08 Δεκεμβρίου 2011

Μυστήριο χτες το βράδυ στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραυματισμό 46χρονου οδηγού ΙΧΕ που έγινε χτες το βραδυ στην είσοδο των Καμένων Βούρλων, στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί προς τις ιαματικές πήγες των Καλλυντικών.

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ΙΧ ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε ένα ανάχωμα του δρόμου,ανατράπηκε αν και εκινειτο με πολύ μικρή ταχύτητα με αποτλελεσμα να εγκλωβιστει ελαφρα τραυματισμενος ο οδηγος του.
Παρα την συγχυση του ο οδηγος τηλεφωνησε με το κινητο του στην Αστυνομια και σε λιγα λετπα βρεθηκε διπλα του ένα περιπολικο της Εθνικής οδού. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο οδηγος δεν ήταν σε θεση να βγει έξω απο το ντελαπαρισμενο αυτοκινητο και καλεσαν την Πυροισβεστικη Υπηρεσία Αγίου Κωνσταντινου.

Μετα από προσπαθεια περιπου 40 λεπτών καταφεραν να βγαλουν εξω των οδηγο και με ασθενοφορο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο Λαμιας για ιατρική φορντίδα.
Η αστυνομια δεν εχει παρει καταθεση από τον 46χρονο κατι που αναμενεται να γινει σημερα ώστε να διαλευκανθεί το μυστήριο γιατι πως βρεθηκε εκεινη την ώρα στο συγκεκριμμενο σημειο ο οδηγος με το οχημα του και πως επεσε στο αναχωμα του δρομου….

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: