15 Δεκεμβρίου 2011

Το εορταστικό ωράριο περιμένουν για να... γιορτάσουν οι έμποροι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας που τίθεται από την Πέμπτη σε ισχύ περιμένουν εδώ και καιρό μήπως και... γιορτάσουν οι καταστηματάρχες. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι τιμές σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα.

Ο εμπορικός κόσμος ευελπιστεί ότι οι εφετινές πωλήσεις θα ενισχύσουν το τζίρο τους, που έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα λόγω της κρίσης, και θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

Εκτιμάται ότι η αγορά θα ζεσταθεί όταν καταβληθεί και το δώρο των Χριστουγέννων σε μισθωτούς, υπαλλήλους και συνταξιούχους, αν και το μεγαλύτερο μέρος του θα δαπανηθεί για να πληρωθούν οι έκτακτοι φόροι και εισφορές προς το κράτος.

Αναλυτικά το ωράριο:[.....]

Τις καθημερινές και μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011, τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά από 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τα Σάββατα 17 Δεκεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) και 31 Δεκεμβρίου (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς επίσης τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011 και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: