05 Δεκεμβρίου 2011

Για 2 μήνες (πάλι) χωρίς γιατρό τα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πάλι συζητούσα με γερόντια στο καφενείο για τα προβλήματα του τόπου, και ενώ περίμενα να ακούσω κάποια είδηση για τα κακώς κείμενα του δημάρχου και των αντιδημάρχων το κύριο πρόβλημα που άκουσα είναι η έλλειψη αγροτικού γιατρού στα Καμένα Βούρλα.

«Και που θα πάω εγώ να γράψω τα φάρμακα μου ρε καλόπαιδο?» με ρωτάγανε..
Καλά ρε παππού, γιατί δεν πας στο κέντρο υγείας του λέω εγώ ?
«Μπα! θα μου τα δώσεις εσύ τα 5 euro που θέλουν στο κέντρο υγείας + το taxi που θέλω να πάω» μου απαντούσαν και δεν ήξερα τι να απαντήσω…
(μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, 5 euro για κάποιον ηλικιωμένο που παίρνει 300-500 euro σύνταξη είναι λογαριασμός…)

Είχε ένα χαρτί λέει κολλημένο στην πόρτα εδώ και 18 ημέρες που έλεγε ότι ο γιατρός θα απουσιάσει, «κάναμε το κουμάντο μας με τα φάρμακα και τον περιμέναμε και τώρα που πήγαμε, αφού υπολογίσαμε τις ημέρες, είδαμε άλλο χαρτί που γράφει ότι ο γιατρός θα επιστρέψει 2 Ιανουαρίου του 2012».

Κοντά 2 μήνες λοιπόν δεν έχουν γιατρό τα Καμένα … και δεν θα έχουν επίσης ούτε μέσα στις γιορτές.

Για να θυμηθώ … λουτρόπολη και τουριστικός προορισμός δεν είμαστε ? (ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να λεγόμαστε) αλλά χωρίς έναν γιατρό ?? ούτε καν αγροτικό ???
Κάποιος κάνει κάποιο λάθος … για σκεφτείτε το λίγο οι αρμόδιοι παρακαλώ!!!

Κύριε Δήμαρχε, κάποια ενέργεια θα κάνετε?

Τα γερόντια μπήκαν 4 σε ένα αγροτικό και ξεκίνησαν για τον Άγιο μπας και βρουν γιατρό εκεί, και αν δεν βρουν ούτε στον Άγιο είναι αποφασισμένα να φτάσουν μέχρι Αταλάντη λέει.. γιατί τα φάρμακα τελείωσαν …

Βγάλαμε και μια φωτογραφία για τα πρακτικά μας ….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΡΙΜΠΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ. Ο Υ Γ Κ Α Ν Τ Α ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ.