01 Σεπτεμβρίου 2009

Ψάχνει τρόπους να αποφύγει την … διάσπαση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας 'σέντρα'

Στον αέρα τινάχτηκε η συμφωνία μεταξύ των Καμένων Βούρλων και του Αγίου Κων/νου που είχε σφραγιστεί με δηλώσεις των δύο δημάρχων για κοινό βιολογικό καθαρισμό. Στο δημοτικό συμβούλιο των Καμένων Βούρλων ο δήμαρχος μέσα από αρκετές μεταλλάξεις αναζήτησε τον τρόπο να μειώσει τη χασούρα αλλά και την πιθανότητα διάλυσης του συνδυασμού του αφού οι απώλειες ήταν αυτές που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τι είπαν
Τα σημαντικά προβλήματα, τις σοβαρές ατέλειες και την κατ΄ ουσίαν κακή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού των Καμένων Βούρλων, παραδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Μάκης Αντωνίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Η συνεδρίαση μάλιστα τελείωσε "με κάτι σαν ψηφοφορία" για το αίτημα του Αγίου Κωνσταντίνου για συνεργασία στο θέμα των βιολογικών καθαρισμών που τελικά αποφασίστηκε να μετατεθεί η λήψη απόφασης για το μέλλον. Η αποδοχή των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού αθαρισμού των Καμένων Βούρλων από τον κ. Αντωνίου, έγινε έπειτα από σχετική ερώτηση των συμβούλων της μειοψηφίας κ. Κοντοπάνου και Ανδρέου, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στις 13 Αυγούστου με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε αντλιοστάσιο του αγωγού.

Οι δύο σύμβουλοι ζήτησαν να ενημερωθούν τόσο για το συγκεκριμένο γεγονός, όσο και για την γενικότερη λειτουργία του αποχετευτικού και βιολογικού συστήματος, και κυρίως για τον αποδέκτη διάθεσης του βιολογικού καθαρισμού που είναι στο κάμπινγκ του ΕΟΤ.

Η συνέχεια στην έντυπη έκδοση …

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Kala re sy 5.32 p.m. sikothikes mes ta agria mesanyxtra na grapseis gia to Makrinitsa??
Mallon sas exei ginei efialtis ekei kato, kai petageste ston ypno sas, xa xa xa….

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Μακρυνίτσας παίζει. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Ξυδιάς,Κοντοπάνος,Φακίρης ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)που βρίσκονται;

kamena voyrla blogger είπε...

Ανώνυμε φίλε που κατηγορείς τους άλλους για ότι ακριβώς κάνεις εσύ, γράφοντας υβριστικά ανώνυμα σχόλια, θα σου σβήνω τα υβριστικά σου και λασπώδη σχόλια , μέχρι να μάθεις ότι υπάρχουν και απόψεις που δεν απηχούν απαραίτητα των δικών σου απόψεων. Ωστόσο ελευθερία έχουμε και ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και να την καταγράφει, αρκεί να μην είναι με το φτυάρι αλλά με το μυστρί όπως έγραψε και ένας άλλος σχολιαστής.
Και για να το σταματήσουμε επιτέλους αυτό το γαϊτανάκι, δεν έχει καμία σχέση ο Μακρινίτσας με το Blog. Σας αρέσει δεν σας αρέσει .. έτσι είναι.