18 Αυγούστου 2009

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Νίκος Φαλάρας?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την παραίτηση του φέρεται να έχει καταθέσει ο Νίκος Φαλάρας αντιδήμαρχος των Καμένων Βούρλων στον Δήμαρχο Μάκη Αντωνίου.

Το είχαμε γράψει ως πρωταπριλιάτικο αστείο (click εδώ) αλλά δεν περιμέναμε να γίνει και πραγματικότητα

Κεραυνός εν αιθρία μας φάνηκε και εμάς όταν το ακούσαμε μιας και ο κύριος Φαλάρας στον τομέα ευθύνης του, (καθαριότητα και λοιπά έργα ) που έχει αναλάβει στον Δήμο μας, τα πάει πολύ καλά.

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Μάκης Αντωνίου από όσο μαθαίνουμε, ενώ η αιτιολογία παραίτησης του κυρίου Φαλάρα ’για προσωπικούς λόγους’ αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Σενάρια για τους πραγματικούς λόγους παραίτησης του κυρίου Φαλάρα, λένε ότι με δεδομένο ότι στηρίζει την πιθανή διεκδίκηση του Δήμου, από τον γαμπρό του κύριο Μακρινίτσα Δημήτρη, παραιτήθηκε για να διευκολύνει την πολιτική ηγεσία του Δήμου στην προσεχή προεκλογική περίοδο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι απλά υπήρξαν διαφωνίες με τον δήμαρχο.

Δεν μάθαμε αν τελικά έγινε αποδεκτή η παραίτηση καθώς και το όνομα του αντικαταστάτη που θα επιλέξει ο Μάκης Αντωνίου (αν τελικά επιβεβαιωθεί η είδηση για την παραίτηση)

Για ότι νεότερο προκύψει και πέσει στην αντίληψη μας θα σας ενημερώσουμε.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άρχισαν τα όργανα...........

Ανώνυμος είπε...

σήκω απ` τη θέση σου ............

Ανώνυμος είπε...

Τη θέση του Αντιδημάρχου κ. Φαλάρα μετά την άρνηση της κ. Φιλιώ Ακρίδα να αναλάβει , από πρόταση που της έγινε από τον κ. Αντωνίου, αναλαμβάνει ο Καριερίστας της Πολιτικής και μελλοντικός υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Παναγιώτης Καλύβας με πολλές ελπίδες και πολλές υποσχόμενες προσδοκίες !!!!!! ΑΑΑΑχχχ τσουκνίδα και ρετσινόλαδο που πάει χαμένο ????? ΡΡΡεεεεε που καταντήσαμε δεν υπάρχει άλλος πάτος για να πιάσουμε !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ Ο ΦΑΛΑΕΑΣ ΕΔΥΓΕ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΑΥΤΟ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΜΟΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΣΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε καιέφυγε. Σιγά μην κάτσει να σκάσει.