06 Δεκεμβρίου 2011

Θα αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης από αμίαντο στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια της πολύ σοβαρής έρευνας – δουλειάς που είχαμε κάνει την 12 Σεπτέμβρη με το άρθρο Σχετικά με τα άρθρο «SOS: Σε Μώλο και Καμένα Βούρλα πίνουν νερό από σωλήνες αμιάντου!» , καθώς και το άρθρο της 26 Σεπτέμβρη με την θεματολογία του δημοτικού συμβουλίου, και τέλος με δεδομένο το δελτίου τύπου της περιφέρειας την 5/12 με θέμα «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Καμένων Βούρλων», καταρχήν θα θέλαμε να επιστρέψουμε όλα τα υποτιμητικά σχόλια που ακούστηκαν τότε, αλλά και να ευλογήσουμε τα γένια μας για ένα ακόμα έγκυρο και σοβαρό άρθρο για το τόσο μεγάλο θέμα του τόπου μας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αυτά που γράφαμε τότε ως ‘προσεχώς’ στο τότε άρθρο μας, υλοποιούνται σήμερα.

Επίσης, θα ήθελα να πω – νοιώθω υποχρεωμένος, σε όλους όσους ασχολήθηκαν, δούλεψαν, ξενύχτησαν για το τόσο μεγάλο αυτό έργο, μπράβο σας παιδιά. (νομίζω θα βρω σύμφωνους σχεδόν όλους τους δημότες)

Τέλος, θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε το όνομα του αναπληρωτή δημάρχου Ταξιάρχη Φακίρη ως αρχικού εμπνευστή αλλά και του συνολικού διαχειριστή για την όλη μελέτη και το απίστευτο ‘κυνηγητό’ για να ενταχθεί το έργο για τον αμίαντο στα προς εκτέλεση έργα.

Μπράβο σε όλους σας λοιπόν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αμαν πια το ξεσκονισμα στον χα χα χα ......αν αυτος τα κανει ολα μονος του τι τους θελετε τους αλλους αλλα να ξερετε οτι και μονος του τα τρωει ενταξει...

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ...ΟΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,,,ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ...ΤΟΤΕ ΤΡΩΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΜΙΑΝΤΟ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΙΩΤΗ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΒΛΑΧΟ"ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ"...