21 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση - Όμιλος Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ενόψει της συζήτησης στην επιτροπή διαβούλευσης για την αλλαγή του ονόματος του Δήμου, ο κ. Φαφούτης που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος καλεί τους δημότες των Καμένων Βούρλων για να τους πει , ότι επί Μαρκιωνείας Βοδονίτσας ο Μώλος ήταν Δήμος και δικαίως ο Καποδιστριακός Δήμος φέρει την ονομασία του Μώλου.

Ενώ τα Καμένα Βούρλα δεν υπήρχανε και κακώς οι δημότες των Καμένων Βούρλων αντιδρούν για την αλλαγή της ονομασίας του Καποδιστριακού Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Μα αν δεν κάνω λάθος και οι 4 αυτοί κύριοι της εκδήλωσης είναι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου που έχει έλθει προς συζήτηση το θέμα της αλλαγής της ονομασίας .

Εκεί δεν βάλανε ποτέ μέχρι τώρα οι κύριοι αυτοί το θέμα για την αλλαγή της ονομασίας του Δήμου. (Οι 2 κύριοι τουλάχιστον που είναι από τα Καμένα Βούρλα ).

Καλούν δε τώρα τον κόσμο των Καμένων Βούρλων να πάει να τους ακούσει για να τους πείσουν ότι κακώς αντιδρούν στην αλλαγή της ονομασίας του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων και επειδή κάποτε ο Μώλος επί Μαρκιωνείας Βοδονίτσας ήτανε Δήμος πρέπει να συνεχίσει να λέγεται Δήμος Μώλου.

Σα δεν ντρέπονται λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι
Ντρέπεσαι
Ντρέπεται
Ντρεπόμαστε
Ντρεπόσαστε
Ντρέπονται

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1:26 ΚΑΙ 12:16 , -αν και εισαι ο ιδιος - την εκδηλωση την κανει για 5η χρονια ο ομιλος παραδοσης και λαογραφιας καμενων βουρλων αυτος καλει και γνωριζει το περιεχομενο των θεματων.Καποιοι στρατηγοι ειναι ανιστορητοι, γνωριζω οτι επι καστρου Βοδονιτσας δεν υπηρχε χωριο Μωλος και σκοπιμως γινεται επιθεση και παραπληροφορηση. Αμερικανος στρατηγος τη δεκαετια του 1950-1960 ελεγε < χτηπηστε την Κινα πριν ειναι αργα > Και ο Κουνουκλας ειναινεος επιστημονας και ο Μπατσουρης με οραμα για τον τοπο του ,και ο Φαφουτης ειναι νεος δημοτικος συμβουλος γιατι αυτη η εμπαθεια και παραπληροφορηση , τινων ενδομυχες βλεψεις εξυπηρετει; Η στρατηγικη χτυπηστε καποιους για να φανουν αλλοι ειναι στρατηγικη παρασκηνιων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΛΕΟΣ!ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ?ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ??
ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΓΕΛΟΙΟΙ,ΤΡΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποδηλατακιας και το σοϊ του, σας πήρανε χαμπάρι βρέ .......

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να σας καταλάβω κύριοι,που στο μέρος του μυαλού σας έχετε την κουτοπονηριά,και δεν εκτιμάτε την προσπάθεια του Λαογράφικού,να οργανώσει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση αλλά το μόνο που σας νοιάζειείναι το κακόηθες κουτσομπολιό.
Οσο για τα άτομα που θα μιλήσουν είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι λάσπης.Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Πέτρο Κουνούκλα που τιμά τον τόπο μας,τον Δ.Μπατσούρη για το αρχείο του,τον δάσκαλο Ν.Κουμαντάνο για την έρευνά του και τον Δ.Φαφούτη,για τον οποίον αν δεν γνωρίζετε ρωτήστε να μάθετε.Κατάγεται απο την Μενδενίτσα και είναι καταξιωμένος επιστήμονας και λογοτέχνης,καιαυτές οι μικρότητες ούτε καν τον αγγίζουν.
Λυπάμαι για τον τόπο μου,τα Καμ.Βούρλα, που γεννήθηκα καιτα πονάω περισσότερο απο μερικους με τα μεγάλα λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Μα βρε παιδιά είναι δυνατόν να σκέπτεστε έτσι;; είναι δυνατόν να σας πτοούν κάποιοι τυχάρπαστοι;;

έχουν κάποιοι αντίθετη άποψη για τους δικούς τους λόγους και είναι σεβαστή, αλλά δεν σημάνει ότι έτσι είναι και τα πράγματα.

Καλά κάνετε εσείς στον Λαογραφικό και κάνετε την εκδήλωση, δικαίωμα τους και μερικών 5-10 να έχουν αντίθετη άποψη, μόνο που ο δήμος έχει καμιά 5000-6000 χιλιάδες λαό στους 5-10 νοματαίους θα κάτσουμε τώρα ?

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια που έχουν γίνει από διάφορους προηγούμενους αποδεικνύεται ότι έχουν βάση μετά την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου του Λαογραφικού Ομίλου κ. Μεγαγιάννη και των κ. Κουνούκλα και κ. Μπατούρη στην επιτροπή διαβούλευσης.

