29 Μαρτίου 2009

Εσείς σβήσατε χθες τα φώτα?

Αναρτήθηκε από… Unknown

Μπράβο μας!

Κάναμε το καθήκον μας, δείξαμε πόσο ευαισθητοποιημένοι είμαστε, και πόσο πονάμε για το μέλλον και την βιωσιμότητα του πλανήτη. Διαμαρτυρηθήκαμε εντονως με κεράκια και τραγούδια και δείξαμε στους ηγέτες αυτού του κόσμου (που φυσικά συμμετείχαν σ’ αυτό το υψηλής σημασίας γεγονός) την σφοδρή επιθυμία μας να σώσουμε τον κόσμο.



Και τώρα για τις υπόλοιπες 8759 ώρες του χρόνου, δεν πειράζει αν:


Αφήνουμε τα φώτα ανοιχτά, τις τηλεοράσεις και λοιπές συσκευές στο stand by, την θέρμανση στους 25ο , και το air-condioner στους 15ο (φανελάκι το χειμώνα και ζακέτα το καλοκαίρι).

Αν κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητο και το μηχανάκι παντού, ακόμα και μέχρι την EΒΓΑ της γειτονιάς, η την πλατεία που είναι 200 μέτρα πιο πέρα.

Εμποδίζουμε την ανάπτυξη ανεμογεννητριών στην περιοχή μας, γιατί μας χαλανε την πανέμορφη θέα.

Δημιουργούμε βουνά με τα σκουπίδια μας, δεν ανακυκλώνουμε, και μολύνουμε θάλασσες και ποτάμια.

Καίμε ότι δέντρο έχει απομείνει όρθιο για να κτίσουμε βιλίτσες και εξοχικά.

Επιτρέπουμε να γίνονται αποψιλώσεις περιοχών και να κτίσουμε κοινωφελή ιδρύματα, παρκινγκ και resorts.

Εμείς το καθήκον μας το κάναμε. Άντε, και του χρόνου λοιπόν, να διαδηλώσουμε ξανά– για μια ώρα, με υγεία, περισσότερα κεράκια και νέα ρεκόρ θερμοκρασιών (προς τα πάνω φυσικά).

Από την ATHENA


Επιστροφή στην αρχική σελίδα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί οι κύριοι στο Δήμο μας δουλεύουνε? Αφού δεν είχανε σκοπό να σβήσουν τα φώτα των δρόμων, γιατί μας μπολιαζε στην παρέλαση οι αντιδήμαρχος να κλείσουμε τα φώτα, και από ότι έμαθα, πήραν και απόφαση στο συμβούλιο να κλείσουνε τα φώτα?!
Μιλάμε για ευαισθητοποίηση, όχι πλάκα…

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο το Ρουαγιαλ και το Μύθο κανενας αλλος επαγγελματιας της λουτροπολης δεν εσβησε εστω και συμβολικά τα φώτα.Μάλιστα το απογευμα του σαββατου εγινε επεισοδιο στο γραφειο του Αντωνιου επαγγελαματιες με επικεφαλης τον Κεραμυδα απειλησαν να μην τολμησει ο Δημος να κλεισει τα φωτα στην παραλιακή.Αυτοι ειναι οι επαγγελαματιες μας,κανενας στα μαγαζια τους.
ΣΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ, ΤΟ ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΡΙΟΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΙΣΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΕΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΣΣΑΤΗ ! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΡΙΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ! ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ , ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ! Α...ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ !

Unknown είπε...

Αγαπητοί Ανώνυμοι, Σας ευχαριστω για τις παραμβεσεις και τα σχόλια σας, αλλα με εχουν πολυ προβληματίσει και με κανουν και αναρωτιέμαι.
Εχει καταλαβει κανεις, εκει έξω, πιο ειναι το νοημα/ηθικό δίδαγμα του post/ κειμένου?