09 Μαρτίου 2009

Και ο πόλεμος κατά των Blogs καλά κρατεί

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οι πολέμιοι των blogs όμως (δικαστές , κυβερνητικά στελέχη , θιγμένοι κλπ) λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά από άγνοια λένε και καμιά μπαρούφα να περνάει η ώρα, το πιάνουν τα κανάλια και το κάνουν σημαία και αποτέλεσμα μηδέν.
Είναι σαν να ζητήσεις σε έναν γεωργό (που μας είναι συμπαθείς κατά τα άλλα) να συντάξει προϋπολογισμό μια ανώνυμης εταιρείας.
Δεν μπορεί, δεν γίνετε, έχει πλήρη άγνοια για το θέμα.

Αναγνώστης του Blog Troktiko απέστειλε επιστολή που την δημοσιεύουμε και εμείς μπας και καταλάβουν μερικού τίποτα.

Για να το καταλάβετε απλά! Τα blog είναι σαν τις offshore
"Επειδή οι επίδοξοι νομοθέτες που διακαώς επιθυμούν να μουγκώσουν τα blogs δεν έχουν ιδέα από διαδίκτυο δώστε τους ένα παράδειγμα που μπορούν να κατανοήσουν πλήρως. Το 90% των blogs είναι σαν τις οφσόρ εταιρίες, δεν υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία και δεν λογοδοτούν σε κανένα επίδοξο νταβατζή των ιδεών μας. Οφσόρ. Το καταλάβανε τα λαμόγια που ρουφάνε το αίμα μας και θέλουν να μας φιμώσουν κι από πάνω να μην τους ενοχλούν οι φωνές μας; Ας στείλουν τώρα το νομοσχέδιο στη google να γελάσει λίγο το χειλάκι μας..."


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο πολιτικός φοβάται τον πολίτη, σκαρφίζεται νόμους για να πατάξει τον δικό του φόβο. Τα δημοσιεύματα κατά των Blogs πληθαίνουν διότι πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να τα χωνέψουν επειδή διαπιστώνουν ότι η εξουσία τους έχει πάρει τον κατήφορο.

Διαβάσαμε στην apneagr πως η Μαριάννα Πυργιώτη πήρε συνέντευξη από τον κ. Παυλόπουλο και δήλωσε ότι δέχτηκε λάσπη και συκοφαντίες από blogs, δίχως να ξεκαθαρίζει από ποιό blog.
Οι γενικεύσεις είναι φασισμός και όπως οι πολιτικοί δεν θέλουν να λέμε το κλισέ "όλοι ίδιοι είναι", το ίδιο ισχύει και για εμάς.
Ευτυχώς δε που οι περισσότεροι bloggers χρησιμοποιούν το Αμερικανικό ελεύθερο σύστημα, διότι αν υπήρχε μόνο το γνωστό Ελληνικό του γνωστού ομίλου, θα τα είχαν κλείσει όλα. Αναρωτιώμαστε μήπως μπερδέψανε και το ΣΚΑΪ για blog... όλα να τα περιμένει κανείς... Το ΠΡΕΖΑ TV, κάνει αναφορά για την επίθεση από την εφημερίδα ΒΗΜΑ, όπου ο δημοσιογράφος δεν αντιλαμβάνεται ούτε τη διαφορά του blog σε σύγκριση με την ιστοσελίδα.

Περαστικά σε όλους σας... δημοσιογράφοι και πολιτικοί όλων των χρωμάτων!!!
Ζήτω η Αμερική και η ελευθερία του λόγου που δεν έχετε ακουστά στην κρατικοδίαιτη δημοσιογραφία σας και τη μίζερη πολιτική σας!!!
Έλα κάντε μας αγωγή να γελάσει όλη η Ελλάδα με την βλακεία σας και τη μικρότητα σας!!!
Και μην ξεχάσετε... μετά τα blogs... να ποινικοποιήσετε τις κουκούλες όπως σας είπε ο Καρατζαφέρης και τα κινητά... για να μην αφαιρέσετε τα 800 τόσα που λειτουργούν μέσα στις φυλακές και που τους τα έδωσαν με το αζημείωτο οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι σας για να ξαναφύγει ο Παλαιοκώστας, ο οποίος ταξιδεύει προς προς το Guinness για το διεθνές ρεζιλίκι σας!!!
Α και... να ποινικοποιήσετε την πολιτική σας βλακεία ως κακούργημα για να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσείς!!!
απο http://infopress-gr.blogspot.com/