11 Μαρτίου 2009

ΠΑΕ Λαμία: ...ελάτε όλοι στο γήπεδο την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας, για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Προβλήματα μικροτραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Γεωργίου, Γιαρόσεβιτς και Χιούζ. Αύριο θα γίνει απογευματινή προπόνηση, ενώ στις 2 μετά το μεσημέρι ο προπονητής Λεωνίδας Γαρδικιώτης θα παραχωρήσει στα γραφεία της ομάδας την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη, προς τα μέσα ενημέρωσης.
Η Διοίκηση κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Λαμίας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Δόξα Δράμας, με την παρουσία του στο γήπεδο, κι ως εκ τούτου, την Κυριακή θα εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο γυναίκες, παιδιά και Ακαδημίες ποδοσφαίρου.
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο και την Παρασκευή αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα διανείμει αθλητικό υλικό (μπάλες ποδοσφαίρου) και εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο καθώς και στο 2ο και 4ο Λύκειο.
Τέλος η Διοίκηση της Π.Α.Ε. θεωρεί υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον κ. Δημήτριο Μποβιάτσο (ο οποίος υπήρξε μέλος του πρώτου Δ.Σ. της ομάδας το 1964) για τον απροσδόκητο χαμό της κόρης του Ειρήνης.

Λαμία News

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: