08 Αυγούστου 2009

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σαπιοκάραβα ταξιδεύουν στο Αιγαίο. Έκθεση σοκ του γερμανικού φορέα ADAC με προειδοποιήσεις- «φωτιά» για τους ταξιδιώτες. Έκρινε κατάλληλο μόνο ένα από τα 14 φέρι μπότ που έλεγξε. «Ύποπτη» χαρακτηρίζει την έρευνα το ΥΕΝ

-Ο εφιάλτης της γρίπης είναι εδώ. Αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο των υπουργείων. Τι θα γίνει με τα σχολεία και γιατί τα κρούσματα στα νησιά φέρνουν πανικό. Οδηγός αντιμετώπισης του ιού.

-Χωρίς όρια οι προκλήσεις της Τούρκων. Πώς «βάφτισαν» γκρίζα ζώνη και τη Ρω και γιατί η Άγκυρα χρησιμοποιεί δημοσιογράφους για τα «παιχνίδια» της. Αποκαλύπτουμε το άγνωστο παρασκήνιο που κρατήθηκε μυστικό με την κατάρριψη μαχητικού.

-«Τρωκτικός» πόλεμος. Πώς έκλεισε και… ξανάνοιξε από τη Google το blog Troktiko. Τι συνέβη με τον Τριανταφυλλόπουλο, οι αλληλοκατηγορίες και οι καταγγελίες για συμφέροντα επιχειρηματιών.

-Οι αλλαγές που έχει στα σκαριά ο Καραμανλής. Ποιους ετοιμάζει και για πού.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

Συνέντευξη του Στέφανου Μάνου. «Θα σταματήσουμε τη οικογενειοκρατία». Τι λέει για τα σχέδιά του, το κόμμα του και για την αναζήτηση στελεχών μέσω αγγελίας.
-Η επιστροφή του Κωνσταντόπουλου στην πολιτική. Οι παρεμβάσεις και το «αντίβαρο» που ετοιμάζει απέναντι στους Τσίπρα- Αλαβάνο.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-Φέσια 14,6 εκατομμυρίων ευρώ από την «Αλληλεγγύη». Καταπέλτης το πόρισμα του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού. Γιατί δεν παρεμβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
-Ποιοι και πώς θα πάρουν τα δάνεια των 3,3 δισεκατομμυρίων με τη «βούλα» του Δημοσίου. Ένας αναλυτικός οδηγός για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και όχι μόνο.
-Αρχίζει η μάχη: Κόκκαλης και Μπόμπολας «ξύνονται» για το… Ξυστό.
-Τι κάνει και πού βρίσκεται σήμερα η «παρέα» των Απριλιανών.

SPORT
Πώς τη γλίτωσε ο Τεν Κάτε και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, τα παράπονα του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ και το «μυστικό» του Ζαγοράκη. Ακόμα πλούσιο παρασκήνιο από την οκονομία, τις επιχειρήσεις, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Media και την τηλεόραση.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: