20 Μαρτίου 2009

Ξανασηκώνει "μπαϊράκι" ο Θανάσης Γιαννόπουλος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ξανασήκωσε τη σημαία της αντίστασης ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα, Θανάσης Γιαννόπουλος, μέσα απο την εκπομπή «Εδώ και Τώρα» του Alpha 98.9, μιλώντας στους οικοδεσπότες της εκπομπής, Γιώργο Κύρτσο και Ρίτσα Μπιζόγλη, ερωτώμενος για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης:
"Τα μέτρα αυτά είναι μέτρα που δημιουργούν ένα αρνητικό αίσθημα στον καθένα γιατί πιστεύει ότι θα πάρει το κατιτί του κάθε χρόνο.
Οι συγκυρίες όμως είναι σκληρές, η Οικονομία βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται".

Αυτό πρέπει να το πληρώσουν οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ;
"Όλοι πρέπει να πληρώσουμε διαβαθμισμένα και μάλιστα εγώ πολύ νωρίτερα είχα πει ότι οι έχοντες και οι κατέχοντες πρέπει να πληρώσουμε.
Είμαστε σε μια κατάσταση δύσκολη, πρέπει να το αποδεχτούμε.Ο Γιάννης ο Παπαθανασίου πιστεύω ότι δεν έχει και άλλα περιθώρια".

Οι δαπάνες ελέγχονται ή θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι και θα ξαναπληρώσουν;
"Αυτό είναι αυτό μεγάλο θέμα και η μεγάλη πρόσκληση, τα χρήματα όλων μας, θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε ή θα τα πάρουν πάλι κάποιοι αεριτζήδες εν ονόματι της δημιουργίας και της συντήρησης των βιομηχανιών τους και βιοτεχνιών τους;
Εκεί πρέπει να υπάρχει μια στοχεύμενη οικονομική πολιτική. Τα χρήματα πρέπει να πάνε στοχευμένα εκεί που χρειάζεται να πάνε. Μην βρεθούν κάποιοι επιτήδειοι και μαζέψουν πάλι τα χρήματα γιατί τότε θα είμαστε πραγματικά για κλάματα όλοι μαζί".

Σε ερωτήσεις για την υγεία:Είναι δίκαιη η διαμαρτυρία των νοσηλευτών;"
Θα υπάρξουν προλήψεις νοσηλευτών. Όταν ξεκινήσει η διαδικασία προσλήψεων θέλουμε τουλάχιστον 6 μήνες και 6 μήνες είναι μεγάλος χρόνος.
Πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος με το προσωπικό αυτό, το οποίο δεν πρέπει να το διασπαθίσει σε επιμέρους προσλήψεις, πρέπει να πάνε στοχευμένα στα μεγάλα νοσοκομεία Αθήνας Θεσσαλονίκης και στα περιφερειακά Πανεπιστημιακά.
Αν πάμε και δώσουμε μια νοσηλεύτρια επειδή ο βουλευτής Γιαννόπουλος θέλει να την πάρει το Κέντρο Υγείας στην Μακρακώμη ή ο άλλος στο Κέντρο Υγείας στην Φιλιππιάδα, μοιραίως θα χαθεί το παιχνίδι"

LamiaNews

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πει και ο Γιαννόπουλος??? Οταν είσαι μακρυα από το καζάνι και δεν φτάνει η κουτάλα σου να φας και εσύ... λογικό είναι να τα λες αυτά!!!!
Όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι... Πως θα φάνε τα περισσότερα!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ ΤΟΝ Κ.ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΗΘΕΛΕΣ Κ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΥΓ.ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 80 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ??????????ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ.ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΕ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΧΟΜΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