22 Δεκεμβρίου 2011

Σε Μώλο, Μαρτίνο, Μπράλο, Δομοκό και Ράχη σπεύδουν οι αλατιέρες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες της περιφέρειας Στερεάς, των δήμων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από απόψε και στην Στερεά Ελλάδα.

Προς Μπράλλο, Δομοκό, Ράχη Τυμφρηστού κινούνται αποχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες ενώ ο κύριος όγκος των οχημάτων κατευθύνεται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στα επίμαχα σημεία του Μώλου και του Μαρτίνου. Κινούνται επίσης οχήματα της τροχαίας και της πυροσβεστικής τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας και όλης της περιφέρειας. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
-Οι έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας.
-Οι ενισχυμένοι άνεμοι στα πελάγη και κυρίως στο Αιγαίο που είτε σαν νοτιάδες την Πέμπτη 22-12-11 είτε σαν βοριάδες την Παρασκευή 23-12-11 θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.
-Οι χαμηλές θερμοκρασίες από την Παρασκευή 23-12-11 σε όλη τη χώρα που θα διατηρηθούν έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ο παγετός στα ηπειρωτικά.

Β. Την Πέμπτη 22-12-11 προβλέπεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα προβλέπονται στη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Αργά το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στερεά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: