION EMPLEKSE KLP
ASE POY TROMOKRATI KAI TA MIKRA PAIDIA
AYTOS EINAI EPIKYNDINOS TA EXEI KANEI ANTE NA MIN PO
THA EPANELTHO DRIMITEROS

Ανώνυμος είπε...

Στο σημείο με τις βάρκες του Μάκη έχουν γίνει και ατυχήματα. Πήγε εκεί και o δήμαρχος και του έκανε συστάσεις. Λένε μάλιστα όσο του μίλαγε ο δήμαρχος ο Μάκης επισκεύαζε μηχανή, τέτοια σημασία του έδινε. Ψηφοφόρος γαρ. Τον προηγούμενο δήμαρχο τον είχε ξάδερφο. Το θέμα έφτασε και στον εισαγγελέα. Θα κληθούν να απολογηθούν δήμαρχος αστυνομία κλπ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο Σάββατο του Αυγούστου και ώρα 12:30 το βραδι ο δήμαρχος φώναξε την αστυνομία και εγραψε τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο ποτάμι δίπλα
στο πέτρινο καμία δεκαριά ιχ σιγά μην ξαναρθουν

Ανώνυμος είπε...

αμ δεν γράψατε ότι η κοπέλα είχε και τα δυο παιδιά της στο πίσω κάθισμα που από τις φωνές του δημάρχου είχαν τρομοκρατηθεί.
σαν να μην έφτανε που τους τρακάρισαν.
φωνάζανε μαμά μαμά έντρομα.

Μα καλά δεν σέβεται τίποτα αυτός ο άνθρωπος