26 Αυγούστου 2009

Συγχαρητήριο μήνυμα Ηλία Καλλιώρα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 Αυγούστου 2009


ΘΕΜΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα Ηλία Καλλιώρα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Θέλω να συγχαρώ από βάθος καρδιάς τους μαθητές του Νομού μας που φέτος πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι αυτός ο νέος κύκλος γνώσης, εμπειρίας και ζωής που ξεκινάει για εσάς, να αποτελέσει εφαλτήριο για μια επιτυχημένη μελλοντική επαγγελματική πορεία και προσωπική ανέλιξη.
Επίσης, συγχαίρω τους γονείς των μαθητών για την πολύπλευρη στήριξη που τους προσέφεραν, καθώς και όλους τους δασκάλους και καθηγητές, που μοχθούν καθημερινά για να μεταδώσουν την πρώτη γνώση στα παιδιά και να τα οδηγήσουν στο δρόμο της μάθησης και της ζωής.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους μαθητές εκείνους που δεν κατάφεραν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία. Εύχομαι καλή ευόδωση των προσδοκιών τους, γιατί η ζωή έχει πάντα ευκαιρίες για όλους.

Εύχομαι σε όλους, επιτυχόντες και μη, καλή πρόοδο και καλή δύναμη στην υλοποίηση των ονείρων σας. Να έχετε πάντα ως γνώμονα ότι η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση κατακτιέται μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: