28 Μαρτίου 2009

Υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στα Καμένα Βούρλα?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαπιστώνουμε ότι, όλο και περισσότεροι δημότες σταματούν να πίνουν νερό από την βρύση του σπιτιού τους και να στρέφονται στην αγορά και κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού.
Επίσης το ίδιο γίνετε και στις καφετέριες η τα εστιατόρια των Καμένων Βούρλων, όλο και περισσότεροι μαζί με τον καφέ τους η το φαγητό τους παραγγέλνουν και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (αν δεν το φέρουν από μόνοι τους οι σερβιτόροι).
Προφανώς κάποιο θέμα θα υπάρχει, δεν μπορεί τόσοι δημότες να κάνουν λάθος.

Σε συζητήσεις που ακούω, αναφορές γίνονται για πολλά άλατα (σκληρό νερό), φουσκώματα(??) , κακή γεύση (οσμές) και υπερβολική χλωρίωση περιοδικά.
Το θέμα βέβαια με το δίκτυο των σωλήνων από αμίαντο στο 80% του το έχουμε ξανά θίξει και είναι ένα θέμα από μόνο του. (θέλει προσοχή σε αυτό το θέμα)

Εσείς κύριοι τοπικοί άρχοντες , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, πίνετε νερό της βρύσης? Η αγοράζετε εμφιαλωμένο ??? Τι σκοπό έχετε να κάνετε για αυτό????
Κάποια ανάλυση από επίσημο φορέα υπάρχει? Έχει ανακοινωθεί ?
Δεν ξέρω αν είναι παλιό και γνωστό το πρόβλημα η νέο, είναι ένα πρόβλημα που θέλει λύση.

Μήπως πρέπει κάποιος να κάνει κάτι κύριε Δήμαρχε?

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι απαραδεκτο το 2009 να πινουμε νερο απο καρκινογονους σωληνες νερου.
Ο αμίαντος είναι ένα επικίνδυνο υλικό που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες όπως η αμιαντίαση και καρκίνο του πνεύμονα.Έρευνες που έγιναν τα τελευταία 50 χρόνια έχουν αποδείξει ότι οι ίνες αμιάντου μπορεί να προκαλέσουν πολυάριθμες και συχνά θανατηφόρες παθήσεις στους πνεύμονες.