Ο πρόεδρος είπε ότι ο Λαογραφικός όμιλος Καμένων Βούρλων δεν πήρε καμιά απόφαση πάνω στο θέμα της αλλαγής της ονομασίας του Δήμου.

Είπε ότι το θέμα πιστεύει ότι δεν έχει ωριμάσει μεταξύ των τοπικών κοινωνιών.

Λες και όταν αφαιρέθηκε το όνομα των Καμένων Βούρλων είχε ωριμάσει το θέμα .

Προσπάθησε δε να πείσει και τα άλλα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης φέρνοντας παραδείγματα από άλλους Δήμους ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το θέμα αυτό.

Πολλά τέτοια και άλλα διάφορα ελέχθησαν από το Πρόεδρο τα οποία μπορεί να τα ακούσετε στο υπάρχον Blog (Επιτροπή Διαβούλευσης ) όπως τα άκουσα και εγώ και βγήκα από τα ρούχα μου.

Είχα σκοπό να πάω στην εκδήλωση αλλά μετά από αυτά που άκουσα στο Βίντεο του Blog και από τον κ. Κουνουκλα και τον κ. Μπατσούρη δεν πρόκειται να πάω στην εκδήλωση γιατί κατάλαβα απλά ότι τα άτομα αυτά δεν είναι συνειδητοποιημένοι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μιλάμε ότι έχουν θιγεί τα Ιερά και τα Όσια του Τόπου μας έχουν πάρει το όνομά μας την ταυτότητα μας και αυτοί οι κύριοι όπως και μερικοί άλλοι θέλοντας να το παίξουν ότι είναι υπεράνω δήθεν ψευτοκουλτουριάρηδες λένε ότι δεν συμβαίνει τίποτα να βρούμε τις ρίζες μας.

Ας βρούνε οι κύριοι αυτοί τις ρίζες τους με το Φαφούτη στη Μαρκειωνία της Βοδονίτσας με έδρα το Μώλο.

Οι δημότες των Καμένων Βούρλων γνωρίζουν τις ρίζες τους και η ανοχή πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της στις ασυναρτησίες αυτών των κυρίων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ...ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ....
ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ...
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ Ως ΔΗΜΟς ΠΑΡΑ ΧΡΕΗ,ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ....ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ....ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ....ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΑΡΙΔΑ....ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟΥ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ..
ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΟ ΝΑ ΕΡΤΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΚΕΝΙΑ ΝΤΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ...ΤΙ ΜΟΛΟ-ΑΓΚΙΟΣ ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΘ ΛΕΝΕ....ΕΓΚΟ ΤΕΛΟ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ....ΓΙΑΤΙ ΝΤΕΝ Μ ΑΦΗΝΟΥΝΕ..ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟ ΕΓΚΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ..?|?

Ανώνυμος είπε...

EGO SAS MILO os ekprosopos ton touriston pou kathe xrono erxomaste sta kamena kai thelo na po sto kurio dhmarxo oti einai aparadekto na mhn mas afhnei na erxomaste sta kamena vourla...prepei na dosei epitelous to onoma kamena vourla sto dhmo mas giati den dexonatai na ertoun etsi apla se mia dhmotikh enothta....
pou trha anagkastoume na pame diakopes sto molo kai ston agio kostantino???

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτοί οι κύριοι δεν προστατεύουν τις υπάρχουσες ρίζες που είναι τα Ιερά και τα Όσια του τόπου μας και προσπαθούν να βρουν όπως λένε νέες καινούργιες ρίζες .

Είναι να γελάς και να κλαίς δυστυχώς μαζί με αυτά που λένε.

Κατηγορούν δε όλους τους άλλους φορείς και συλλόγους των Καμένων Βούρλων ότι είναι τοπικιστές και δεν βλέπουν το θέμα Καποδιστριακά με ανοιχτούς ορίζοντες.

Ας έλθουν να τους ακούσουν αυτούς τους κυρίους οι κάτοικοι της Μενδενίτσας και του Μώλου αφού τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΑΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΑΤΑΙΩΣ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥΡΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ;;; ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ;;; ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΗΜ. ΦΑΦΟΥΤΗ. Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΠΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ. Ο Δ.Φ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ , ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΠΑΘΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πέτρος είναι δύναμη, αγάπη, προκοπή.
Δημιουργός, μοναχικός μαχητής, που χαλάει την πιάτσα επώνυμα.
Η κάθε προσπάθειά του χαίρει γενικής αποδοχής, γιατί ενώνει και αυτό ενοχλεί.

Μετά τιμής
προς τα πάσης φύσεως λαμόγια του Δήμου Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου

Οι κάτοικοι της Σαρακίνας

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΙΣΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΕΒΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΧΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας ευχαριστούν το ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουνούκλας και ο κ. Μπατσούρης που τους έβαλε << αξιοκρατικά >> στο Υπουργείο Πολιτισμού και τους διόρισε << αξιοκρατικά>> μετά η Νέα Δημοκρατία με το διάταγμα Παυλόπουλου ……..