05 Αυγούστου 2009

Καμένα Βούρλα Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

27/7/09
Πανηγύρι Καμένων Βούρλων (έναντι Δημαρχείου)
Μπαζάρ Συλλόγου Γυναικών Καμένων Βούρλων

31/7/09
Παράσταση κουκλοθέατρου Ρεγγίνι
Ο Ποσειδώνας και η Αθηνά

2/8/09
Συναυλία Γιάννη Κότσιρα
Δημοτικό στάδιο Καμένων Βούρλων

3/8/09
Παράσταση Κουκλοθέατρου Καμένα Βούρλα
(προαύλιο Εκκλησίας)

3-5/8/09
Τουρνουά 3on3
(Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων)
Διοργάνωση Τοπικό Συμβούλιο Νέων

5/8/09
Πάρτυ Νεολαίας Ακρωτήρι Club
Διοργάνωση Τοπικό Συμβούλιο Νέων

9/8/09
Έκθεση Ζωγραφικής
Αθ.Πολυμέρη Καμένα Βούρλα

10/8/09
Παράσταση Καραγκιόζη Ρεγγίνι

11/8/09
Γιορτή Λουκουμά Καμένα Βούρλα
(προαύλιο Εκκλησίας)

12/8/09
ΒΟΙΩΤΙΚΗ Χορωδία Καινούργιο
(Αφιέρωμα στην Μικρά Ασία)

13/8/09
Παράσταση Κουκλοθέατρου Καινούργιο
-Μουσική Εκδήλωση ‘Out of Order’ Καμένα Βούρλα
-Θεατρική Παράσταση (ΠΕΘΕ Καρδίτσας) Ρεγγίνι

14/8/09
Πανηγύρι Καινούργιο

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ !
ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η γιορτή λουκουμά οργανωθεί σωστά θα είναι καλή εκδήλωση για την πόλη μας, που μπορεί να προσελκύσει ξένο κόσμο ως σήμα κατατεθέν των Κ. Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Έχω άλλη άποψη: Σαν επαγγελματίας περιμένω να δουλέψω αυτές τις μέρες και να πουλήσω τον λουκουμά, το παγωτό, το γλυκό, ή άλλος να πουλήσει το σουβλάκι τη μπριζόλα και το ψάρι.
Μουλέτε, αν φάνε οι τουρίστες από ένα πιάτο λουκουμάδες(που σε χορτένουν και εύκολα), ποιοι θα παραγγείλουν μετά στα μαγαζιά μας?
Γιατί μας πάει τόσο κόντρα ο Δήμος? Τι του έχουμε κάνει?
Αντί να κάνουν έργα για τη πόλη μας, μας κάνουν ζημιά.
Μας αυξήσανε το ενοίκιο για τις πλατείες από 23 σε 28 ευρώ το τετραγωνικό, σε περίοδο μεγάλης κρίσης. Θέλουν να τα κλείσουμε?
Άκου γιορτή λουκουμά…………αυτό μας μάρανε

Ανώνυμος είπε...

φίλε επαγγελματία, θα πρέπει να ξέρεις οτι όπου μαζεύεται κόσμος για οποιαδήποτε εκδήλωση, εκεί γύρω αφήνει και τα λεφτά του. Δε σημαίνει οτι επειδή θα φάει δυο λουκουμάδες θα χορτάσει και θα πάει στο σπίτι του για ύπνο.Όσο για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε τι σκατομυαλοι επαγγελματιες υπάρχουν στον τόπο μας!!! Δεν θέλετε ουτε δραχμη να δωσετε εσεις!!! Τόσα χρόνια τα παίρνετε από τον κοσμάκη και δεν του προσφερετε τιποτα απολύτως!!!! Εχετε καταντήσει έλεος!!!

Σας πείραζει η γιορτη λουκουμά, σας πείραξε ο κότσιρας αλλά σας πειράζει και το 1,5 ευρώ που δινετε πολιτιστικό τέλος!
Τι στο λύκο θέλετε επιτέλους????
Δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα!
Η νοοτροπία σας "Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου" δεν πρόκειτε να σας χαρίσει τίποτα περισσότερο από το λουκετάκι που σας περιμένει φέτος το χειμώνα!

Να φύγετε τελείως από τον τόπο μας γιατι κάνετε κακό στα Καμένα Βούρλα! Εσείς φταίτε που ακουμπήσαμε πάτο!!!! Λέσα...

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο σου ΕΓΩ, με αυτό το ύφος που γράφεις, είναι πιο κάτω και από τον πάτο, στον απόπατο. Κρίμα γιατί κατά καιρούς έγραφες και κάποια σωστά κατ’εμέ πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να διώξουν όλους εμάς τους επαγγελματίες από τα Καμένα Βούρλα για να μετατρέψουν και τη παραλία σε δάσος από πολυκατοικίες. Αυτό έμαθαν μια ζωή να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Για κάτσε κύριε επαγγελματία, όταν ακούς μια άποψη διαφορετική από την δικιά σου δεν σου αρέσει και πέφτει το επίπεδο? Δεν μπορεί να περιστρέφονται τα πράγματα μόνο γύρω από τους επαγγελματίες στα Καμένα Βούρλα.
Με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε ο τόπος να ήταν ένα απέραντο λουκουμαδοπωλείο εναλλάξ με ψησταριές, να σταματάνε τα πούλμαν ανά μια ώρα και να κάνετε τζίρο.

Τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα.

Αμ δεν είναι έτσι. Και εμείς που έχουμε διαμερίσματα εδώ τι θα κάνουμε? θα μυρίζουμε την τσίκνα σας, θα ξενυχτάμε με την μουσική σας, και δεν θα βρίσκουμε να παρκάρουμε γιατί οι πελάτες σας έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις?

Υπάρχουν και άλλοι εδώ εκτός από τους επαγγελματίες που στον βωμό του κέρδους τους και του προσωπικού τους συμφέροντος ισοπεδώνουν τον τόπο.

Ακου να δεις πως είναι τα πράγματα. Όσοι από εσάς δεν προσφέρουν καλές και φτηνές υπηρεσίες, με δεδομένη την κρίση αλλά και το θέμα με τον Μαλιακό θα βάλουν λουκέτο. Τόσο απλά.
Προσαρμοσθείτε η κατεβείτε από το τρένο γιατί με κακές και ακριβές υπηρεσίες μόνο κακό κάνετε στην φήμη του τόπου

Ο σκεπτόμενος

Ανώνυμος είπε...

Μίλησα για το επίπεδο του διαλόγου (π.χ. σκατόμυαλοι, λέσα)…
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Κατά τα άλλα, τα επιχειρήματα όλων μας κρίνονται και θα κριθούν στο μέλλον
Ο επαγγελματίας

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως ρίχνω το επίπεδο για να μπορέσουν να με καταλάβουν κάποιοι άλλοι, αλλα΄και για να φτάσω στο επίπεδο των σχολίων που γίνονται!!!

Δει είναι η πρώτη φορα που το κάνω αλλα ούτε και η τελευταία... Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και ζητώ συγνώμη από το σύνολο των αναγνωστών για τους χαρακτηρισμούς (απρεπέις για μερικούς)...

Αύριο εγώ θα πάω να απολαύσω τους λουκουμάδες που θα μου προσφέρουν δωρεάν για να υποστηρίξω κάτι πρωτοπόρο και πολύ όμορφο που γίνεται στον τόπο μου!
Και επειδή και εγω επαγγελματίας είμαι, γνωρίζω πολύ καλά πως τέτοια πράγματα ο κόσμος τα εκτιμάει και τα Καμένα Βούρλα τα βάζει μέσα στην καρδιά του!!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνετε θαλάσσιο τουρισμό τα Καμένα Βούρλα δεν πρόκειται να αποκτήσουν. Ιαματικό θα έχουν μόνο και αυτόν θα τον χάσουν αν αναπτυχθούν παραδίπλα υποδομές (πχ ΔΑΜΑΣΤΑ). Περαστικούς για καφέδες θα έχουν μόνο. Τις καλ΄τερες θάλασσες τις κάνατε "αλειευτικά καταφύγια". Βάρκες στην καλύτερη παραλία. Έτσι δεν έρχεται κανείς για παραθέριση στα ΚΒ.
Γ ΑΛΑΤΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι η γιορτη λουκουμα θα ριξει την κινηση στα μαγαζια. Αντιθετως μπορει να δωσει το εναυσμα σε πολλους να βγουν απο τα σπιτια τους. Τα Καμενα δεν θα πληγουν απο μια γιορτη αλλα τα χτυπανε ανελεητα καθε μερα οι επαγγελματιες με τις ακριβες τιμες και τι υπηρεσιες αλλοδαπων (χωρις καρτες υγειας και ασφαλιση) που δεν μιλανε καν ελληνικα σε καποιες περιπτωσεις. Δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους αλλα πιστευω οτι πρεπει να κινουμαστε σε ενα νομιμο και κοσμιο περιβαλλον αν θελουμε να κερδισουμε τον κοσμο.
Επιπροσθετα η Δημοτικη αρχη ειναι ο κυριος υπαιτιος των οσων δεινων εχουν υποστει τα καμενα τον τελευταιο καιρο. Τα Καμενα εχουν γινει ενα γραφικο ψαροχωρικαι τιποτα παραπανω. Κακα τα ψεματα, μια μειωμενη κινηση τον Αυγουστο σημαινει μια απολυτα νεκρη χειμωνιατικη περιοδος . Πειτε μου ενα εργο προς την αναπτυξη και την αναδειξη του τοπου που εχει κανει αυτος ο Δημαρχος? (Οχι οτι ο προηγουμενος ηταν καλυτερος)
Ακομη και την επιχειρηση του Μητση πολεμησε. Κακα τα ψεματα , ειναι η μονη επιχειρηση πολος ελξης τουριστων. Τα ιαματικα λουτρα ειναι πολος ελξης τουριστων. Ειναι εικονα αυτη που εχουν τα παλια λουτρα? Ειναι εικονα αυτη του παλιων ξενοδοχειων "Ραδιο" και "Θρονιο". Δεν ειναι αμαρτια να μην μπορουνε να τα αξιοποιησουμε.
Αμφιβαλει κανεις οτι μετα τις 20 Αυγουστου τα Καμενα θα εχουν σβησει απο κοσμο? Δεν πεπει κατι να κανουμε ολοι οπως μια στροφη προς την ποιοτητα και την εξυπυρετηση και ολοι μαζι να αντισταθουμε στις καταστροφικες τασεις του Δημαρχου ο οποιος εχει την αισθηση οτι εκλεγει Πρωθυπουργος.